Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

dobranoc Lenka :) i mam nadzieje, ze do jutra :) to chwilowo (bo jestem w polowie planszy) zostalismy sami :P

a tak swoja droga. skoro mieszkasz w pod Lublinem to czemu na studia przywialo cie do W-wy? przeciez Lublin to piekne miasto :) (z pieknymi mezczyznami :p )

No bo uczelnia, na którą chciałem iść jest w Warszawie. A po drugie znudziło mi się życie \"na prowincji\". Wolę mieszkać w dużym mieście gdzie każdy jest anonimowy :)

ale w W-wie jest nudno, dlatego chcialam zmienic klimat na Lublin. poza tym ile mozna (w moim wypadku) zyc w tym samym miescie? ten sam kurz, brod. jedyna nadzieja w mgle - jak jest mgla to W-wa jest przepiekna :) no i w nocy zza okna nocnego :) z reszta sam sie przekonasz za miesiac :)

no ja myślę :P Z tym kurzem to już tego doświadczyłem. Biała koszula po powrocie jest szara :P

tak? jakos nie zauwazylam zeby moje ubrania zmienialy kolor z jasnych na szare. ale moze juz mi sie oczy przyzwyczaily albo cza zmienic soczewki na mocniejsze :P a masz juz znajomych w W-wie czy dopiero zamierzasz ich miec? bo chyba ta troche smutno i nudno na poczatku samemu

oprócz rodzinki to znajomych za bardzo nie mam, z Wawą to mnie tylko zakupy łączyły :P Z Arkadii znam kilka Pań i Galerii Mokotów na przykład :P

buehehehe :D to masz duuuuzo znajomych :) to na poczatku zapowiadam ci wielka nude w wielkim miescie warszawa. niestety.

w sumie to tak, ale jestesmy dla siebie konkurencja :P ja mam nadzieje na owocna integracje z moim, i nie tylko moim, wydzialem :)

z tego co pisałaś wcześniej to zanosi się na integrację przed duże \"i\" :P

ale ta integracja przez duze \"I\" to nie wyszla ode mnie :P wyszla od ludzi udzielajacych sie na gronie WPiA UW. ja sie tylko z checia dolacze :P a teraz wybacz, ale skonczylam Mahjonga i udam sie spac. dobranoc i do jutra :)

Z calego serca zycze Ci tej integracji z innymi studentami prawa, jednak sama nie mam zbyt ciekawych doswiadczen pod tym wzgledem... U mnie na roku wszyscy maja przed soba jakies tajemnice, sila nie wydusisz zadnej informacji (kazdy wszystko zachowuje dla siebie), sa problemy z pozyczaniem notatek, nawet terminy egzaminow zerowych sa owiane mgla tajemnicy...) Atmosfera jest beznadziejna, ludzie zrobia WSZYSTKO zeby inni byli gorsi...I tak jest nawet pomiedzy czlonkami koleczek wzajemnej adoracji... Mimo wszystko powodzenia:)

o 11:55 to juz od 2,5 godziny bylam na nogach :P a teraz wrocilam i rozkoszuje sie urokami fotela :) anka011 - znam taka sytuacje z liceum. niby wszyscy sie kochali, cacy, cacy a jak co do czego to prawie zawsze bylo \"ja nie mam notatek, idz do kogos innego\". moglam liczyc tylko na moja przyjaciolke, z ktora chodzilam do klasy. wiec juz wiem - integracja, pogaduszki - owszem, pomoc czysto kolezenska - raczej nie.

Gość mgr prawa
skonczylam prawo troche nauki bylo przez 5 lat i ....?co mi to dalo chyba glownie mgr przed nazwiskiem bo na aplikacje ciezko sie dostac duza konkurencja malo miejsc wiec coz nie dostalam sie ale znalazlam prace kurcze duzo zarabiam cale 600 zl kto ma zamiar isc na prawo radze dobrze tp przemyslec