Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to odrażające

SZCZYT HAMSTWA MOIM ZDANIEM

Polecane posty

Gość to odrażające

weszłam na forum i co widzę wklejacie linki do fotek ludzi których nie znacie i sie z nich nabijacie. Ciekawe jakbyście wy się czuli jakby ktoś bez wasze wiedzy komentował wasze zdjęcie. Miałam założyć sobie konto na fotce ale z tego powodu nie zamierzam.

Gość aalicjaaa
To dobrze, bo na pewno bym cię wkleiła... ;/

hmmmm... jezeli umieszczaja swoje fotki na fotce :D w celu komentowania, to chyba malo wazne gdzie sie te komentarze odbywaja. Udostepniasz siebie, zgadzasz sie na komentarze, wiec niech cie prawda nie boli :P

Gość to odrażające
sorka chamstwa*miało być

Gość to odrażające
z tego co mi wiadomo ludzie umieszczają tam swoje fotki w celu znalezienia znajomych miłości itp.

Gość CHAMSTWA jak juz
no wlasnie, skoro udostepniasz swoja facjate to musisz sie liczyc z konsekwencjami :D dlatego ja nie udostepniam :P

Gość to odrażające
aalicjaaa niestety nie dostąpie ci tego zaszczytu

Gość CHAMSTWA jak juz
chcesz szukac milosci lub przyjazni poprzez pokazanie swojego zdjecia? to jest dopiero odrazajace :D

Gość alu
sorry ale te osoby i tak same wkleiły swoje zdjecia do netu, tu sie nabijamy czy na fotce - co za roznica? zdjecia nie kradzione

Gość to odrażające
ale no sory nie po to by na kafe ludzie wklejali i obrażali na fotce jest miejsce na dodawanie komentarzy.

Gość Polecam kupic puder
zgadzam się z autorką topicu:) Ludzie zakompleksieni wklejają fotki aby dowartościować się :o Ludzie na poziomie tak nie zrobią- tylko zakompleksione nastolatki:(

Gość alu
p.s chamstwo sie pisze przez CH ;)

Gość Polecam kupic puder
to odrazające- I tak nic nie zmienisz bo do tych małolat i niezadowolonych z siebie ludzi niez zmienisz:( To jest dla nich jedyny ratunek w poprawie swojej niskiej samooceny:9 Poza tym tylko to umieją- dogryzać sobie nawzaejm:( Załosne:o

Gość Polecam kupic puder
śmieszni jesteście-ide stad bo szkoda mojego czasu na was paszczury:)

Gość Polecam kupic puder
kolejne wpisy bedą działem podszywaczy, którzy obrażeni na świat ze tak wygladją a nie inaczej:o dowartościowują sie pisaniem tataj:( Szkda mi was:) Pozdrawiam autorke :) Paaaaaaaaaaa

Gość to odrażające
niewiem smutno mi jak widze co się dzieje zero tolerancji i taka obłuda poprostu żałosne. Ciekawe jakby się poczuł ktoś kto zobaczył by te wasze komentarze teraz pomyśleliście o tym!!!!!!!!

ale ludzie na poziomie tez maja oczy i jak widza cos takiego, to wlos stoi na bacznosc na glowie :O czy ludzie naprawde nie widza, ze zle wygladaja? NIe dociera do nich, ze robia z siebie choinke? Niech robia zreszta co chca, tylko niech nie maja pretenji, ze ktos zwraca na to uwage. A moze jak ktos by sie gownem wysmarowal, to tez powiesz - to jej styl?????? To dopiero falsz :O

Gość to odrażające
moment nie chodzi mi o komentowanie na fotce. Razi mnie zachowanie typu wklejanie na forum linków i nabijanie się z nich

Gość to odrażające
jakbyś czytała cały topik to byś wiedziała żadną miałam zamiar założyć konto na fotce ale odechciało mi się

Gość to ze ktos umieszcza swoje
zdjecia nie zoancza, ze musicie dopadac jak te hieny i sie nabijac z ludzi, smieszy mnie tlumaczenie,ze jesli umieszczasz w necie foty to licz sie z ocena. Tylko kretyn tak sie tlumaczy i tylko kretyn upatruje rozrywke w nabijaniu sie z innych ludzi, Ten temat byl juz wielokrotnie poruszany na kafeterii, ale jak widac jest to walka z wiatrakami, Takie mamy chamskie spoleczenstwo.Dlatego rzeczywiscie nie wystawiac sie na publike, najlepiej w ogole zosatac w domu, bo przeciez wychodzac na ulice tez sie narazam na krytyke.puknijcie sie w leb.

Gość to odrażające
do to ze ktos umieszcza swoje zgadzam się w pełni tą wypowiedzią

Gość to odrażające
modern to by było rozsądne wyjście szkoda mi tych ludzi których linki są wklejane

\"mieszy mnie tlumaczenie,ze jesli umieszczasz w necie foty to licz sie z ocena\" - to wejdz teraz sobie grzecznie np na serwis fotka.pl i zastanow sie przez chwile do czego sluza przyciski od 1 do 10 pod napisem \"Glosuj\" :D

Gość alu
dobre leśne... dobre!

Gość to odrażające
leśne mruczenie a ty się zastanów o czym my mówimy chodzi nam o wklejanie linków na kafe

modern - tyle tylko ze jest to technicznie niemozliwe do wykonania, moderator musialby na okraglo sledzic wszystkie tematy i klikac w kazdy link, zeby sie przekonac, czy czasem nie prowadzi on do obrazka... na tym polega wlasnie fenomen internetu - ze nie zna granic.

Gość Do głosowania służą
a nie obrażania:o Lesne :(