Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J..a

Kto pije piwo i jakie ????

Polecane posty

Gość Bugs Bunny
Tradycyjnie " Warka Strong", trzecia już i jest "gut".

Dziś mam wychodne i będzie dużo wszystkiego, jak ja jutro wstanę? Ale to nie jest ważne ;)

Gość światowidzka
ALKOHOL WCIĄGA NASZ UMYSŁ W PUŁAPKĘ Umysl kazdego czlowieka ma czesc racjonalna utrzymujaca bliski kontakt z rzeczywistoscia i z logika oraz czesc irracjonalno-magiczna, zanurzona w swiecie fantazji, marzen i pragnien. Alkohol zdecydowanie pobudza te druga strone umyslu. Rozwija myslenie magiczne i zyczeniowe, w którym nasze pragnienia i zamiary myla sie nam z realnymi faktami. Coraz latwiej jest wtedy wierzyc, ze wystarczy tylko mocno chciec, zeby cos miec. Czlowiek ulega zludzeniu, ze wystarczy nie myslec klopotach, zeby zniknely z zycia. Gdy wiec pojawiaja sie szkody alkoholowe w realnym zyciu, w umysle niemal automatycznie wystepuja znieksztalcenia, które likwiduja informacje o szkodliwosci picia przy zachowaniu pozorów wolnosci i logicznego myslenia.W sposób nieswiadomy rozwija sie uleglosc umyslu wobec alkoholu. W przypadku dlugotrwalego naduzywania alkoholu, w umysle czlowieka powstaje specyficzny mechanizm chorobowy, nazywany systemem iluzji i zaprzeczania , który podtrzymuje uzaleznienie od alkoholu i odcina czlowieka od rzeczywistosci. Utrudnia to racjonalne myslenie, utrudnia zobaczenie szkód powodowanych przez alkohol oraz uniemozliwia skuteczne powstrzymywanie sie od picia. ALKOHOL OSZUKUJE

światowidzka dzieki za te informacji;) Ale opis bardziej mi pasuje pod narkotyki albo juz calkowite uzaleznienie od alkoholu;) Poranek zaczynam od kawy, herbaty, sniadania, a nie od piwa wiec....;) Pozdrawiam i do wieczornego piwka:D🖐️

Gość tyskie
ponad wszystkie!!,,,,,,,,,,,piwo z rana jak smietana!!

Gość też tak chcę

Byl; Zuberek , teraz Tyskie;) czy otorzyc 3cie , czy isc spac:o oto jest pytanie:P Kiedy do AA sie zapisujemy?;)

Jakbym sie zapisała , nie mogłabym pilsnerka popijac , więc niewarto:o nie biorę do domu roboty , zostaje po godzinach:o

Gość Fever
Heineken, ale marzy mi sie Zywiec

w robocie nie chce mi sie siedziec a w domu nie chce robic :O nie moge, bo jak zwykle sie obijalem i na jutro ma byc. Ostatnio coraz czesciej sie obijam i coraz widoczniej. Otwieram Harnasia i nie obchodzi mnie juz nic.

Gość allkka
ja właśnie piję LECHAa lubie też HARNAŚ

Gość allkka
DZIEŃ bez piwka dniem straconym:)

Tomek piwo dobrze wplywa na prace nerek:) Szakall , to zacznij rozgladac sie za nowa , jak ta nie daje Tobie maximum satysfakcji , to co bedziesz sie meczyl!;) Tez bym sie Zywca napila ale na dzis juz chyba zakoncze picie :D

Gość Nikollaa
Żubrówkę :P

setunia ja dopiero zaczynam, jak to konczysz na dzisiaj. Zaczynam sie tam nudzic, wiec zaczynam sie rozgladac za nowa.

Gość Kurcze..............
a ja drina i dobrze mi z tym:P;)