Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojeeeeeeee sie

Przy tabletkach krwawienia, w przerwie ledwo plamienia??

Polecane posty

Gość bojeeeeeeee sie

Biore 4 opakowanie novynette...pod koniec opakowania miałam dosyc spore krwawienia ...teraz 3 dzien przerwy( w czsie tej 7 dniowej) a ja mam mniej krwawienia niz przy braniu tabletek:( co sie dzieje????

ja tez tak mialam na poczatku brania tabletek anty! krwawienie podczas zażywania tabletek bylo wieksze a w przerwie male plamienia ,ale mi po 5 opakowaniu wszystko sie uregulowalo, licz sie z tym ze twoj organizm musi przestawic sie na tabletki pozdrawiam papa

Gość 19 latka
ale nie powinno sie miec juz krwawienia przy 3/4 opakowaniu ..idz do gin

Gość bojeeeeeeee sie
byłam u gina ale przed tymi krwawieniami bo tylko wtedy plamiłam powiedziała ze to normalne ze zaczekamy jeszcze mam brac jedno opakowanie i ewentualnie zmieni ale zdziwiło mnie ze teraz mam mniej a powinnam przciez miec okres???:( aha.....ale nie jestem w ciązy?????

Gość 19 latka
no ale napewno Ci zmieni.. Wiesz jezeli masz skutki uboczne to kto wie?? ja bym zrobila test..chociaz mysle ze malo prawdopodobne

Gość bojeeeeeeee sie
ciąza tez mi sie wydaje wykluczona bo kochalismy sie 2 razy tylko niestety ...raz z 2 okresy wczesniej i drugi raz niedługo przed tymi krwawieniami...dopiero zaczynamy...

Gość no na logike...
z czego ma Ci lecieć, jak miałaś krwawienie przed przerwą?? Nabłonek macicy się tak szybko nie odbudowuje... W końcu do normalnego okresu czekasz miesiąc, aż Ci się ten nabłonek wystarczająco nadbuduje.

Gość ja poznaje ze dzialaja...
ja tez jestem w polowie 4 opakowania novynette i dostalam plamien i poszlam do gin i mialam tez kilkudniowe male rozwolnienie i powiedzial ze mozliwe ze wyplukalam troche hormonow lub to oznacza ze tab sa za slabe, ale mam sie nie martwic bo one dzialaly!!!!!!dopiero w dniu co dochodzi do plamienia moze byc watpliwosc z ich skutecznoscia bo organizm reaguje krwawienie.i przypisal mi tab na plamienie i po 2 dniach juz przeszlo no i zmieniam tab

Gość bojeeeeeeee sie
ja tez miałam rozwolnienie tzn grypa jelitowa i po kilku dniach to krwawienie teraz mam 7 dni przerwy i mam mniej krwawienia....nic mi na to nie przepisywała kazała poczekac do konca kolejnego opakowania tylko zmartwiłam sie bo teraz słabo krwawie nie tak jak zawsze ale te tabletki mimo to działają??? wiec nie ma mowy o ciązy??

Gość ja poznaje ze dzialaja.....
ja tez poszlam do gin zeschizowana -i mnie uspokoil ze dzialaja!!!!!tylko wlasnie w momencie tego plamienia lepiej sie dodatkoo zabezpieczac. no mi tab przypisal i po 2 dniach plamienie zniklo. a po tym plamieniu w 7 dniowej przerwie dostalas okres normalnie w terminie czy spoznil Ci sie np o jeden dzien????bo ja zawsze dostaje w 3 dniu przerwy a teraz przez to zaburzenie nie wiem wlasnie czy takie regularne bedzie?

Gość bojeeeeeeee sie
krwawienie dostałam przy 16 tabletce ale nie było tak duze jak przy okresie ale spore i tak do 21 tabletki od tego poniedziałku mam 7 dni przerwy ale w poniedziałek miałam krwawienie ale mniejsze we wtorek tez i dzis tak samo.....wiec co sie dzieje????

Gość bojeeeeeeee sie
ni ekochalismy sie jak miałam te plamienia ani teraz tez nie wiec to chyba nie ciąza??

