Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.m

Jak traktować dziewczyne?

Polecane posty

Gość P.m

Jak traktować dziewczyne która nas zostawiła..dla innego?? I tym bardziej ze ja sie bardzo kocha?? Nawiazać z nią kontakt czy raczej, milczeć??

Gość dobrze Ci radzę
postaraj się udawać, że po tym co zrobiła już nic dla Ciebie nie znaczy !!! jeżeli nie zrozumie i nie będzie żałować to znaczy, że nie jest Ciebie warta..... jeżeli będzie próbowała przeprosić to nie daj się łatwo życzę powodzenia

Gość P.m
Chyba będzie mi to cięzko zrobić gdyż nadal naprawde ja kocham :(:(

Gość dobrze Ci radzę
wiem, że to nie jest łatwe, ale uwierz mi... jeśli pokażesz jej, że jesteś tak łatwo skłonny wybaczyć, bo Ty ją kochasz to potraktuje Cię jak zabawkę - straci szacunek....

Gość odpuśc sobie
zapominj!!! zajmij sie czymś,zajmij się swoim zyciem...

Gość P.m
chyba tak zrobie ze niebede sie odzywał, chociaz ta cała sytuacja ma jeszcze jedno dno:( tzn Ona ma domnie ogromny zal i straciła domnie zaufanie i sam niewiem czy nie powinienem chociaz doprowadzic do tego zeby było miedzy nami wszystko oki, a czy wróci domnie , tego niewie nikt.. :(..ale i tak sie niełamie, tylko żyje dalej..

Gość P.m
i tak robie :):) jakośprzez pierwszy miesiac po rozstaniu nie mogłem sie pozbierac a teraz jest bardzo dobrze :) a nawet lepiej niz myslałem :):) i oby tak dalej. :)

Gość P.m
A ma ktoś podobne problemy jak ja ?? ze niewie co czynic??

Gość dobrze Ci radzę
a powiedz mi co zrobiłeś, że starciła do Ciebie zaufanie ??

Gość to tylko pretekst
że straciła zaufanie

Gość do dobrze Ci radzę
ale ty jesteś głupi/głupia. Co to znaczy, że jak nie zrozumie, to nie jest jego warta? Skoro go zostawiła, to znaczy, że już nie ma ochoty z nim być i już do niego nie wróci.

Gość tak samo traktować jak
chłopaka, ktory zostawił dziewczynę. spuścić po nim wodę w wc. to najlepsza metoda. a swoją drogą ch*ju, dobrze ci tak! nie ma litości nad debilami! :P

Gość dobrze Ci radzę
może źle się wyraziłem - NIE JEST WARTA JEGO ZAANGAŻOWANIA I MIŁOŚCI !!! te dwie odpowiedzi powyżej mam nadzieję, że pisali faceci - jak to babki to : jesteście jebnięty cipy !!!

Gość P.m
hmm poprostu jak sie rozstalismy, przez pierwszy tydzień czyniłem pewne głupoty ktorych terazzałuje i zastanawiam sie z biegiem czasu, jak ja mogłem to robic:P a teraz to juz nic nie robie, ja wyciągnąłem doniej reke zeby ja przeprosić za zachowanie a co zrobi..tylko i wyłaczenie jej sprawa. Ja zawsze jej wybaczałem zobaczymy co ona teraz potrafi mi..

jesli ona uważa ze związek to miłość, wierność i lojalność to wybaczy, skoro ty jej wybaczałeś:) jak się kocha to jets prościej. Wybacza się:) Pomów z ludzmi co na co dzien godzą takie osoby i co wynika? ona mówi, jakby powiedział sory, czy utuił a tu nic..:) on jakby wzieła te kwiaty a tu nic..:) maly gest, tak wiele znaczy a czasem tak o niego trudno:) gesty, słowa, to duzo daje w zyciu i trwaniu w zwiazku:)

