Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEATKASAŁATKA

Kawka u Joli

Polecane posty

witaj , właśnie wróciłam z młodom , a zapomniałam o nauce , cholercia , może chcieliśmy jechać na najbliższą nam górę , na spacer po lesie , może się urwiesz

Gość Jollla
A cóż to za zabieg?

Każda z Nas chciałaby wyglądać pięknie, mieć wspaniałą, szczupłą, wysportowaną sylwetkę bez śladu cellulitu. Jest na to sposób. Opatentowany przez Bailine symulator treningowy sterowany komputerowo. 40 minut pracy symulatora treningowego zastąpi Ci 3 godziny intensywnego aerobiku. Bez wysiłku fizycznego, rygorystycznych diet, w miłej i relaksującej atmosferze możesz osiągnąć swój wymarzony cel. Szczupłe i jędrne ciało. Pod opieką terapeuty, leżąc odprężona poddawana jesteś napinającemu mięśnie treningowi, podczas którego spalana jest zbędna tkanka tłuszczowa i likwidowany cellulit. Dysponujemy 160 różnymi programami treningowymi, wśród których każda z Pań znajdzie program, który pomoże rozwiązać jej problem i pozbyć się zbędnych centymetrów. Bailine gwarantuje: smukłą sylwetkę redukcję centymetrów i kilogramów likwidację cellulitu szybkie efekty poprawę kondycji fizycznej głęboki masaż lepszą cyrkulację krwi wspaniałe samopoczucie Zapraszamy na bezpłatny 30 minutowy próbny zabieg, podczas którego każda z Pań otrzyma indywidualną analizę sylwetki. Aby zapewnić naszym Klientkom pełną satysfakcję z wizyty w salonie Bailine oferujemy również: usługi kosmetyczne wykonywane na produktach Thalgo (nowość: trwała na rzęsy) manicure oraz pedicure makijaż solarium zabiegi będące nowością kosmetyczną ZABIEG MIKRODERMABRAZJI Mirkodermabrazja usuwa powierzchniową warstwę skóry i tym samym stymuluje naturalna odbudowe nowej tkanki, poprawia kondycję skóry, wygładza ją, regeneruje, poprawia elastyczność, spłyca zmarszczki, rozjaśnia zaburzenia pigmentacyjne i przebarwienia. Skutecznie przywraca skórze czysty i świeży wygląd. PEELING KAWITACYJNY Oczyszczanie skóry za pomocą wibracji ultradźwiękowej, wzbogacone o mikromasaż, który poprawia mikrokrążenie i dotlenienie komórkowe oraz zwiększa penetrację substancji aktywnych w głąb skóry. Oczyszcza pory, wygładza skórę, wzmacnia i uszczelnia naczynia włosowate, doskonale nawilża i stymuluje naturalne nawodnienie oraz zmiękcza naskórek. Działa kojąco i regenerująco na skórę. ELEKTROSTYMULACJA TWARZY Trening twarzy za pomocą elektroterapii napina zwiotczałą skórę twarzy, szyi oraz podbródka i nadaje twarzy blask..Ta komputerowo sterowana metoda stosowana jest wyłącznie w salonach Bailine. Zapisy telefoniczne Bailine Wrocław ul. Traugutta 142U lokal 5 tel. (0 71) 355 59 06 czynne: poniedziałek - piątek 10:00 - 19:00 sobota 10:00 - 14:00 wroclaw@bailine.pl www.wroclaw.bailine.pl Gwarantujemy szybki i skuteczny powrót do wspaniałego wyglądu i figury!!!

