Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iris79

Podziękowania dla rodziców - jaki prezent?

Polecane posty

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuu
my chyba zrobimy kosze.

Gość Iris79
23.09.2006r. biorę ślub i mam problem z podziękowaniami dla rodziców. Nie mam pojęcia co kupić, żeby mieli pamiątkę. Myślałam, że może kosz kwiatów i do tego ... no właśnie co? Proszę poradźcie mi, bo naprawdę nie mam żadnego pomysłu. Pozdrawiam ❤️

Gość przede wszystkim
sama ułóż takie podziękowania, wpleć w to jakieś wydarzenie z dzieciństwa, może jakiś wierszyk, przeczytaj to w odpowiednim momencie na sali weselnej i wręcz je rodzicom i bukiety czerwonych róż dla mam :)

Gość Iris79
Życzenia będą napewno i kwiaty również. Nasze zdjęcia - no to jest jakiś pomysł. Czy coś jeszcze?

my chyba damy bukiety , albo kosze z kwiatami i do tego srebrne ramki na zdjęcia ślubne, zdjęcia damy później jak odbierzemy od fotografa i juz.

Gość nasz fotograf
przyniósł nasze zdjęcia w ramkach przed podziękowaniami w czasie wesela

w sumie masz dobry pomysl Papierowe_Nozyczki bedzie przynajmniej wesolo a nie ze sztucznym usmiechem (czego najbardziej na swiecie nieznosze )

Gość Iris79
No fajny pomysł z tymi puzzlami. My myśleliśmy, żeby dać im swoje karykatury, ale musielibyśmy mieć dwa takie same komplety. To tez tak na wesoło.

Gość Tygrysica20
dziendoberek:0 dziewczyny a nie myslalyscie o koszach słodyczy z wedla? bo my z ukochanym mamy zamair kupic szlafroki dla naszych rodziców;) co o tym myslice? pamiatka na lata:)

Gość widziałam
poszperajcie w necie, widziałam super podziękowania w formie księgi takiej do postawienia np w regale, fajnie to wygląda i napewno będzie na lata jak znajdę to wkleję link

My an swoim weselu, na podziękowaniu daliśmy rodzicom olbrzymie misie (ok 1,20). Co do piosenki nie było \"cudownych rodziców\" tylko taka radosna opowiadająca o życiu codziennym. Wszyscy się śmiali i nikt nie uronił ani łeski. Tytułu nie znam bo to zawdzięczam orkiestrze gdy im powiedziałam, że nie ma być \"cudownych...\" Kwiatów nie dawaliśmy bo sami nie chcieliśmy od gości ;)

my dawalismy rodzicom obrazy- byl to nasz portret ktory przywiozl nam tuz przed oczepinami nasz fotograf-bylo to jedna z ujec jakie zrobil nam ten fotograf w studio kiedy mielismy u niego sesje kilka godzin przed oczepinami na tym obrazie byl oczywiscie napis z podziekowniem z trud wychowania itd rodzice byli bardzo zadowoleni bo kwiaty by zwiedly i nic by nie zostalo a tak maja pamiatke