Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdząca

nieprzyjemny zapach tam = smród

Polecane posty

Gość śmierdząca

chodzi mi o chigiene i ntymno i zastanawiam sie czy u was tez tak jest bo wydaje mi sie ze może coś załapałam albo mam jakoś infekcje. chodzi o to że jak nie umyje sie tam przynajmiej raz dziennie to nie przyjemnie ode mnie pachnie a wrecz śmierdzi. wiem weim ze zaraz powiecie zebym robiła to 20 razy no ale wybaczcie ile razy można sie podmywać w ciagu dnia. robie to jak czesto sie da ale i tak za godzine pojawia sie odór :(

Gość ae
Przynajmniej raz dziennie???? No to nie dziwię się, że masz problem.

Gość to ja może podpowiem
jesli po podmywaniu sie rano i wieczorem problem nadal istnieje, to nieprzyjemny zapach tam = smród = jakies zakazenie :)

Może żeby czuć się bardziej komfortowo kup sobie wkładki np naturella pachnące delikatnie rumiankiem i np małą paczuszkę chusteczek do higieny intymnej, którą będziesz miała przy sobie. A jeśli nie pomoże to skonsultowałabym się z ginekologiem, bo jeśli zrobilo się tak nagle to może trzeba coś zrobić. Głowa do góry i powodzenia

Gość jumu
trzeba podmywac sie dwa razy,rano i wieczorem.specjalnym plynem do higieny int

Gość śmierdząca
jumu robie to 3 razy dziennie. ale czasem sie zdarzy ze tylko rano i zapach jest okropny :(

Gość niebieskoookaa22
hmmm... idź do ginekologa p.s. mi też się "Tam" zmienił zapach na taki bardziej kwaskowaty i intensywniejszy jest, ze tak powiem:P ale to trwa już pare m-cy jak nie kilka m-cy => byłam u gina i robiłam cytologię- wyszła grupa pierwsza i lekarz powiedział ze jest wszystko ok... także sama nei wiem... albo zmienic lekarza, albo nei szukac dziury w całym ;) :o

Gość hej hhoh
a czym myjesz? ja używam płynu do miejsc intymnych i jestem zadowolona i od czasu do czasu uzywam pachnacych wkładek wczesniej tez mialam nieprzyjemne zapachy

Gość śmierdząca
myje płynem do higieny intymnej ziaji. wkładek też używam

Gość ewqa2
To jest jakas infekcja,nie bagatelizuj tego. Przyczyna moze byc rzesistek albo inne bakterie a najpredzej jest to VB czyli zachwianie flory bakteryjnej i pojawienie sie w duzej ilosci bakterii,nazwy nie pamietam-ona wlasnie powoduje nieprzyjemny zapach i wodniste uplawy. Konieczny posiew i czystosc. Dobrze sie to leczy.