Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała anuś

fajna jestem, ale nie mam szmalu i odpadam u niego -

Polecane posty

Gość mała anuś

mój ukochany od lat utrzymuje ze mna kontakt, twierdzi że jestem śliczna i taka fajna... ale moi rodzice mają poloneza, kasy nie za dużo, ale trzymam fason i sie w miare możliwosci "modze". on jest bardzo bogaty i spotyka sie z dziewczynami które jezdzą własnymi super furami, mają na wszystko i sie lansują, choc nie zawsze są piękne i miłe. boli mnie to bo wiem że nie budze jego zachwytu bo nie mam czym zaszpanowac!! pusciłam dzis totka bo kumulacja :-(

Gość Pariss Hiltonn
Za wysokie progi na mysie nogi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ee tam
fajna jestes a jak on cie nie chce bo nie masz kasy znaczy pustak.

Gość jaktotak*
jeśli interesuje go tylko zawartość Twojego portfela, to to nie jest facet tylko zwyczajny pustak.

Gość plaste-linka
piszesz ze to twoj ukochany i ze spotyka sie z dziewczynami ktore jezdza wlasnymi samochodami.... widze ze chyba nie jestescie razem tylko go po prostu znasz i sie w nim podkochujesz. daj sobie spokoj. jesli jemu imponuje tylko kasa to nie ma na co tracic czasu

Gość mała anuś
no nie jest moim chłopakiem i raczej nie bedzie, dzwoni do mnie, czasem sie ze mną spotka, ale na swe partnerki wybiera własnie takie jak paris hilton :-(

Gość mało jest facetów
ktorych kreca pieniadze dziewczyny ,twój jest wyjątkiem..To raczej kobiety lecą na kasę.

mała anuś, jakby nie miał kasy już nie byłby taki fajny:D:D:D. Wtedy to nawet Ty byś na niego nie spojrzała, ani te lale z samochodami;)