Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczony facetttt

SPOSÓB NA TO BY WASZ PARTNER NIGDY NIE ZDRADZIŁ WAS..

Polecane posty

Co można uczynić,by zachować wierność? Wg mnie najpewniejsza ochrona to sama miłość:wierność to nie żaden problem tak długo,jak miłość jest czujna i żywai tak długo jak sie nie dopuszcza, by niezauważalnie znikły"drobne"znaki miłości,które mają takie znaczenie. Niebezpieczna dla związku jest pustka,frustracja,nierozwiązany konflikt z własnymi zranieniami,chłód izolacji i milczenie... Jeśli kochać znaczy:"dobrze ,że jesteś" to najgorszym zagrożeniem miłości jest przeciwieństwo:"szkoda ,że jesteś" albo :"do niczego sie nie nadajesz".. Niebezpieczeństwo niewierności gwałtownie wzrasta,gdy w takiej sytuacji pojawi sie inny partner obdarzający ciepłem,zrozumieniem i akceptacją.. zastanówcie sie te zdradzone i zdradzeni jak było w waszym związku..może to co napisałem odzwierciedla prawde i pamietajcie ze najwazniejsza jest ROZMOWA I WYJASNIENIE SOBIE WSZYSTKIEGO..!

Gość świetne słowa..
widać ze znasz zycie facecie:) brawo!!

Gość zdradzona 123
Autorze. Kiedyś powiedziałabym, że masz racje w 100%. Teraz poweim, ze masz ja w 50 %. Dlaczego? Mój mąż był dla mnie wazniejszy niż ja sama. Zawsze byłam wobec niego ciepła, sedeczna, troskliwa, rozumiałam każdą jego myśl i odgadywałam pragnienie. Natomiast on zaczął milczeć, unikac mnie i w końcu zdradził. Pamiętaj, że związek dwojga ludzi to dwie osoby i każda z nich musi sie jednakowo starć, nie tak jak ja. ja chciałam nadrobić jego miłóść. nie udało się. jestem sama.

Co jakis czas przydalaby sie w kazdym zwiazku pobudka. Nudzi mi sie czasami, te same zachowania, te same gesty... Nawet seks taki sam. Dobry, ale niespodzianek nie bedzie:( Wiecie co? Zapale jakies swieczki, dziecko poloze spac i zrobie mu dzisiaj masaz. Niech ma. Wczoraj bez powodu dostalam kwiaty, wiec ... :)

Jesli kobieta oddaje się CALKOWICIE facetowi i on wie, że ona jest na kazde jego skinienie, posluszna jak pies, wpatrzona w niego jak w obrazek - to on sie udusić od tego w końcu może! :-0 Facet lubi zdobywać. A jeśli czuje, że zdobył, to po co ma dalej walczyć? O CO??!! Więc idzie na łowy gdzieś indziej, Czy zgadzasz się ze mną autorze? :)

Gość świetne słowa..
ale dlaczego cie unikał?a gdzie cie unikał?mówisz o łóżku? mam taką sytuacje ze ja jeste mciepla i wylewna itd...a on milczący i zimny i czasem zamiast isc do łóżka ze mnato woli grac w jakies gry albo ogladac mecz:( czy to znaczy ze mnie zdradza albo zdradzi? mam juz dosc tego ze jestem czula a on milczacy i malo wyraza co czuje:(mam dosc:(

Zdradzona123 - nikt nie powinien byc wazniejszy, niz Ty sama. Zdrowa porcja egoizmu to dobry sposob na milosc. Wspolczuje Ci, musialo bolec:(

iwosia zgadzam sie z Tobą ..to prawda.

Gość zdradzona 123
tak Bibo - bolało jak diabli i dalej boli Uczę się teraz tego zdrowego egoizmu, ale juz za późno i nie wiem czy w tej kwestii nie okażę się analfabetą.

kobieta nie może byc calkiem oddana bo t osie może znudzić ..bez przesady.. ale ja jestem zdania ze najwazniejsza jest miłość..bez tego nic nie ma..miłość prawdziwa i mocna do drugiej osoby potrafi zapobiec zdradzie ..naprawde...

Gość zdradzona 123
autorz - tak więc mój przykład potwierdza regułę. Smutne ale prawdziwe. Miłość jest jednak niewdzięcznicą.

Gość ciekawskaaaaa
choćby kobieta stawała na głowie, jak chce zdradzić to zdradzi.... z grubszą z brzydszą, ale z inną :o

Odkad nie kocham na maksa, nie mam problemow. Mam swoje zycie, swoje sprawy, zapominam mu czasami powiedziec, ze nie bedzie mnie wieczorem w domu:) I dopiero teraz jest dobrze. Wczesniej meczylam sie, chcialam wszystko o nim wiedziec, we wszystkim brac udzial. A teraz najmocniej na swiecie kocham naszego syna i sama siebie. I nie ukrywam tego. Skonczyla sie zazdrosc i niepokoj.

Gość zdradzona 123
Doświadczony - próbowała, starałam sie ,wybaczyłam, wcześniej zpobiegałam...... Według mnie nie ma na to sposobu. niektórzy faceci chcą i będą zdradzać, przystosowując do tego swój pogląd na zdradę. Oczywiście - ta zdradzona strona zawsze była BEEEEEEEEEEEEE.