Gość ja poznaje ze dzialaja....
ja dostalam krwawienia przy 10 tabletce-aqle to byla taka ciemna krew brazowa-ale tab od lekarza je zatrzymalam (takze trwalo 2 dni) zagladal mi "tam" i powiedzial ze krwawia mi narzady rodne-czyli zaburzenie w hormonach inna dawka niz zawsze wiec u nas te rozwolnienie moglo to spowodowac. tez w czasie tych plamien sie nie kochalam- a wczesniej nie ma sie co sie martwic bo dzialaly!!!!!!!!!wiesz ja to przezylam katusze bo wraz z tym rozolnieniem mialam steraqszne bole brzucha przez 2 tyg-bylam pewna ze to juz ciaza i zrobilam test krwi beta hgc 17 dni po stosunku i negatywny wyszedl a on jest wiarygodny. wiec nie martw sie -zadna ciaza. tylko jak dostalas plamienia w 4 opakowaniu jak jak wiec nie wiem czy nie powinnas zmienic tab!!!!bo przy 1 opakowaniu plamienie to normalka ale przy dalszych to juz podejrzana sprawa. ja koncze w sobote te opakowanie novynette i 8 dnia zaczynam Cilest.jezeli wystapilo plamienie w 4 opakoaniu to juz mam watpliwosci co do tych tab-ale one przed plamieniem dzialaly napewno. czyli w 7 dniach przerwy dostalas niby okres w tym samym dniu co zawsze?

Gość bojeeeeeeee sie
nie mysle zeby to była ciąza bo mysmy sie dodatkowo zabezpieczali jeszcze prezerwatywą....okres teraz to ja juz nie wiem zawsze dostawałam w srode jak ostatnia tabletke brałam w niedziele a teraz w niedziele wziełam ostatnio i miałam juz te krwawienia i od poniedziałku tez krwawie ale juz mniej

Gość bojeeeeeeee sie
wiesz ja tez tak gdzies od 2 tygodni mam bóle zoładka i własnie niedługo potem zaczeły mi sie plamienia a potem krwawienia byłam u normalnego lekarza i powiedzia ze to grypa jelitowa bo teraz sporo osób to łapie miałam diete i brałam leki ale cos nie pomaga za bardzo bo nadal boli a ja sie jeszcze denerwuje tym krwawieniem a raczej juz słabym i bruch boli jeszcze bardziej:(

to masz to samo co ja -w ogole w tym miesiacu panuje jakas grypa jelitowa !!!!!do mojej kolezanki musialo az pogotowie przyjezdzac. wlasnie mnie tez zoladek wraz z brzuchem-i taki wydety brzuch mialam jakby spuchniety i mnie tak macil jak na okres a czasami zaklulo i taki prad szedl az przez nogi-trwalo to 2 tyg. i tez oprocz tab stosuje prezerwatywe hehe-a w tej prezerwatywie on konczy w Tobie???????wiem ze tab wystarczaja ale ja sie tak boje ciazy (nie jestem na to gotowa teraz choc skonczylam juz 22 lata)to wole sie dodatkowo zabezpieczyc.takze czulam sie masakrycznie do tego piersi bolaly-bylam pewna ze ciaza ale jak sie okazalo gdypa jelitowa. moglas isc do gin po tab na zatrzymanie krwawienia nie mialabys teraz takich problemow-gdybym nie poszla tez bym pewnie dalej plamila ale zatrzymalam to

wiesz co mi pomoglo-odrazu na drugi dzien juz mnie brzuch przestal tak bolec-PROBIOLACplus -to jest na regeneracje i rozwoju prawidlowej flory bakteryjnej jelit, na zaburzenia czynnosciowe jelit, reguluje procesy trawienia-bralam dwa dni i odrazu pomoglo....

Gość bojeeeeeeee sie
ja mam 23 lata niedawno zaczelismy współzycie w sumie to były 3 razy wszystkie z prezerwatywą raz skonczył we mnie ten ostatni raz....mnie piersi nie bolą wcale...byłam u gina ale powiedziała ze to normalka i ze poczekamy jeszcze jedno opakowanie wtedy zołądek mnie nie bolał a u mnie są problemy z dostaniem sie do gina bo tylko moge raz w miesiącu:(

Gość bojeeeeeeee sie
a drogie te tabletki???? teraz tez masz te bóle???

te tab sie bierze jako suplement diety wiec nie sa grozne a pomagaja-biore rano jak wstaje jedna zanim zaczynam jesc i odrazu te bole mi przeszly-u mnie one 16zl kosztuja. a one reguluja rownowage bakterii w jelitach wiec sa dobre. a nie uwazasz ze troche przesadzasz z tym seksem? kolezanki sie ze mnie smieja ze biore tab anty a uzywam prezerwatywy do tego-ze nie potrzebne ale ja mimo tego uzywam ale pozwalam mu konczyc we mnie w tej prezerwatywie juz bez przesady

