Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEATKASAŁATKA

Kawka u Joli

Polecane posty

Gość rumiany Boluś
wspaniala ta kawka! u p. Joli z wydatnym biustem w knajpie " Pod zlotym rogalem"

Gość rumiany Boluś
i do kawki szarlotka ze śledzikiem.

Gość bneatka
takie jem tylko i wyłącznie , i jeszcze ptysie z keczupem , no pyyycha , a MPK jeździłam , a co !

Gość przepraszam mam pytanko
Do you believe in love from the first sight or shall I meet you again? czy wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia, lub znowu cie spotkam? jaki jest kontekst?

No hej Jolla! Fakt coś ostatnio się lenimy z pisaniem. Dziecka są chore i siedzą w domu. W poniedziałek juz też będę pracowac..zostaje mi tylko piątek wolny...A co u Ciebie? Jak szkoła?

Fajniusio , tylko popoludniu! Rano jade z dzieciami do lekarza , a o 12 stej na moje badania medycyny pracy.Zadryndol po 12stej.Dobra?

no witam w niedzielne przedpołódnie ,dawno na kawkę nie wchodziłam , bo ciągle coś do załatwienia ,albo komp zajęty , i tak leci , mężuś odsypia za cały tydzień , martwię się bardzo o mojego teścia , jest bardzo chory , Ewik jak Twoje maluchy ? wiesz - jak zadzwoniłaś w piątek , ja za godzinę miałam telefon z przedszkola , aby odebrać córcię bo ma gorączkę , przyprowadziłam ją do domku , czopek , witaminy , do łóżka - i spała z przerwami do 23.00 , a w sobotę jakby nic się nie stało , nie wiem co to było

a JOLLLA ma już pojazd dwókołowy ! można na energetyzujący wypad pomknąć od czasu do czasu , no nie ? ale dzisiaj pochmurno , a wy co planujecie na ten pierwszo październikowy dzionek ? może ktoś do nas wpadnie ?

Gość Ależ tu niektóre....
mają poziom umysłowy !!! Ludek-Paskudek - żenada......... A po kawce nie zapomnijcie obowiązkowo beknąć i piernąć !!!!!!

komu się nie podoba nasza żenada , ten niech tu nie zagląda (chociaż rymuje się bardziej dosłownie ) Jollla , akwarium mi trochę padło z powodu awari oświetlenia , teraz je odbudowuję i obsadzam nowymi roślinkami , błyszczy nowinkami , ciągle pada i nici z wycieczki po ciuchy , ale zapraszam na ciacho HAWAJSKIE ( jeszcze jest ) z ananasem i kokosami pa

Pogoda do bani,prawdziwa jesień.Jutro idę po zdjecia do Media może tez się wybierzesz? Co u Ewcika pewnie w pracy.

I ZNOWU W SOBOTĘ TU WPADAM , dziewczynki co porabiacie ? Ewik ty cyba masz tyczień słomianej wdowy , tak ? Za oknem dziś deszczowo i smutno , ale muzyczkę można włączyć i kawkę pyszną wypić .Wczoraj byłam na wycieczce z przedszkolakami , na dworzec , zapoznać się z pociągami i przepisami , większość maluchów jeszcze nie jechała pociągiem , dla nich to przeżycie było... Reklamację mi odrzucili , tą z butami , świny jedne

Hej Babeczki! Nooo...tydzień laby juz się zkończył.Było fajnie ale wieczorki smutnawe.Teraz już rodzinka w komplecie.Jollla- fajnie, że mnie namówiłaś na szaliczek , pasuje jak ulał do płaszczyka.Podobno można niezłe ciuchy wyczaic w tym Centrum Handlowym jak się jedzie na lotnisko - za niezłą kaskę.Babki - następnym razem trzeba tam pojechac na zakupki.Co Wy na to? To ja spadam.Wieczorne obowiązki wzywają.Właśnie woda leje się do wanny!Teraz tylko trzeba zagonic dzieci...To narka!

no cóż tu tak cicho , nikt na kawkę nie wpada , czytam ostatnio wciągającą książkę , jaki ten świat dziwny a ludzie jak ziarenka piasku na pustyni , ale wiatr wieje , a ziarenka formują się w jakiś kształt , cóż to będzię ??? Jollla , coś dla Ciebie znalazłam , może się przyda , wpadnij , a maila czytałaś ( odebrałaś ) ? - jeśli tak to stuknij w klawisze pa

No właśnie coś zamilkłyśmy na tej kawce. Oczywiście meila nie czytałam bo mi się nie chce , zawsze same reklamy ale jak od ciebie to już czytam .Bużka.

cześć jollla , sorki , że nie byłam w poniedziałek w sklepie , młode mi zachorowało i ta plucha , że ijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Jeszcze nie śpisz? Kupiłam sobie fajny sweterek w tym sklepiku. spadam spac -jutro maturka, trzymaj kciuki.

no to trzymam z całej siły NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!

,,KWIAT PUSTYNI,, Waris Dirie -wstrząsająca biografia , zapraszam na kawkę i ślimaczki z nadzieniem orzechowym , stukam tu sama w te klawisze , buszuję po fotoshopie i bawię się nim Ala dzwoniła , mówi ,że siedzisz przy kompie !!!

No mało nie spadłam z krzesła jak cię przeczytałam. Sprawdż poczte.

Od poniedziałku idę z Sylwią na aerobik tam koło ciebie. Idziesz z nami?Na 9.30 we wtorek na 10.Trzeba zrzucić troche sadełka. Odpisz na maila.

wystarczy , że mój mąż chodzi , ja się tam nie nadaję , ale chętnie posłucham relacji , jakie będziecie zdawały z tej ,,zabawy,, , ten podkład , który wczoraj kupiłam nie jest taki sam jak poprzedni , jest gęstrzy , lekko połyskliwy (wilgotny -nawilżający ) , nie tak pudrowy , zobaczę , czy się przyzwyczaję