Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dollii99

DZIEŃ CHŁOPAKA JUŻ BLISKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dollii99

Co dajecie swoim chłopakom w ten dzień? Albo co WY chcielibyście dostać??

Gość nufchjbj
a kiedy jest?

Gość 30 września

Gość Malutka2121
30 września-Dzień Chłopca Ja swojemu dużemu chłopakowi kupię książkę "Trainspotting" w języku angielskim.

Gość dollii99
Chciałabym kupić coś orginalnego i fajnego ale nie wiem co?? :( może macie jakieś pomysły?

Malutka2121 mam Trainspotting\" w języku angielskim tylko to nie jest angielski cholera;) to jakieś połaczenie szkockiego-angielskiego i slangu;)

Gość ojeeej./
dzien chlopaka? w dupach sie poprzewracalo, faceci to beznadzieja , nie zasluguja na taki dzien! kropka

Gość poliiil
Zależy jakiego się ma chłopaka:) niektórzy zasługują:) :)

Gość poliiil
Czy macie jakieś pomysły? :):):)

Gość ja tam nie zamierzam
pamiętać o dniu chłopaka bo nie mam pracy a co za tym idzie kasy, a mój chłopak dzień kobiet raczej olewa. Na szczęście czasem mi to rekompensuje jak mi zrobi czasem jakąś niespodziankę bez okazji.

Gość 77777
podnosze, piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️ :p

ja 6 dni po dniu chłopkaka mam rocznicę:o i też jestem w kropce....najgorsze jest to że mężczyźni w ogole nie są pomocni. pytałam juz kazdego kolega, brata...co chcieliby dostać ale żaen nie umie powiedzieć nic sensownego.albo robili sobie jaja albo po kolei odpowiadali \"kup mu byle co\"....kazda kobieta zapytana przez kolege co mógłby kupić dziewczyni zaraz wymieniłaby listę odpowiednich prezentów....matko co ja mam kupić:o nie mogę dac siebie bo miał to nie raz;) na zakupy go nie zabiorę bo przykeiłby się do fotela ...normalnie pusto w głowie. na codzien tez mam pusto ale teraz stworzyła się tam dosłownie poróżnia

Mia* ====> ja mam rocznicę dokladnie w dniu chlopaka:) Poprostu kupię mu cos drozszego a co za tym idzie porządnego -mam zamiar przeznaczyc na ten zakup ok 100zl. Rok temu kupilam mu srebrny lancuszek-piękny i do tego najdrozszy jaki byl w sklepie :P Prezent bardzo się spodobal...polecam:)

Gość no nie jak to czytam
"srebrny lancuszek-piękny i do tego najdrozszy jaki byl w sklepie "...:-0

"fajną bluzę w adidasie"...:-0

kupcie sobie po dresie :-0

to chyba dobrze ze nie oszczędzam na swoim chlopaku prawda? #0 wrzesnia to bardzo wazny dzien dla naszego związku-podwojne swięto...zatem prezent tez musi byc porządny!

Gość dollii99
mój kochany ma pare dni wcześniej imieniny i chciałabym połączyć te święta, dlatego chce kupić coś fajnego:) myślałam o super ciuszku ale jeszcze się nie zdecydowałam i na pewno coś upiekę bo moj chłopak uwielbia słodycze

a bluzę mam zamiar kupic nie ze względu na znaczek adidasa!!! Tylko dlatego ze jest ciepla i w ulubionym kolorze mojego chloaka...a ciuchy w takim kolorze cięzko jest znalesc.

no właśnie porządny...a nie durne gadżety typu łańcuch i bluza dresowa. Sorki ale dla mnie to straszna tandeta, no chyba że sie lubujecie w czymś takim :-0

Lancuch?! To jest bardzo ładny lancuszek do ktorego dokupilam mu jakis czas pozniej srebrny krzyzyk-teraz się z tym nie rozsztaje! A co do bluzy to chyba to jest nie jest twoja sprawa! Muszę cie rozczarowac-nie nosimy dresow. Ta bluza bardzo fajnie będzie pasowac do jeansów albo bojówek. Myslę ze ciepla bluza na zimne jesienne wieczory mu się przyda. A pozatym juz nie mam pomyslów co kupic...byl skorzany pasek do spodni, portfel, ramka na zdjęcie, kubek, czapka i rękawiczki:), koszulka, slodycze, maskotka...a ciasta mu piekę prawie co tydzien:)

Gość polow24
jakie najczęściej pieczesz ciasta i co upieczesz w ten dzień?

ja miałam zamair przeznaczyć ok 200 zł....ale to mi nie ułatwia. biżuterii nie nosi, z ciuchami wolę nie ryzykować bo jego gust jest nie do zidentyfikowania:( jestem zdesperowana. pytam wszytskich na około jak wariatka, szukam w internecie pomysłu a w główie nadal próżnia. kazdy pomysł który się w niej rodzi jest głupszy od poprzedniego:/