Gość bojeeeeeeee sie
ze mnie tez sie smieją ze przesadzam ale jezeli nie bedzie sie juz nic działo w postaci takich własnie plamien bóli brzucha itp to w koncu zrezygnujemy z prezerwatywy:) a tak jestem spokojniejsza....dopiero zaczynamy tzn on jest juz bardzo doswaidczony ale mnie jak na razie za kazdym razem boli w srodku:( ehhh to musi potrwac.....wielkie dzieki ze mi powiedziałas o tych tabletkach:) a miałas zawroty głowy??? tzn ja sie tak dziwnie czuje niby mi sie nie kręci a jakos tak dziwnie i słabo

heheheeheh normalnie mamy tak samo- ja tez dopiero zaczynam wspolzyc a mam 22 lata -tak wyszlo czekalam na tego jedynego...ja wspolzylam 6 razy zaledwie hehe .a zaczelam brac tab anty juz od od czerwca bo mialam problemy z torbielami no i planowalismy juz wspolzycie. mnie tez bolalo jeszcze za kazdym razem w srodku-tzn przy wejsciu a w srodku juz nie , no i pozwwalam mu konczyc w tej prezerwatywie we mnie -tak przyjemniej a tak to go ponaglac by juz wyciagnal czy cos. sluchaj ja zmieniam na Cilest bo novynette mnie wykonczyly!!!!!!!! 1 opakowanie-plamnienie przez caly listek w przerwie bolacy okres-6tab przeciwbolowych musialam wziasc , 2 i 3 opakowanie juz lepiej-niekiedy mdlosci, czy zawroty ale sporqadycznie a te 4 opakowanie to juz koszmar-te plamienie i tak mnie nogi bola wydaje mi sie ze zyly bardziej widac no i pryszcze mi sie porobily i mam skoko temperatury ciala od 36.0 do 37.stopni-w ciagu dnia 10 razy zmienia mi sie tempka. wiec uznalam ze te tab nie sa dla mnie i nastepne opakowanie to Cilest-zobaczymy jak na nie zareaguje. a studiuje razem z chlopakiem(na studiach sie poznalismy) i teraz bedziemy mieszkac razem od pazdziernika wiec zalezy mi bym miala dobrze dobrane tab zebym byla spokojna ze moge na luzie sie kochac

Gość bojeeeeeeee sie
no to mamy tak samo mi tez novynette nie pasuje...pierwsze opakowanie koszmar okres taki jak zawsze długi i bardzo obfity i tab przeciwbólowe plamiłam potem do 14 tabletki i od 19 znów i piersi mnie bolały do 2 opakowania potem było fajnie i teraz przy 4 opakowaniu nie wyrabiam juz...jak tak krwawie to mnie to 2 razy tyle kosztuje bo i tamponów wiecej idzie:( mnie boli bo on mówi ze tam jestem strasznie ciasna i trzeba sie przebic ze tak powiem do konca:)

heehe ja tez ciasna....i boli na poczatku jak wchodzil a potem robilam sie coraz luzniejsza i zaczelam sie bardziej podniecac to juz mnie w srodku nic nie bolalo tylko przy wejsciu do pochwy, za 1 razem tez krwawilam troche i powiem Ci ze jak zrobilismy 1 raz we wtorek to juz robilismy potem codziennie do soboty heeha w sobote to 2 razy-i w sobote to praktycznie bylo juz najlepiej najwiecej przyjemnosci czulam i bolalo tylko przy wkladaniu czlonka a pozniej juz nie. no a terqaz men pojechal kase zarabiac (zeby mogl ze mna mieszkac bo rodzice mu nie dadza)i zrobilismy zaledwie 6 razy

Gość bojeeeeeeee sie
my dopiero 3 razy ale wszystko przed nami:) a własnie jakiego koloro była ta krew jak mialas te krwawienia w czasie brania tabletek a jak jak mialas ta przerwe??

jak przerwe ze okres-to normalna czerwona np przez 3 dni a potem 2 dni takie brudzenie jakby resztki. a te plamienie w polowie opakowania-to takie brazowe-krew ale brazowa, ciemna

Gość bojeeeeeeee sie
ja juz sama nie wiem:( martwi mnie to ze nie ma normalnego okresu...przy braniu tabletek miałam sporawo tego i była brązowa....teraz jest niby jasna le mało jej i tak od poniedziałku jest:( boje sie:(

ja we wtorek mam dostac okres z odstawienia i zobaczymy jaki bedzie-tez sie obaiam ze moze sie spoznic po tym plamieniu w czasie opakowania. a ciaza sie nie masz co martwic-w ciazy nie jestes napewno!!!!!!!!!!!!!!ja wiecej razy kochalam sie od Ciebie i konczyl e mnie i robilam test krwi i nie jestem ciazy. wiec sie nie schizuj ciaza-a moim zdaniem powinnas zmienic tab , widocznie te nie sa dobre dla Ciebie

Gość bojeeeeeeee sie
Dziekuje za wsparcie:) boje sie tej ciązy strasznie ale jak tak liczyłam to to jest fizycznie niemozliwe bo wczesniej sie kochalismy ze 2 okresy temu i miałam normalnie a ten ostatni raz to było pare dni przed tymi plamieniami i wszystko z prezerwatywą a wiec to nie moze byc ciąza:) dziekuje za info o tych tabletkach kupie jutro oby pomogły:) dobranoc i jeszcze raz dzięki:)