Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

Gość ...Samotny...
Witaj Rybka 🌻 .....też jesteś samotna?????🖐️

Gość
myślałam, że powinnam jak najmniej to wszystko rozpamiętywać ... nie zastanawiać się, to nie był/jest przypadek z jego strony .... ten romans.... obawiam sie, ze on sie zaangażował ..... on nie chce o tym rozmawiać ..... mi pozostają straszne domysły ..... rybka :)

Gość ...Samotny...
Biba dobrze że jesteś starsza ....... bo ja jestem jeszcze starszy 🖐️

tak, ale ja się nie przyznaję :) udaję, ze jestem szczęśliwym singlem... znaczy próbuję udawać...chlip...chlip...a;e mi nie wychodzi łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😭

Gość ...Samotny...
Dobranoc dziewczyny .....muszę iść spać...... wstaję o 6:00.....milutkich snów 🌻🌻

Gość
Cześć :) Ja też uciekłam spać....nawet się nie pożegnałam.... Obudziłam się nad ranem ...... jak zawsze z niepokojem ..... Na szczęście świeci słońce i może jakoś dzień się uda :) Myśleć nie będę ...... chyba wolę to wszystko teraz zagłuszyć .... Co do zdrady ... to zdrada emocjonalna.... wszystko wskazuje na to, że on sie zauroczył, zakochał ..... :( Co będzie dalej .... nie wiem .... I to trwa, dzieje się teraz ...... a ja jestem zupełnie bezradna i bezbronna .... ________________ Nie myślę o tym ...... Trzeba żyć ! Miłego dnia 🌻 Rybko, głowa do góry :))) tj

Gość ...Samotny...
Miłego dnia.......samotne dziewczyny🌻🌻 .....Twoja sytuacja, jest bardzo podobna do mojej, tylko moja jest bardziej skomplikowana......., jesteśmy jeszcze małżeństwem na papierze i mieszkamy w jednym domu...... Pozdrawiam🖐️

Gość
ja nie wiem, jak mam sie w stosunku do niego zachowywać ..... nie jesteśmy małżeństwem .... 4 lata .... nie umiem tego tak łatwo przekreślić ...... mam udawać, że to mnie nie dotyka, że nic nie wiem ...... przecież to tak boli ..... nie moge liczyć na szczerą rozmowę z nim .... wypiera się, unosi się, podnosi głos ...... zapętliłam się strasznie ....... ---------------- bardzo lubie --- strach przed starością, ja mam jeszcze coś takiego, że boję się braku dachu nad głową, bezdomności, że człowieka może coś takiego spotkać, że pozostaje zupełnie sam i bez niczego ..... tj

Gość ...Samotny...
Ps....nie oceniajcie jej żle, to dobry człowiek, ma dobre serce i często pomaga innym bezinteresownie......... .........po prostu mieliśmy pecha że na siebie trafiliśmy...... i nie poznaliśmy się do końca mimo tylu lat razem....... ...........a teraz ja już nawet nie chcę........🖐️

Gość ...Samotny...
do -taka ja- rozumię Ciebie.......obawiam się że masz rację ...... moja żona reagowała identycznie ......ale mogę się mylić ......każdy człowiek jest inny i należy go indywidualnie rozpatrywać .......🖐️

Gość
a ja ....... ja dowiedziałam się o wszystkim w lipcu ..... spędzaliśmy razem urlop .... czułam, ze coś jest nie tak i ...... choc nigdy tego nie zrobiłam wcześniej ....... cos mnie opętało..... zjarzałam do jego komórki ...... przeczytałam smsy ........ widziałam połączenia ...... :( od razu się popłakałam ....... poszłam do niego ...... on był wtedy nad jeziorem ....... podeszłam, on się uśmiechnął jakgdyby nigdy nic ...... a ja wybuchnęłam płaczem ..... i nie potrafiłam nic powiedzieć ..... nic z siebie wykrztusić .... ufałam mu .... ja nie potrafiłam o nim zapomnieć przez cały miesiąc .... już prawie dwa ..... ale musze, bo się zamęczę ..... i te kłamstwa ..... właśnie w żywe oczy .... wiem, ze rozmawiał z nią (sprawdziłam w telefonie) a on mi mówi, ze to kolega i opowiadam bzdury .... kłamstwo, obrzydliwe ..... to takie szczegóły - nie da sie wszystkiego opowiedzieć ...... jest wspaniały, czuły, troskliwy, zawsze wszystkim pomoże .... widocznei czegoś mu zabrakło ....... może nigdy nie powinniśmy wykraczać poza przyjaźń, czy znajomosć ... muszę chyba dobić do dna, żeby móc sie odbić ...... pozdrawiam Trzymaj się ciepło Samotny :) tj