A jesli zdradzi, to okaze sie idiota. Nie jestem cudem, ale wiem, ze dobrze mu ze mna:) Po kilkunastu latach wszystko jednak jest mozliwe. Mamy dobre zycie, wiec jestem optymistka:)

Gość a ja czasami
wpadam w szal i robie mala drake nie wiem tylko czy to nie zabija w nim uczucia do mnie bo ja to robie nie kontrolujac emocji tak z przypływu niezaradności po prostu brak zrownoważenia emocjonalnego i ponoc jestem mało rozbudzona seksualnie czym to wytłumaczyć tak juz mam i wszystko robie jak potrafie ale co zdradzi czy nie zdradzi tego nie wiem

A czy twój facet kochał cie ..pytanie do zdradzonej? to jest bardzo ważne.. Czy on naprawde ci okazywal ,że kocha cie najbardzie jna swiecie i ze to ty jesteś najważniejszą osobą na swiecie?napisz prosze.

Gość zdradzona 123
Wpis po twoim nie jest mój. Byliśmy małżeństwem z 20 -stoletnim stażem , kochaliśmy sie naprawdę bardzo mocno, on okazywał mi uczucie, chociaz o nim nie mówił. Ale rok przed rozwodem, już w trakcie zdrady (jak sie później okazało) powiedział mi , że mnie nie kocha i nie wie czy wogóle kochał. To zabolało najbardziej - poczułam sie jak gospocha domowa, która idzie z panem do łóżka.

Gość doświadczony facettt
wiem ,ze cie może zaboleć to pytanie i przywołać wspomnienia smutne ale może coś w waszym zyciu intymnym nie grało.. może nie dawałaś mu tyle ile chciał.. Czy ta jego kochanka to byla jakaś kobieta z jego pracy?zwykle tak sie zdarza niestety ,ze to w pracy facet poznaje swoją przyszlą kochanke..wiem z doświadczenia..naprawde.

Gość doświadczony facettt
ten wpis wyżej nie jest mój a podszywacza prosze o zaprzestanie zabawy. idz sie pobaw w piasku na podwórku może:) albo nos do książki włóż bo szkola sie zaczęła:)

Gość zdradzona 123
Do doświadczonego faceta..... O nie! seks w naszym wykonaniu , według niego , Był na najwyższym poziomie, kiedyś nawet powiedział mi, że już nigdy tak nie miał. Faktycznie , kochanką była dziewczyna z jego pracy.

No widzisz wiedziałem ,że z pracy:( niestety tak bywa najczęsciej.. prosze napisz jak możesz i chcesz czy powiedziałchociaż dlaczego zdradził. czy dalej są razem z tą dziewczyną... i czy przyznał sie sam do tego czy nakryłas ich razem..

to przykre ,że po 20 latach człowiek potrafi tak przekreślić cale życie:( to naprawde bardzo boli:(

Gość Aguśśśś
A my kochaliśmy sie bardzo, tak na zabój, oboje. A potem trochę zabrakło właśnie tych małych gestów i po troszeczku się ta miłość rozpływała. Wiem, że ona się tli jescze, jeszcze się kochamy, mimo wielu niewypowiedzianych żalów z obu stron. Już nie ma tej namiętności. Ten topic wywołał u mnie refleksję, czy w tej sytuacji ON mnie zdradzi? Jakie jest prawdopodobieństwo? Zaznaczam, że nie jestem zimna, o nie. wielbiam sex i nigdy MU nie odmawiam, a często sama inicjuję sex. Kłopot w tym, ze coraz częsciej nieskutecznie. ON siedzi przed kompem, az zasnę i tyle. Nie chce Go zdradzić, ale hormony buzuja we mnie. Jak On sobie radzi? Co z Jego hormonami? Nie sadzę żeby kogos miał, bo wiem gdzie i kiedy oraz z kim jest.

Gość pixi25
Jak w takim razie pogodzic to okazywanie milosci z niedostepnoscia, bo przyznam, ze mam z tym problem. Np mam ochote porozmaqiac o tym, ze czasem czuje sie niueszczesliwa, bo np za malo sie mna intersuje, z dugiej strony mysle sobie-lepiej nie wykladac tych kart na stol tzn moich frustracji tylko np zadzialac jego bronia tzn np nie adorowac go(choc tak naprawde chce) :-/

Gość zdradzona 123
Zdradził, bo po skończeniu 40 -stki chciał sprawdzić swa męskość, aytrakcyjność. Jednym słowem próżność. Niechcący odkryłam jego rozmowy telefoniczne i zobaczyłam go z nią w kawiarni. Prawdopodobnie jest już jakaś inna. Ale kto to wie.

Gość pixi25
Agusss jakby to bylo o mnie :(

Nie ma zlotego srodka na pogodzenie zdrowego egoizmu z okazywaniem uczuc:( Kazdy z nas jest inny. Sa mezczyzni; ktorzy wola, by ich kiziano. Sa tez tacy, ktorzy wola kiziac, gdy maja na to ochote. Tez mialam z tym kiedys problem i zastanawialam sie... A teraz kiziam go, gdy ja mam ochote. Najwyzej nie zareaguje, ja wtedy dostane focha, on sie obrazi, potem sie pogodzimy i bedzie milo:)

Gość ciekawskaaaa
a ile lat ma doswiadczony facet????

kochana nie powiem:):) nie chce zdradzac na razie:)