Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to odrażające

SZCZYT HAMSTWA MOIM ZDANIEM

Polecane posty

Gość to ze ktos umieszcza swoje
wiecej tolerancji kierpce, dystans to ja akurat mam chocby do fotek obcyh ludzi, zktorych komentowania nic dobrego nie wychodziloby 🖐️

Gość to odrażające
NIe mozna miec pretensji o to, ze ktos wkleja linka, bo mu wolno. Nie lamie przez to zadnego prawa miedzynarodowego. no niewiem czy ludzie zakładający konta na fotce by się z Tobą zgodzili. A zdarza się że ktoś łamie prawo bo często widziałam wklejone zdjęcia i podpisywanie sie że to tych osób zakładających topik a jak się okazywało później tak nie było. Ok ja tez wolę żeby jak ktoś coś ma do mnie to mi powiedział wprost ale widzisz jak dla mnie mówienie poprzez wklejanie linków i nabijanie się dla ciebie to jest mówienie wprost to sory więcej pytań nie mam

Gość to odrażające
dla ciebie dystans do świata to tolerowanie chamstwa sory ja w to nie wchodzę

to nie jest tolerowanie chamstwa, matko, czy ja rozmawiam z ludzmi, ktorzy zdolni sa do dyskusji? Dystans do swiata, to zwyczajny dystans, brak emocji tam, gdzie byc ich nie powinno. Dystans np do moich postow :D

Gość to odrażające
wiesz nie czytam w twoich myślach i niewiem co chcesz przekazać piszac swoje posty ja pisze tylko swoje odczucia na ten temat. Dlatego dystans do świata odebrałam że niby powinnam mieć dystans do chamstwa o jakim tu pisze

:D nie masz czytac w moich myslach, masz czytac to co pisze na forum, nie moja wina, ze nie interpretujesz tekstu czytanego tak, jak sie powinno. Zreszta, czy to wazne? Wszystko co mialam do powiedzenia napisalam w dlugim poscie. Ty sie ustosunkujesz do tego jak ci sie bedzie podobalo. Swoje powiedzialam , swoje podtrzymuje.

Gość kierpce pleciesz jak
potluczona, motasz sie motasz

Gość to odrażające
ja powiedziałam na dziś co chcialam widzę że każdy swoje życzę wam więcej odwagi na zwalczanie chamstwa