Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

a wiesz jaka jest przewaga tej skrzynki internetowej od tej podwórkowej? :P

nie wiem, ale wiem, ze nowych e-maili brak :P moze rzuc siw swoim mailem to Ci wysle swoj numer. ja umiem obslugiwac a lektroniczna skrzynke :P

no ładnie! jeden wieczór mnie nie było, a Wy już sobie na gg przeszliście i olaliscie forum.... jestem niepocieszona!!! pozdrawiam

nie olalam forum, tylko co bardziej spoufalilam sie z jednym panem z tego topiku :P bede wieczorem jak znajomi rodzicow sie ulotnia. a tym czasem sama sie ulatniam :)

a z takim jednym, nie musisz wiedziec z jakim :P nie zgubilam sie, ale jak wrocilam do domu to ehhh.... Tata pilnowal rybek zeby sie nie potopily :P

już myślałem, że Cię gdzieś wcięło albo że autobusy pomyliłaś :P

ja też na taką małą - kameralną :P Z kumplami idziemy najpierw do baru a potem w plener :classic_cool:

to już 4 latka masz za sobą ... teraz powinno być z górki :P Ja zaczyna dopiero od października :P

no i znowu o moim UMCSie mowa :P chciala bym juz byc na 4 roku.... i bede.... za cale 4 lata :) a tmy czasem mam jescze cale 3 tyodnie wakacji (w tym urodziny :P )

hyhyhy no cóż zobaczymy po profku Kidybie bo on jest ciężki do przejścia, dopiero po nim będzie z górki