Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Instynkt macierzyński

Polecane posty

Ostatnio odkryłem w sobie zdolność wyczuwania w kobietach instynktu macierzyńskiego...Nie wiem czy jest to genetycznie ukształtowane we mnie czy to może meska intuicja...Wykryłem te intuicje silnie w sobie kiedy odwiedziłem niedawno najwieksza hurtownie zabawek w moim miescie. Poszedłem tam z mysla kupienia super zabawki dla dziecka mojego kumpla który zaprosił mnie na urodziny swojej dwuletniej córki. Poszedłem tam myslac o zabawkach a wyszedłem z myslami w głowie o kobietach. Bo w takim miejscu to roi sie az od kobiet matek..Jest tam takie nasyceneie instykteu macierzyńskiego ze wrecz zostałem nim owładniety....Cały sie w nim utopiłem...Zamiast zabawki ogaladałem te kobiety a własciwie sie im przygladałem...W sumie od razu zaczałem zdawac sobie sprawe ze jak ide ulica wyczuwam juz na odległeosc czy kobieta która własnie widze ma ów silny instynk macierzyński czy nie !!! Ale fenomen mi sie przytrafił.....:):):)

Gość Ty weź i
sobie kup książeczkę z obazkami w tej hurtowni:O.Jak będziesz miał co oglądać to nie będziesz pisał takich głupot

Gość książeczkę
do nabożeństwa lepiej i módl się by Bozia dala ci więcej rozumku:o

Gość Ty weż i
Tylko z Ciebie Puciek.Ale przecież właśnie do tego dążysz

to nie jest śmieszne. ja też chcę czasami mieć takiego małego bobaska. właściwie 21 lat to dobry wiek na urodzenie dzidziusia :o

Gość a dziecko kumpla
nie dotanie zabawki, bo Pucio został owładnięty Szkoda

Gość ty weź i
No nawet żałosne:classic_cool:

P. jesli tak bardzo chcesz, i ja chcę, to może będziemy chcieli razem?

Gość ty weź i
żenujące:O

Gość książeczkę
:o:o:o to tylko moje dobre rady:o

Kobieta ma w sobie taka aure....która promieniuje..jest inaczej ubrana....nie ma az takiego wysokiego obcasa...nie promieniuje sexem...lecz uczuciem......delikatniej umalowana....rówie ładna....sympatyczna.....pociagajaca

P. ty masz 35 lat???? chyba że jesteś nietypowym mężczyzną i wolisz starsze kobiety!!! :-D

Gość no i klops
jak mamuśka założy szpilki, mocniej się umaluje i poperfumuje. Koniec. Pucio zdezorientowany

Taka kobieta ma błysk w oku...promieniuje pewnoscia...wie czego chce...chce dziecka..chce sie nim cieszyc i chce go miec...szuka rodziny...wiec wysokie szpileczki..sukienki mini...odkryty brzuszek...sa na drugim planie