Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

ja mieszkam pod W-wa. swierze powietrze, spokoj, daleko od glownej drogi, pkp blisko. zyc nie umierac :) a i tak liceum i studia w W-wie heh, to dobrze, ze my integracje planujemy na starowce albo w ktorms z pieknych, przyuniwersyteckich pubow. integracja w maku - smiech na sali. nie dziwie sie, ze zrezygnowalas :P

heh, nie no co ty :P tak się pytam :) Ja jestem w trakcie szukania stancji :P

jakiej stancji? to Ty nie z Warszawy? A razem sobie poszukajcie, jak juz tak się ładnie złożyło ;-)

mam dom w Konstancinie przy ul. Warszawskiej ale muszę coś w centrum wynająć bo do mojej szkoły to spory kawałek jest :P

to jeszcze numer domu podaj to juz wszyscy beda szczesliwi :P ja tam wsiadam w pkp, 20-25 minut i wysiadam w W-wie i pozostaje mispacerek przez Krakowskie az do UW. chyba, ze bede miala zajecia przy BUWie, to juz nie fajnie bo to kawalek drogi a autobusy tam kursuja jak na lekarstwo :O

małe miasto, to nazwa Ci za dużo nie powie :P Ok. 20 min drogi od Lublina :)

yyy... no mieszkam pod Lublinem a dom w Konstancinie jest na spółkę z rodzinką .... więc dużo ich nie mam :)

nie badz taki pewny :P z doswiadczenia znam duzo malych miast i miasteczek pod Lublinem (za mlodu zwiedzalo sie troche polski, na starosc zwiedza sie zagranice) wlasnie, jak nie chcesz to mozesz mi odstapic dom w Konstancinie :P

a Wawy to ja za dobrze nie znam :) Tyle co centrum i jak dojechac do mojej szkoły :P

gwarantuje że z moją rodzinką nie chciałabyś mieszkać :P starsznie pedantyczni itd. :P

tez jestem pedantyczna wiec mi to nie przeszkadza :P w koncu nie kazdy uklada ubrania rodzajami i kolorami :P no wlasnie, nie zagaduj tylko napisz jak juz kobiety cie prosza :P

w sumie nazwa to nie tajemnica :) LenkaLenka pewnie znasz Lubartów :P

taak, wiem już, u jakiegoś chłopaka, ale go nie znam.Jubilata widziałam wtedy pierszy i ostatni raz na oczy ;-)