Gość Jollla
Do mnie nie przyszło,może dlatego ,że jestem sceptyczna do dakich nowinek.A o co chodzi z ytm rozweselaczem meilowym?Bo mi sie nie chciał otworzyć.

też go dostałam od koleżanki i się otworzył , ha ha sceptyczna czy nie - wysyłałam kiedyś pytanie do firmy kosmetycznej ( innej) i chyba sobie adresy przekazują , właśnie kawkę piję i oglądam PAN I PANI SMIT , oglądałaś ? bo ja postanowiłam nadrobić zaległości w oglądaniu

Gość Jollla
No to spróbuję.

noo fajne , tylko Paskudek = paskudny , i chyba ma jakieś błędy bo ciągle chce wysyłać raport do Windowsa , przy otwieraniu każdego okienka , u ciebie też tak ? ALE POŚMIALIŚMY SIĘ a ja dzisiaj płakałam ze śmiechu , właśnie też miałam zamiar ci polecić pościka : NAJBARDZIEJ ŻENUJĄCA RZECZ KTÓRĄ ZROBILIŚCIE W ŻYCIU NIEKONIECZNIE PO ALKOCHOLU narazie doszłam do 5 stronki , ale polecam

Właśnie czeka na mnie prasowanko- cała góra!!! Michał ma biegunkę , chore gardło i wczoraj gorączkę - przedszkole -cholera!!!! To gdzie konkretnie jedziemy w weekend?

Fajnie , że jedziemy , bo muszę koniecznie wypróbowac aparacik w plenerze!!!

Gość Jollla
To już chyba epidemia bo Kubol zamiast do szkoły to leży w łóżku ,kaszle i boli go gardło. Już mu zapowiedziałam ,że chore dzieci nie grają na kompie więc mam wolny.

no to chyba nie przeze mnie ? a uprzedzałam , że jakiś wirus mi po domu chasa !u mojej młodej wapno i rutinoskorbin zadziałały , i zaraz biorę się za miksturę anty wirusową , dzisiaj obejrzałam POSEJDONA trzymająca w napięciu akcja , oglądałam z otwartą buzią

gorączkę też ma Kubolek ? pozdrowionka a jak ci idzie ZBRODNIA I KARA Jollla ? Przyjedź z tematami , może w czymś doradzę . mi podobało się NAD NIEMNEM i PRZEDWIOŚNIE

PRAsowANKO leży i zachęca mnie już ponad tydzień do bliskiego kontaktu , następne szybko dołącza , co za zgroza Ewik jak tam super kanały ? farciarze ...

No hej BabeczkiI A zkąd masz Posejdona?Pożycz! Kanały ok. Działają... A wirus gardłowy faktycznie jest w powietrzu.Masa dzieciaków choruje na gardło. Byłam z córcią na bilansie - mieści się w ostatnich centylach..No cóż - maczo z niej nie będzie...będzie filigranowa laska...

POSEJDONA Stasio mi nagrał , może przegrać , pożyczyć , a kawkę miałyśmy dzisiaj z Jolllą w nowym sklepie TCHIBO . Ale się wkurzyłam na synka , kurtkę w szkole zbgubił , tyle co o tym rozmawiałyśmy! , nakrzyczałam i powiedziałam , żeby bez kurtki nie wracał i do szkoły już ! , on na to że już szukał rano ! , ale poszedł z bekiem do szkoły i wiecie co ? wrócił za jakiś czas Z KURTKĄ

Ewik , u nas już też wymyślili książki ABC przedszkolaka , wszyscy nauczyciele idą na łatwiznę (kosztem rodziców) , na zebranie przyszło 5 osób , no kpina

Gość Lollla Monollla
Właśnie popijam-kawke rzecz jasna. Zrobiłam zupkę grzybową ,pyszota.A te nowe buty z kawiarni strasznie mnie cisną ale może się rozchodzą.

mmmm...ale Wam dobrze...chodzicie sobie do sklepików a ja w pracy w tym czasie..przyyyykro. Nie ma to jak edukacja dzieci, co?Tylko nasze portfele na tym cierpią , ale cóż...będziemy miec mądre dzieciaczki...

Mam pytanie : czy buty , w których pękła podeszwa podlegają gwarancji ? a Ty Monollla nie martw się masz trzy miesiące na testowanie

Gość Jollla
hej,czy wiecie ,że dzisiaj jest dzień bezpłatnej jazdy MPK w związku z dniem bez samochodu-nic tylko jeżdzić! Może kawusia u mnie ?