Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się tak

czy dobrze karmie swoje dziecko?

Polecane posty

Gość zastanawiam się tak

Zaczne od tego że synek ma już rok rano(8-9) - kanapeczka lub mleczko 12 - zupka + 2 danie 15-mleczko 17-18 deserek ze słoika lub owoc 20-kaszka w międzyczasie zje pare biszkoptów lub chrupki kukurydziane. Zastanawiam się czy to jest odpowieni jadlospis mojego malucha.Może powinien być bardziej bogatszy w serki,jogurty,budynie,kisielki. Bardzo licze na rady rodziców w podobnym wieku mojego synka

Gość to sie dalej
zastanawiaj...az cus wymyslisz

Gość zastanawam się tak
Nie zbyt śmieszna odp. Osoba wulgarnym orazm tym co nie maja nic do powiedzenia dziękuje

Gość Zona inzyniera
Moim zdaniem dobrze,ale ja mam inna kolejnosc zalecana przez lekarza. Rano-mleko-koniecznie+pozniej kanapeczka ok.10-owoce lub deserek ok.13-obiadek ok.16-kaszka ok.20-mleko W miedzyczasie soki i herbatniki Kaszke zawsze nalezy podawac po poludniu,mleko na noc-wtedy dziecko lepiej spi i pic mu sie nie chce.A owoce na drugie sniadanie-tak jak dorosli

Gość niedługo urodzę
myślę, że chyba dobrze

Wydaje mi się że mało jedza Wasze dzieci Mój syn w wieku ok. roku jadł tak: 6 - kaszka 9-10 - jogurt 12 - zupka 15- drugie danie (mięso z warzywanmi) 16.30 - jakieś owowce 19.30 - kaszka W miedzyczasie potrafi opędzlować chrupki kukurydziane, garść rodzynek, suszone śliwki. No i pił hektolitrami :)

Gość zastanawia się tak
dziękuje kobitki za odzew ,uspokoiło mnie to. Mam jeszcze jedno pytanie jeszcze-jakie zupki już podajecie swoim szkraba?

jeżeli nie solisz dużo i nie przyprawiasz ponad miarę to generalnie możesz go poczęstować każdą zupą jaką gotujesz, ( z tych normalnych zup, nie jakichś wynalazków) tylko żeby nie była na wędzonce

Gość nie dawaj mu miesa
to stanowczo za wczesnie!!!

Co do mięsa uważam że rocznemu dziecko jak najbardziej trzeba dawać.Najlepiej bo najzdrowsze to mięcho królika,może być również cielęcinka,indyk,chudy schabik.Ja mojemu synkowi daje takie zupy:krupnik,ryżowa,jarzynowa,rosołek,pomidorowa

Gość łoo
,,. Osoba wulgarnym orazm" osobom nie chodzącym na lekcje języka polskiego w podstawówce też dziękujemy:D

Uważam, ze tak. jeżeli chcesz mieć absolutną pewność radzę skorzystać poradnika o żywieniu dzieci. Jest tam mnóstwo przepisów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.