Gość ...Samotny...
Rozumię Ciebie... .......to bardzo boli.......a może dla Ciebie lepiej dowiedzieć się wcześniej .........kim jest ta druga osoba ......... jesteś "fajną" dziewczyną,..... zawsze marzyłem o takiej która mi bedzie ufać a ja jej............. ....napewno trafisz na uczciwego faceta i będziesz z nim szczęśliwa.........trzymam kciuki..... ten obecny nie był Ciebie godny.......chyba lepiej o nim zapomnieć ........przepraszam jeśli Cię ranię moimi słowami....🌻

Gość ...Samotny...
Napiszę do Ciebie .....ale muszę założyc nową pocztę ......🖐️🌻

Gość ...Samotny...
Miłego dnia🖐️🌻

Gość wzajemnie miłego dnia
🌼🌼🌼

Gość ...Samotny...
Ojej to dla mnie? Bardzo lubię kwiatki....w ogródku i.....wszędzie...... ....wstawiłem je do wazonika..... 🌻🌻🌻🖐️

Gość
Ja mam teraz w wazoniku pomarańczowe i żółte cynie ;) I jak - przyjemny ten dzień ? :)

Gość ...Samotny...
Ale mnie zaskoczyłaś.....lubię kwiatki.....ale ta nazwa nic mi nie mówi ......a nie są to przypadkiem kwiatki ogrodowe.....? ........dzionek piękny......ale pracy bardzo dużo .... w promieniu 5km, muszę wszystko mieć pod kontrolą..... ....a teraz wpadłem do biurka wypić kawkę.......Twoje zdrówko ........🖐️🌻

Gość
Witaj :) kwiatki.......jak najbardziej ogrodowe ... :) mój dzień był w miarę .....przyzwoity ;) ......... ale coraz mocniej się czymś denerwuję ..... serducho mi wali ...... jestem niespokojna ..... zaczynam znów niepotrzebnie główkować i wszystko roztrząsać ...... :( chciałabym gdzieś uciec ....... tylko gdzie można uciec przed samą sobą ........ tj

Gość ...Samotny...
......czułem że coś nie tak...... mam problem @......b.chcę Tobie pomóc........ być może łatwiej jest ocenić sytuację z boku bez emocji..... .....nie smuć się.....🌻🌻🌻 Te kwiaty o których wspomniałaś występują głównie w tych dwóch kolorach......ale nazwy nie pamiętałem......🖐️

Gość
cieszę się, że tu jesteś ...... 🌻 smutno mi dziś ........ bardzo ....... płakałam ....... to emocje ...... skrajne ..... płaczę, opanowuję się - wydaje mi się, że już dobrze ......... jakaś myśl, wspomnienie ........ i znów płacz, żal ........ wiem, że musze przez to przejść ...... nie ma od tego ucieczki ...... nie ma innej drogi ........ ....... nie wiem, czy chcę o niego walczyć ...... z kim mam walczyć ....... z nim ...... z nią ........ czy jest o co ....... czy to ma sens ...... to miłe, że chcesz mi pomóc ....... na niego nie moge liczyć ...... sama mogę sobie nie poradzić, albo - obawiam się - może to potrwac dłużej ....... nie wiem ....... niczego już nie jestem pewna .......

Gość ...Samotny...
Witam .....czy możesz sprawdzić @ próba......🖐️

Gość ...Samotny...
Poczta działa.........śpij spokojnie...🌻🖐️

Gość takaja777
Witaj :) .....maile doszły .... :) tylko ja nie mogę wysłać odpowiedzi ..... nie wiem czemu ..... moja skrzynka też jest nowa ...... spróbuję jutro ..... dziękuję za pamięć o mnie ..... teraz już położę się spać ..... mam nadzieję, że szybko i bezboleśnie zasnę ..... i nie obudzę się o 3 nad ranem, by nie zmrużyć już oka .... Kolorowych snów 🌻 tj

Gość
ależ mi się pomyliło ...... :) to nie mój nick :) Dobranoc :)

Gość ...Samotny...
Śpij spokojnie.........rozumię Ciebie......też tak kiedyś miałem...... ............dobrej nocki.....🌻🌻🌻🖐️

Gość ...Samotny...
......i kolorowych snów 🌻