a teraz wypoiwiem sie o takich kobietach... odeszła... hmmm moze chciała terapią sozkową - straci zobaczy czy kocha, worci itp. jak czuła sie niekochana tez odejdzie... innyy jak nie chciała byc sama, chciała budopwac szczescie jak nie z obenycm to z innym. czy winic takie kobiety jak z. i inne? hmm nie. To są kobiety emocjonalne. wystarczyłoby jedno słowo nie wielkie kocham, ale nawte takie: bardzo mi na tobie zalezy, wszystko robia i robie z mysla o tobie. taka kobieta czuje sie pewniej. czuje sie wazna a nie jedna z wielu. morał: kogos kogo kochamy trzeba wyrozniac. skoro z kazda znajoma chodze na kawe, to z przyjaciolka jade na kawe pod grusze;) aby widziała ze ja traktuje inaczej, pelniej, kocham po prstu:) małe słowo psycholog powyzej:) nie ma to nic wspolnego ze mną, razej z kobietami o ktorych piszecie, a ze mną nie.

Gość affffka
heh jestem swiezo w temacie tyle zee.. odn faceta, ktory zostawil mnie w trakcie rozwijajacego sie zwiazku w ktorym bylo nam na prawde dobrze ze soba.. heh zostawil.. po raz.. trzeci. Dwa poprzednie razy mu wybaczylam. Teraz kolejny raz heh obawiam sie ze byc moze dla tej samej kobiety a co najgorsze jestem skazana na codzienne widywanie go ( i jej;/) no i nadal go kocham.;/ i co powiecie? oj chcialabym chcialabym 'spuscic po nim wode w wc' ale jak to zrobic.. jak zobojętniec?

Gość P.m
pamietajmy tylko ze ona ma chłopaka , i troche dziwnie sie zachowuje , według mnie. Zauroczenie i te sprawy daja sie we znaki i nie widzi sie jak to wszystko z boku wyglada....ona przeciez jest rozwarzna i wogule, ale teraz jak widze ja ksie zachowuje to zastanawiam sie czemu tak upadła ...

Gość P.m
sluchaj ja to jestem w takiej sytuacji ze jednego dnia mi mówi ze mnie kocha dzien cały spedzamy super jest fajnie i wogule nic nie wskazuje ze cos jest nie tak, a nastepnego dnia nic sie nie odzywa, a jeszcze po 2 mówi mi ze ..mnie zostawia bo sie "zakochałą" w innym. rozmawiam z nia po tygodniu od rozstania, mówi mi ze sie zauroczyła, i juz sam niewiem:/ najgorsze jest to ze ostatnio ja ksie widzielismy, w niedziele od rana, bylo super bylismy na zakupach, nakupilismy jej ciuchów itp. połazilismy po mieście, i ona i ja byłem ...szczesliwy..oczywiscie nie poruszlałem tematu jej chopaka co teraz ma i tego ze juz nie jestesmy razem... a wczoraj przysłąla mi smsma ze ma zal i straciałzaufanie domnie i niechce mnie znać:( wiem czemu, ale kurde czemu mi nie powiedziałwczesnie jtylko do piero teraz?? jak o moim zachowaniu wiedzial wczesniej :/ ale mimo to mimo tego ze juz rozstalismy sie spoty czas temu nadal Ja kocham !! jestem jej w stanie wybaczyć...

Gość zbytdobryzebygokochac
Czlowieku odkochaj sie. Dobrze ci radze, badz cierpliwy a na pewno nagroda cie nie minie. A dziewczynie daj spokoj, ona tez chce sobie ulozyc zycie tak jak ty, tylko e ona kogos juz ma a ty nie i twoja flustracja wychodzi na jaw. Mowie nie zalamuj sie tylko szukaj sobie nowej panny.

