Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kig

dzis wieczorem rzucam tabletki!

Polecane posty

dzis wieczorem rzucam tabletki!mam niby aczac kolejne opakowanie ale koniec!niby nic mi sie nie dzieje ale zoabczymy...w sumie nie mam juz po co uzywac (z chlopakiem cos ostatnio nie tak) i biore juz o roku wiec chce zobaczyc roznice... moze samopoczucoie bedzie lepsze?moze okazalo sie ze przez ten rok przytylam a teraz schudne? kto sie przylacza?

Gość df
jaa mysle intensywnie nad podobnym krokirm ale mam jeszcze 3 opakowania w szufladzie wiec za 3 mies dolacze :)

ja się nie przyłącze bo osbiscie nie wyobrażam sobie zycia bez tabletek;) ale chętnie potrzymam kciuki żeby było ok:)

Hej, ja rzucam w środę. Liczę na zmiany w organizmie, bo biorę juz dosyć długo, a od listopada Yasmin. Czuję się jak na łańcuchu i nie mogę się doczekać środy..ostatnia tabletka i będę już wolna:)))

Gość Mariee
Ja juz rzucilam tydzien temu.narazie ejstw szytsko ok ale troche sie boje-narazie chloapka nie ma bo wyjechal a co bedzie jak wroci:/

zyje...nic sie nie dzieje...tylko mniej jem...a moze wiecej pale? heh sama nie wiem...jedyne czego sie boje to ciaza...bo to podobno wieksza sznasa przez najblizsze 3 miesiace ze mozna zajsc...no coz...gumowi przyjaciele czekaja...

Gość lulina
dziewczyny ja sie boje ze jak odstawie tabletki to bede miala klopoty z cera tzn. tradzik itp!!!! co o tym sadzicie

Gość ja za tydzień w czawartek
wezmę ostatnią tabletkę i robię przerwę po 4,5 roku brania. pewnie gdzieś z 3 miesiące będe bez nich zobaczymy jak to będzie. strasznie długo podejmowałam tę decyzję i boję się że nie wytrzymie i znowu wezme po 7 dniach przerwy>

Gość nonono
jak rzucilam 4 mies temu to tez odetchnelam jesli chodzi o cere tio tylko tyle ze przed okresem czasem wyskocza jakies pryszcze ale do opanowania tak tez mialam zanim zaczelam brac tabletki wiec to nic dziwnego

ja brałam tabletki przez 8 lat. Rok temu zrobiłam sobie przerwę na parę miesięcy, ale cera mi się nie pogorszyła, tylko @ miałam nieregularnie...teraz się boję co będzie, ale mam nadzieję, że będzie ok.

Gość tabletki
ja co miesiąc pytam sie mojego chłopaka czy odstawić, a on zawsze NIE!!! a ja uz chce dzidziusia! takiego malutkiego.....

ja tez chce dzidziusia, ale jeszcze poczekam trochę, jak mi organizm od tabsów odpocznie:))a ja powiedziałam mojemu facetowi, że źle się czuję po tabletkach, nie chcę już ich dłużej brać i żal mi wywalać kasę jak libido mi gdzieś zaginęło i nie mam ochoty sie kochać...

Gość tabletki
ja jestem bardzo zadowolona z tych tabletek, które mam, a wypróbowałam juz chyba z 10 innych. tak więc jak już sie mój chłopak zgodzi i bede miala tego dzidziusia to pewnie wróce do tabletek, bo nic innego mi nie odpowiada. no chyba, ze cos do tej pory nowego wymyślą.

Gość Muraszka
Dziewczyny ja jestem od 9 września bez tabletek!!!!!!!!!!!!!!!

I jak Ci bez tych tabletek teraz? ja właśnie jestem przed okresem, w środę wzięłam OSTATNIĄ tabletkę, psychicznie czuję się dużo lepiej, już nie jestem niewolnikiem hormonów...:))

zyje nadal nic mi sie nie dziej piersi wracaj do normy hurrrraaaa pytanie tylo kiedy bede miec okres...

Gość muszyca
Ja postanowilam wczoraj nie wziac...tak poprostu w srodku opakowania-producent pisze ze mozna zawsze....narazie czuje sie dobrze, ale wizja tradziku, zmian nastroju i powrotu mojego libido(zawsze i wszedzie) mnie przerazaja....

Gość muszyca
i Jak wam idzie zycie bez tabletek...mnie troche zaczyna bolec brzuch jak orzed okresem....w sumie po okresie zdazylam wziac chyba 7 tabletek wczoraj nie wzielam i moze dostane jakiegos mini okresu a potem przyjdzie mi poczekac nie wiadomo ile na swoj wlasny...mam nadzieje ze to juz nie bedzie tak jak przed tabletkami -cykle od 35 do 85 dni...zwariowac mozna

hej, ja tez nie raz rzucalam tabletki i chyba na dobre mi to wyszlo, tradzikiem sobie poradzilam i uwierzcie, nic sie nie pojawia mimo ze kiedys byla katorga i po tabletkach przechodzilo. Pomogla mi glinka zielona i masc tribiotic. Na poczatku smarowalam ta mascia cala twarz a potem juz tylko jakies zmiany. Teraz juz jej nawet nie kupuje. Cala zmiana trawa 3 tygodnie :)

Gość muszyca
jakiej firmy glinka zielona i jak ja storowalas??a tribiotic to taka mala saszetka ??

Gość Muraszka
Już jestem 16 dni bez tabletek,wszystko oki.

Gość oka-foka
ja odtawilam tabsy tydzien temu i mam nadzieje, że wróci mi ochota na seks... Bo to jest jakieś błędne koło: bierze sie tabsy, żeby jak najczęściej i bez obaw sie kochac, a właśni przez nie odechciewa sie seksu. wiew=m, może nie kazdy tak ma. Ale jas mialam i mam tego dość. W dodatku suchość pochwy, wilczy apetyt i to ciągłe pilnowanie dnia i godziny-ble!

Gość Muraszka
Oka-foka masz racje.

Gość muszyca
Ja biorac dwa lata nie odczulam spadku ochoty...raczej moj partner:P bardzo dobrze mi sie zylo z tymi tabletkami i gdyby byly calkowicie obojetne dla organizmu to bym brala cale zycie...piekna cera, nastroj w koncu zrownowazony, regularne cykle no i ta pewnosc ze nie zostane mama w wieku lat 20... trzeci wieczor nie wezme...juz dzis czulam TO...smiech przez lzy, drazliwosc, przeklinam znowu strasznie, ciekawe ile to potrwa?!

Hej, od czwartku nie biorę tabletek, na razie ok, czekam na okres, powinien być dzisiaj, ale podejrzewam, że ten pierwszy to będzie trochę lipa, bo organizm myśli, że dostanie nową porcję hormonów w środę. Myślę, że za jakiś miesiąc wszystko się wyjaśni...nastawienie do życia momentalnie mi się zmieniło na lepsze ,mam świadomość, że już nie będę się truć i jakoś mi z tym lepiej...pozdrawiam:)