Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinka

od roku nikt mnie nie przytulił? czy to normalne?

Polecane posty

Gość kokolinka

nie pocieszajcie mnie, tylko odpiszcie chcę znac prawde, nawet jeśli jest smutna:o

Gość ON 25
To nienormalne ale chyba dosc czeste, ja np nie mialem kogo przytulic

Gość a ile masz lat

Gość brylancikowa
normalne. tez tak mialam a jak juz mialam sie do kogo poprzytulac to nadrobilam zaleglosci. dodam ze nie byl to pierwszy lepszy ktos tylko ktos kogo pokochalam :)

nie, to nie jest normalne, zawsze powinnaś się do kogoś móc przytulić, jeśli nie jest to Twoja miłość, to zawsze przyjaciółka, lub mama... :( to smutne :(

Gość kokolinka
nie napiszę, ile mam lat...nie chcę robić z siebie ostatniej ofiary losu, bo pomyślicie, ze jestem brzydka i ohydna:( jestem po studiach, wiec nie bywamjuz na imprezach (nigdy nie bywalam bo pracowalam) ....i w dodatku cierpię chyba na OSN:(

Gość kokolinka
brylancikowa a skąd wzięłaś tego faceta?

Gość ale nigdy nie mialas faceta
czy rok temu sie rozstalas? nie jestes ofiara losu,nawet tak o sobie nie mów

Gość kokolinka
uciekalam przed bliskością:( mialam faceta 10lat temu, potem tylko krótkie znajomosci - wybieralam takich, w których nie moglam się zakochać, tzn.unikalam "chemii"....w końcu te tlumione potrzeby dorpowadizly mnie do doła, z ktorego wyciągnela mnie pierwsza miłość

Gość kokolinka
kazdą wolna chwilę poświęcałam pracy, zero imprez i wogóle:(

Gość kokolinka
no nic, dzięki Wam kochani...postaram sie to zacząć zmieniać, bo juz dziwaczeję...i nie wyrabiam w pracy, bo czuję się potwornie nieszczęśliwa ok, jak ktos chce cos dopisac, to prosze, bo zaraz zaniosę topik na śmietnik:)

Gość kokolinka
nigdy nie mialem dziewczyny 24 >>>to rób coś z tym ...czy Ty sobie robisz jaja?

Gość upupupuuuu

co mam robić mam latać po ulicy i przytulać obce dziewczyny? jest jak jest i o tym pisze , kiedyś będzie mam najlepiej to tą całą miłość , którą w sobie magazynuje przeleję na swoją wybrankę a do tego czasu to tylko chciałem sie podzielić informacją , że niektórzy mają gorzej bo nigdy nie zostali przytuleni przez płeć przeciwną :(oprócz mamy , cioci i babci :(

Gość einsamkeit
a ja jestem sama od 4 lat...no i się chyba przyzwyczaiłam...;-(

Gość szarówka
oj tam, nie nikt nie przytulił od prawie 30 lat i zyję :p

Gość numer7826472346
Ja zostalam pezytulona przez faceta...przez mojego tate. Nikogo wiecej z plci przeciwnej. Lipa.

Gość kokolinka
wykaz trochę inicjatywy i sam poszukaj dziewczyny do przytulenia mnie odrzuca to, ze faceci od razu pakują lapska gdzie nie trzeba - i to dorośli ....;-(

Gość numer7826472346
hehe...nigdy 24:D

Gość kokolinka
Brzydal i nigdy>>> tak jak mowilam, radze wykazac inicjatywę, bo będziecie tak czekac do u... śmierci ja nie mogę bo mi nie wypada ;-(

Gość numer7826472346
A ja bym chciala przytulić się do mojego nieistniejącego faceta:)

Gość Noah..
prawda jest taka ze nikt nie powinien być sam......... :O kazdy ma prawo do odrobiny ciepła .......

Gość kokolinka
numer ...>> no ladnie...to czekajcie sobie tak do u...śmierci..sorry mi nie wypada przytulać się z wlasnej woli , bo jestem kobieta, ale Wy moglibysice wykazac inicjatywę ;-(

Gość einsamkeit
no właśnie faceci do cholery na co wy czekacie...? Myślicie że dziewczyna wam z nieba spadnie..?

Gość kokolinka
sorry, ale nie oczekujcie, ze dziewczyna rzuci się Wam na szyję 0 ja np.nie umiem być aż tak wylewna, choć zdarza mi się - nie powiem - mieć nawet grzeszne myśli,gdy widze faceta po raz pierwszy :P

oj wy dziewczyny nic nie rozumiecie ja jestem mam nadzieje dobrze wychowanym młodym człowiekiem i mimo , że odczułęm parę razy w życiu zainteresowanie kobiet swoją osobą byłem bierny dlaczego? bo nie chce być natarczywy , jestem tak wychowany , że nie zaczepiam obcych kobiet pozatym wiem jacy są faceci , ślinią się na wasz widok , mysla tylko o jednym panicznie się boję by nie wyjśc na takiego , nigdy nie wyjdę z inicjatywą do obcej kobiety bo. po prostu obcych ludzi się nie zaczepia , to wy narzekacie , że faceci są beznadziejni , myślą tylk oo jednym więc drogie Panie w dobie równouprawnienia i feminizmu i powszechnego lamentu na seksualne zezwięrzecenie facetów serdecznie zapraszam was do przejęcia pałeczki :) idę na piwko pa kochani