Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało mi

jak rozjaśnić blond włosy bez używania szamponów i farb?

Polecane posty

Gość no nie wiem czy daje
chyba rudy odcień

potwierdzam, u mnie po rumianku włosy były może o odcień jaśniejsze, za to rudawe :/ taki sam efekt daje korzeń rabarbaru. nie da się dobrze rozjaśnić włosów bez ingerencji chemii - jeśli nie farba, to np. spray rozjaśniający, ale zawierają one również wodę utlenioną. trzeba było korzystać latem ze słońca ;)

Gość Rita 24 *
Kup szampon do włosów, ja używam i jest super: Firmy Marion, Maribell Perfect, kosztuje ok 9 zł To jest szampon który eliminuje żółty odcień blodu rozjaśniając włosy. :)

wella regnal - ten szampon ma w skladzie niewielką ilość płukanki, dzięki czemu likwiduje żółty odcień włosów blond.

Gość Rita 24 *
Tak to ten, a do blond jest taka granatowa butelka

Gość do Rita 24 *
dzięki:)

Gość upupupu
no ale to jest tylko do wlosow farbowanych? moja matka mowila mi ze takie szamponiki sa tylko do farbowanych lub siwych a do naturalnych blond sie nie nadaja:(

Gość Tanzinia
Polecam szampon firmy Venita- Henna Color Shampoo colour shade for blond hair. Jest to szampon z ekstratem rumianku i cytryny. Ożywia i podtrzymuje kolor włosów farbowanych oraz delikatnie rozjaśnia włosy o naturalnym odcieniu blond. Jestem z niego zadowolona bo bardzo deliktnie rozjaśnił mi moje naturalne blond włosy. Należy równomiernie nałożyć szmpon na wilgotne włosy, delikatnie wmasowac i pozostawic na 2 lub 3 min i poźniej dokładnie spłukać. Musze powiedziec ze poza rozjasnieneim włosków włosy stały sie puszyste i mniej sie przetłuszczaja jedyną wadą jest to ze troche trudno jest mi je rozczesac ale wtedy używam maeczke lub odżywke do włosów blond z avonu i jest ok wtedy jeszcze bardziej mam rozjasnione włosy. Ogolnie polecam tym wszystkim ktore chcą rozjasnic sobie naturalne blond włosy bo w moim przypadku szampon sie sprawdził nie wiem jak w przypadku włosów farbowanych. Cena jest niska ja zapłaciłam za 250 ml tylko 4.40zł Polecam:)