Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to odrażające

SZCZYT HAMSTWA MOIM ZDANIEM

Polecane posty

Gość to odrażające
dwa szalone kierpce nic nie rozumiesz a na dodatk widze że pochwalasz takie zachowania. I takie reakcje albo brak reakcji powoduje właśnie to że nasze społeczeństwo jest zepsute a chamstwo się szerzy

Gość to ze ktos umieszcza swoje
poza tym dziecko drogie teksty typu "tzreba zmienic kafe jak sie nie podoba" juz swiadcza o Twojej niedoroslosci ;)

Gość to odrażające
twoim zdaniem najlepsze wyjśce zmienić kafe a widzisz ja wole spróbować zmienić to co się dzieje

Gość to odrażające
dwa szalone kierpce i dodam że może to syzyfowa praca ale warto spróbować

Gość to odrażające
nie pochwalasz chamstwa ale swoimi wypowiedziami w tej chwili godzisz się na nie czyż nie?

kazdy jest wolnym czlowiekiem, jak sie nie podoba cos to sie zabiera i idzie tam, gdzie mu sie podoba :D tak poprostu ;) robcie co chcecie z tymi fotkami. Tylko Wtedy niech bedzie rownosc. Jak wklejaja link do fotki - i wolno, to niech bedzie wolno wklejac link do innych rzeczy. Jak nie wolno linkow - to nie wolno.

Gość to odrażające
też tak myśle :)

Gość to odrażające
dwa szalone kierpce żałosne jest to co mówisz

Nie pochwalam chamskich komentarzy , wyzwisk , ale przeciwko ocenie nic nie mam. Jesli zakazac , to również oceniania zdjęć sławnych ludzi- to jest dopiero chamstwo.Wyzwiska bez hamulców.

Gość to odrażające
też tak myśle to było do moderna żeby nie było:)

Gość to odrażające
arava a powiedz mi nieważne jakie byłoby to zdjęcie i jakie komentarze powiedz jak byś się czuła jakbyś weszła na kafe a tu topik oceńcie mnie wchodzisz link a tam twoje zdjecie. pomyśl o tym?

ta, tez probowalem zmienic jedno z forow na o2 w idealne. chyba takie bylo przez 3 lata. bo trzymalem wszystkich krotko i za morde. wymusilem pare zmian w panelu, ale to i tak za malo. odszedlem rok temu i wszystko niemal z dnia na dzien wrocilo do stanu sprzed 3 lat. chcecie zmieniac swiat - zacznijcie od o2, inaczej stracicie tylko czesc zycia siedzac przed kompem w imie swoich idealow, ktore inni maja gleboko w tyle... niestety.

Poniosłabym konsekwencje u publicznienia swojego wizerunku.MOgłoby mi nie byc miło , ale co mogłabym zrobic?

a co mnie to obchodzi,ze ktos ma moje idealy w tyle, ja to ja, jestem odpowiedzialna za swoje zachowanie w stosunku do innych ludzi, proste

Arava, byloby Ci zwyczajnie przykro, ze tak sie ludzie zahcowuja .Nie oszukuj sie.

Gość to odrażające
do to ze ktos umieszcza swoje chyba tylko ty wiesz o co mi chodzi

no tez tak mysle , ze tylko my dwie czaimy o co biega, kiedys byla tu taka osoba i tez sie krytycznie wypowiadala o tych ludziach , co kometnuja, ja tez nikt nie rozumial.Mysle,ze jestesmy nieliczni, ktorzy zwyczajnie zostali w odpowiedni sposob uwrazliwieni na pewne sparwy.

Gość to odrażające
to ze ktos umieszcza swoje też tak myśle.Mi jest najzwyczajniej szkoda taki osób bo jestem sobie w stanie wyobrazić jak jak bym się czuła. A nie jestem obojętna na ludzką krzywdę.

Gość to odrażające
modern ma racje

no dokladnie, poza tym oni chyba zapominaja albo nawet sie nie zastanawiaja nad tym kim sa ci ludzie, bo sa to osoby albo szukajace poparcia , uznania ,co do swojego wygladu, czyli maja jakis tam kompleks moze sa malo dowartosciowani itp, moga to byc ludzie ktorzy zwyczajnie szukaja drugiej polowki .Owszem, sa tam dziewczyny powiedzmy, ktore czesto przesadzaja z makijazem, solarium itp ,ale tak na dobra sparwe ,co mi do tego?

Gość to odrażające
dokładnie a jeśli ktoś ma ochote się wypowiedzieć na temat danej osoby niech zrobi tam gdzie jest na to miejsce

Gość to odrażające
a czemuż to przegrałam:)

ja przynajmniej otwarcie uzywam swojego czarnego nicka ;) tak jak pisalam - robcie co chcecie. I tak nie bedzie idealnie :) bede tu np ja, dwa kierpce, ktore na tym topiku z gory sa skreslone :P

Gość to odrażające
i wydaje ci sie że jesteś lepszy bo uzywasz czarnego nicka nieważne jaki masz nick ważne jaką wartość ma to co piszesz

dwa szalone, a co ty znowu wyjezdzasz z tym,ze ty uzywasz przynajmniej czarmnego nicka? do czego zmierzasz?>

poza tym nie jestes skreslona, czlowiek sie uczy cale zycie, kiedys i ty zrozumiesz o co nam chodzi ;)

Gość to odrażające
dla mnie mozesz mieć i fioletowy nick liczy się to co napiszesz

chodzi mi o to, ze ja sie nie wypieram swojego zdania i zawsze wiadomo o kogo chodzi. A teraz jeszcze raz podsumuje co chcialam tu przekazac, bo widze, ze mimo wszystko - bardzo ponosza was emocje i nie czytacie sedna sprawy. Jak ktos wrzuca swoje fotki do publicznej ocenie na fotce - musi liczyc sie z tym, ze jego zdjecie obiegnie internet. Internet to jest cos co granic nie ma, nie ma nad tym kontroli, nikt nad tym nie panuje, wiec jezeli umieszczasz jakies dane na stronie, portalu, serwisie, serwerze A, to nie ma ZADNYCH przeszkod, by znaazly sie dane na serwisie B,C, D.... Z... NIe mozna miec pretensji o to, ze ktos wkleja linka, bo mu wolno. Nie lamie przez to zadnego prawa miedzynarodowego. Chamstwo jest wszedzie, dlatego taka osoba majac na uwadze to co pisalam wczesniej - sama powinna zdawac sobie z tego sprawe, ze trafi predzej czy pozniej pod ocene szerszego grona, niz tylko jeden portal z fotkami :O Chamowate wypowiedzi nie sa fajne, ale szczere wyrazenie opinii nie jest przestepstwem. Nie podoba mi sie u kogos cos, to nie bede falszywie oblewac go lukre - jestes fajna, jestes ladna i inne bzdety. Tylko szczerze i otwarcie mowie: nie podoba mi sie to, to i to. W zyciu tez tak postepuje, i chce by w stosunku do mnie te ludzie byli fair, skoro nie podoba im sie cos - to niech mi to w twarz powiedza. Jezeli wiem, ze taka kontrola moze wymknac sie i moj wizerunek edzoe krazyl gdzies w sieci - to poprostu nie robie czegos, czego potem mozna zalowac. Proste jak parasol.