Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybrakowana

JAK NAUCZYC SIE ORGAZMU???!!!

Polecane posty

Gość a moze to ci pomoze
wykasuj procenty!!

Gość Jojp
Jeżeli sama osiągasz orgazm poprzez masturbację, naucz tego partnera. To może być wstęp do dalszej nauki.

Gość wybrakowana
jak robie to sama.....heehhe no laczac ocieranie i penetracje.Mam tez zabawki-min motylka(czyt.najlepszy przyjaciel kobiety!!!) partnera ciezko tego nauczyc bo musialby sie skupic calkowicie na mnie a wtedy obawiam sie ze on nie mialby nic z tego:-/

Gość wybrakowana
hmmm a probowalas/les tej hiszpanskiej muchy?to dziala czty to tylko taki pic?

Gość hie hie .......
wybrakowana ja mam to samo. Niektórzy partnerzy sie dziwią że nie potrafię dojśc do orgazmu... Raz tylko jeden facet potrafił doprowadzić mnie do orgazmu pochwowego.. ale prawdę mówiąc o niebo lepszy jest mieszany :) Tez najłatwiej jest mi dojść samej.. jak jestem nieźle rozgrzana to naprawde niewiele trzeba.. a z facetem, nawet gdy sama sobie pomagam.. długo to trwa. Zawsze mi wtedy głupio bo facet w końcu kiedyś się znudzi. Ja nie wiem czy to nie jest kwestia odpowiedniego "rozgrzania" kobiety. Nie tylko przez samą gre wstępną (pieszczenie), ale także przez to co się dzieje przed pieszczeniem. Słówka, romantyczny nastrój.. sama nie wiem, ale jak widze nie tylko ja mam z tym problem :) A bardziej doświadczeni faceci niestety sa w stanie poczuć czy kobieta miała czy nie orgazm.

Gość ja mam to samo...
wybrakowana, nie jestes sama, ja tez nie potrafie osiagnac orgazmu, mimo ze moj partner robi to dosc dlugo, niby jestem rozgrzana i jest super ale nie moge tego osiagnac... a sama dochodze bardzo szybko, doslownie momentalnie....ale chcialabynm przezyc to z nim, a tu zaczyna sie problem....probowalismy juz rozne pozycje i nic, chociaz najlepiej czuje sie w klasycznej, nie wiem jak tego sie nauczyc, co ja juz sie naczytalam na ten temat, probuje to jakos wykorzstacw praktyce ale nadal nic...:-(