Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvcc

jak przyspieszyć lub opóźnić miesiączkę??

Polecane posty

Gość bvcc

witam!piszę,ponieważ mam problem.w niedziele(10) wyjeżdżam na zawody sportowe,na których będę 3 dni.w tygodniu (11-17)mam dostać miesiączkę.chciałabym opóźnić lub przyspieszyć ją,aby czuć się tam komfortowo... czy są jakieś sposoby??może jakieś tabletki?? proszę o pomoc ponieważ to bardzo ważne

Gość Dydzio
Niewykluczone, że przez stres wywołany zawodami i tak się opóźni, ale szkoda, że teraz o tym pomyślałaś... Opóźnić miesiączkę można pigółkami anty po prostu pomijając 7-mio dniowa przerwę...

Gość jedz duzo jabłek
:p

nio troche pozno... jedynie moze stare sposoby, ktore i tak nie na wszystkich dzialaja. mi przyspiesza okres goraca, ale naprawde goraca kapiel, lub gdy wypije troche alkoholu. nie mowie o upijaniu sie, ale za kazdym razem gdy akurat mialam jakas imprezke przed dostaniem okresu, i zdarzylo sie chlapnac piwko, dwa, okres wypadal mi wczesniej. bron boze nie namawiam do picia :) a tak to nie wiem. jak napisala przedmowczyni, stres zwykle powoduje opoznienie, ale to tez nie ma gwarancji. z reszta takie domniemania i sposby na kazdego dzialaja inaczej, choc teoretycznie nie sa wykluczone

Gość Dydzio
Nie jestem przedmówczynią :P