Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QUASAR

STUDENCI PRAWA

Polecane posty

Gość kasianeczkaaaa
Przepraszam,że przeszkadzam bo ja jeszcze nie studentka tylko uczennica 3 kl LO:)) Jeśli można wiedzieć to jaką miałyście liczbę punktów/oceny na maturze i na świadectwie,że dostałyście się na prawo? Prawdą jest,że trzeba pisać wcześniej egzamin? Ja mieszkam w Krakowie.

wynikUw nie podaje się do publicznej wiadomości, z powaRZaniem wasz wÓjek GiertyH

\"miałyście\" :D QUASAR nie wiedzialam, ze Ty tez dziewczynka :P a na maturze droga dziewczynko sa procenty a nie oceny i punkty. swiadectwa nie bierze sie pod uwage przy rekrutacji. a egzaminy sa zlikwodowane, ale wujek Roma doprowadzi do tego, ze znowu beda :D pisss dla Romana :D

wiesz, wolala bym nie wnikac az tak doglebnie w Twoja nature :P jeszcze bym sie przekonala o czyms, o czym bym sie przekonac nie chciala :P

Gość do Kasianeczkaa
Oczywiście liczy się tylko wynik matury. A dalej to już zalezy gdzie chcesz studiować. Jak na UJ stacjonarnie, to musisz pozakuwac, jak wieczorowo lub zaocznie wystarczy w zasadzie tylko zdac maturę, a póżniej to juz tylko utrzymac sie na studiach. w niektórych prywatnych nawet historii nie trzeba zdawać, więc nie taki diabeł straszny jak go malują, powodzenia

dziewczyno, co Ty myślisz? :P Że będę z Wawelu do W-wy mykał? :P

zalezy jak na nie spojrzec. czasami jest bardzo przyjemne :) a czasami to o dupe potluc :O ale przeciez nikt nie mowil, ze ma byc latwo

mnie tez, dlatego ostatnio siadam na poduszkach. ale pracuje nad tym a jutro ide sie ze wtudentami wpia integrowac :)

życzę udanej integracji :P Ja będę się integrował w przyszłą sobotę :P

ale na przyszla sobote tez mamy zaplanowana integracje :P a na 27.09 inauguracje wydzialowa. tylko ejscze nie wiem kiedy mamy dni adaptacyjne. ale sie dowiem

Gość justysia2503
Hej mam pytanie do studentów prawa ;) Poznałam na skype faceta ,który wysłał mi swoje zdięcia a pozniej napisal mi ze spotkamy sie w sądzie bo te zdiecia wysłał mi bez praw autorskich. O co tu chodzi czy ten koles mowi prawde czy sciemnia?? prosze o odpowiedz pa pozdrawiam

wg mnie nie spotkacie się w sądzie :P ale niech się wypowiedzą na ten temat też inne osoby, bo ja przygodę z prawem dopiero zaczynam :)

Gość justysia2503
no ja tez tak myśle, ale nie wiem. Bo ten facet przysłał mi zdiecia dobrowolnie i nikt mu nie kazał ich wysyłac.

jak na moj niedoswiadczony i dopiero rozpozynajacy studa prawnicze umysl, to ten pan moze sobie swoje grozby gdzies wsadzic. ale tego nie jestem pewna. pewna bede za 5-8 lat :P