Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEATKASAŁATKA

Kawka u Joli

Polecane posty

Gość radiomawryja
No ale "rybka lubi plywac" i bynajmniej nie w kawce i soczku :P

Gość do indianki
miłego dzionka , dla pozostałych też zresztą

Gość JOLA JESTEŚ JUŻ

wróciłam właśnie , zaraz weźmiemy się za oglądanie filmu EFEKT MOTYLA , podobno bardzo fajny ? , u mnie pralka też czeka na wykorzystanie , chyba już nie może się doczekać .może Ewcik tu zajrzy ?

no filmu jeszcze w sumie nie miałam czasu ( tak wyszło ) obejrzeć , ale w najbliższym wolnym czasie zobaczę , właśnie przyszły ciasteczka do kawki , to zjemy

No hej Babeczki! Jestem. A to obiecany przepis na miksturę uzdrawiającą przeziębionko: 75 dkg cytryn 15 ząbków czosnku ( z tego wycisnąc sok ) 1 łyżka cukru 1/2 l przegotowanej wody zmieszac wszystko - odstawic na 24 h. Dorośli 1 łyżka 3 x dziennie Dzieci 1 łyżeczka 3x dziennie Można zrobic z połowy

no dziękuję Ewinku , obejrzałam dzisiaj rano filmik na spokojnie , ze słuchawkami na uszach - efekt jak w kinie ,co jakiś czas był moment , że podskakiwałam ze strachu (normalnie oglądając tego nie miałam) , filmik świetny ,warty obejrzenia , daje do myślenia , za drugim razem kończyłam pglądanie z łezkami w oczach , on ją poznał na ulicy , ale poświęcił siebie

Gość Jollla
hej jest tam kto?Gdzie jedziecie na wyprawębo ja to będę zgłębiała wiedzę w szkole.w końcu nauka to potęgi klucz. A teraz spadam coś upichcić.