Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Giovanni

Nie mam pomysłu na temat, ale topic będzie BOSKI

Polecane posty

daj cynke kaczorynka na ten topik tez poczytam:) naprawde tomek ejstes prawiczkiem????

gregia,kochana...jak co ze ma24,5 i tez tego nie robil...chociaz ja sie zastanawiam czy to prawda a moze faktycznie istneja jeszce takie typki...

tak sie zapytam Tomku Ciebie czy jestes prawiczkiem z własnego wyboru i decyzji czy po prostu nie trafila ci sie okazja?? przepraszam za szczerosc ale jak juz rozmwiamy o tym...

zaskoczona jestem ze sa jescze prawiczki po 20 patrzac co sie dzieej na codzien i ze temat seksu dawno przestal byc tematem tabu a 1 raz maja juz za soba 13 i 14 latki:O

No ja jestem Ale wlasnie uciekam 🖐️ Gregia trzymaj sie cieplutko, p[otem zajrze. A ty pewnie jeszce godzinka albo 2 i do domku nie? Buzka 👄

Gość kin
1. tutaj :) 2. dziekuje! 3. zaloba mnie osobiscie zalamala, bo odwolano koncert, na ktory czekalam od dawna, co uwazam ze niesprawiedliwe, bo nie dano mi wyboru, czy i jak chce przezywac zalobe http://www.winterschur.de/?383

Gość kin
naprawde bzudra z tym odwolywaniem. polska to ponoc wolny kraj, wiec sama chce decydowac, czy ide czy nie ide na koncert z powodu zaloby!!! http://www.winterschur.de/?383

pa kaczorynka do pozniej kochana 🖐️ tak mi sie tez wydaje ze do 24 zaloba bedzie trwac a kin na jaki koncert czekalas?

Gość kin
na anie dabrowska

cikawe czy w takim razie nie odbeda sie tez imprezy andrzejkowe na dyskotekach czy w lokalach jak myslicie???

Gość kin
dla kazdego jest wazne cos inego. dla mnie ten koncert byl wazny, nie mieszkam w polsce, przyjezdzam tylko na ten weekend, mialam isc ze znajomymi, ktorych rzadko widuje, wiec bylo to dla mnie wazne.

boze Tomek czy ty nie mozesz chcoiaz raz z nami jak normalny czlowiek pogadac wyyluzuj sie troche ;-)

Gość kin
o matko, co za bzdura! a co z wolnoscia wyboru? z prawe do decydowania o tym, jak sie spedza wolny czas? www.winterschur.de/?383

kin gdzie mieszkasz??tradycyjnie Anglia? nie chce mi sie wierzyc Tomku ze wszsytkie dyskoteki beda zamkniete w Polsce zwlaszca ze wiekszoc lokali planowalo w sobote zorganizowac andrzejki

tak tomek twoja pomyslowosc jest zabawna naprawde:D lece zajrzec do ustawy bo naprawde nie mam co robic:P{ Tomku moze powinienes tez gdzies wyjsc i sie zabawic bo inaczej skapciejesz Kin---> AUSTRIA SUPER!!! WIEDEN JESZCE PIEKNIEJSZY!!

tomek do pubu bys skoczyl albo na disco zawsze jakas laske poznasz nie myslales o tym???

Gość kin
ech.. wlasnie jedziemy jutro do polski, mial byc koncert ani, a tu dupa.. zla jestem jak nie wiem, co, bo przeniesiony na 16 grudnia, a wtedy mnie w polsce nie bedzie :(