13.09] 14:59 tłumacze ci Ona kocha cie cały czas. Ale nie czuje sie kochana przez ciebie, stad jej zachowanie mowi co czuje- ze kocha nie czuje miłosic od ciebie, to nie chce byc idiotka ktora kocha a on jej nie i mimo ze kocha mowi ci tyfzien pozniej- nie kocham cie itp potem nawet ma kogos innego. Skoro nie czuje sie kochana...to widzidz ze szkoda czasu, ze ja nie kochasz... A moze tez chce zatragac toba, abys zobaczył ze mozesz jej nie miec .... w zwiakzu wazne sa male kroczki np bukiecik, kawa. Jak ona dzowni to: kochanie nie moge rozmawiac, bo jestem u znajomej, a co chesz bym cie odwiexil. i zostawiasz znajoma i jedziedz do ukochanej. dajesz sygnal: mam znajomych, ale to to ty jestes wazna. kocham cie. nie moze byc sytuacji, ze mowisz spadaj jestem ze znajoma. Co bys pomyslałs? ze ona ma kochanka, skro ty dzownisz a ona zła; nie dzown jestem ze znajomym sam na sam.... warto postawic sie w czyjejs skorze. łatwo oceniac zostawiła, zdradziła, jak to alkowa podsycała:) wiedziała, ze punkty uzyska a z. nie. cwane to było z jej strony:) ale ja bym tak nie oceniała. Bo wszystko z czegos wynika:)

Gość P.m
dziekuje Iryssa :):)

Gość P.m
no dobra wiem co i jak ale powiedz mi jedno.... co powinienem uczynić teraz??? bardzo mi naniej zalezy!! wiem ze niemoge sie narzucać , ale cóz jeszcze moge zdziałać?:>

No wlasnie, zalezy ci na niej, a jej widocznie nie zalezy, wiec zostaw ja w spokoju po prostu, znajdziesz wosbie inna jak ona to zrobila i zapomnisz.

Gość das
twoja slowa bolą... ale moze i masz racje:(

Gość P.m
oj ciezko mi bedzie to uczynić.... puki co niechce szukać dziewczyny... wystarcza mi kolezanki..

ale własnie ty masz byc mniej dystansowy:) czyli byc soba i pisac sms, mowic itop tak jak czujesz:) owszem musisz sie liczyc z tym, ze, z, bedzie jak narazie pokazywac ci, ze musisz sie strac stad bedzie mowic nie itp\\ to typowe dla kobiet:) wies zo tym:) jak umowiz sie na wyjazd to ona powie ze ma urlop z przyjaciolka, nie załamuj sie, kocha, ale tak działa. Bo zdaje sie ty tez byłes sam na nartach;) teraz sie role odworicly, ona ci pokazuje jak to boli jak ukochana osoba nie ma czasu i jedzie z kims innym:) napewno rozumiesz:) taka jets miej wiecej relacja damsko-meska:) to powie kazdy psycholog:) warto przetrwac te chwile, dac jej czas, by sobie ponapokazywała. Warto bo za 3 razme jak bedziesz miec wyjazd ona powie ze ma rowniez wolne:) Przekona sie, ze walczysz o nia, nie zrazajac sie niepowodzeniami, wiesz tymi jej mowieniem nie. Zaleyz to rowniez od kobiety. jets całe mnostwo co jak tylko on powie kochanie idziemy, jedziemy, cieszy sie z tego, zapomina o tym co takkiedys i od 1 razu buduja dalej. Nie ma tych pileczek odbijanych ty mnie to ja teraz tobie:) znasz swoja kobiete, wiesz do jakiego typu sie zalicza:) powodzenia:) 2 kochajacych sie musi byc razem:) i nie mowie tylko o magdzie m;)

Zrobisz jak uwazasz. To dziewczyna ma klamac dla ciebie nie dla siebie. To wiem z doswiadczenia, dziewczyna klamie bo nie chce miec z toba kontaktu tylko ciezko jej to przez gardlo przechodzi, wiec ci nigdy nie powie wprost ze nie chce sie z toba spotykac, bo wie ze tobie na niej zalezy i dlatego mysli, ze tak jej wolno. Moze toba pomiatac na lewo i prawo. Teraz bedzie wymyslala tysiace powodow, zeby sie nie spotkac.

Gość P.m
puki co i tak prowadzi wobec mnie metode ignorowania, ale spokojnie spokojnie, mnie to juz nie wzrusza... teraz małymi kroczkami do przodu.....

Moze toba pomiatac na lewo i prawo. Teraz bedzie wymyslala tysiace powodow, zeby sie nie spotkac. -- tonie wiem o jakiej mówisz, chyba o a albo z lub o d, ale nie o i:) ta dziewczyna juz sni o scenerii spotkan w lisciach:) tak do przodu, trzymaj sie tej tezy i nie patrz na innych działaj:)