Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angara222222

Gwałt na facecie...

Polecane posty

Gość uuuuu widac nie znasz
dzisiejszych akceriow errotycznych... to wlasnie kobiety ciagle gwalca facetow.. jesli nawet nie fizycznie to PSYCHICZNIE!

Gość bo kobiety to dla
mezczyzn tylko i wylacznie robia wloz takie skorzane majtki zobaczysz czy w tym wygodnie albo koronkowe albo chodz w takim pasku do ponczoch z dekoltem w takie dni jak dzisiaj albo na wysokim obcasie poswiecenie i jeszcze raz poswiecenie i dla kogo to? nawet nie zauwazy i nie doceni zaden mezczyzna

Gość slowik
dla mnie jest to dziwne, jak można zgwałcić mężczyznę psychicznie, ludzie takie rzeczy gadają, że w głowie się to nie mieści, sama nie wiem w co mam wierzyć,mam w głowie mętlik, nie ubierałabym się w bieliznę dla nikogo ani dla siebie, lubię siebie jaka jestem,, jestem zwykłą dziewczyną, ale ładną, mnie interesują mężczyzni, którzy potrafią rozmawiać ze mną na wiele ciekawych tematów,liczą się dla mnie inne wartości w życiu, nigdy nie mówiłam wulgarnie , taka jestem, z natury rozmowna,umiem cieszyć się drobiazgami, czytam wasze wypowiedzi dokładnie, mówcie dalej, czekam

Gość do wszystkich
LUDZIE PISZCIE COŚ, NUDZĘ SIĘ

Gość do ludzi
kafeferia miłość , gej, miłość czy zboczeniem itd.

Gość miłość na facecie
cha cha

Gość do mężczyzn
po co dla was ubierać się jak lalka barbi, wolę długie spódnice , wyglądam w nich cudownie, mam naturalną urodę, podobałabym się, mam w sobie coś, taki wdzięk, niewinność, włosy brązowe jak kasztan, figura zgrabna, kocham życie i fajnych ludzi, żałujcie, że mnie nie znacie

Gość ale durny topik
dla pomyleńców

Gość USUŃCIE TEN TOPIK DO CHOLERY
WSZYSCY STĄD UCIEKLI, BO ZROZUMIELI TO IDIOTYCZNY TOPIK. ŻENADA.

Gość kloptuijn
o rety

Gość kobietka14
"kobieta nie moze zgwalcic mezczyzny to fizycznie nie mozliwe przeciez nie postawi mu penisa ani nie napompuje go czym go usztywni" Jak to nie moze? Wystarczy ze wezmie go w rece i porusza. Zadne problem. Faceta mozna zgwalcic i fizycznie i psychicnzie

Gość hh23
Wystarczy namówić na wiązanie papierem toaletowym xd aby jak coś..., mógł się uwolnić, i miał ten komfort psychiczny, gdy źle się poczuje etc., wtedy się zgodzi :)

Gość wyobraźnia podpowiada
Poza tym chodzi o bezpieczeństwo, jak kobieta zasłabnie, to jak się uwolni z kajdanek i jej pomoże?? Nie macie siusiaków więc nie macie czym myśleć :D

Gość gośćangara prawdziwa
chlopcy-ok dobra kazdego moge zdominowac tylko musicie sie zgodzic na obsikanie klaty na koniec