Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

issima

Błagam prosze o pomoc!!!!!!

Polecane posty

ostatni raz mialam okres 8.08 jest juz 13.09 i nic!!!!! bola mnie piersi mam pelno sywkow na twarzy!!!! jakos przed 18 wspołzylam z chopakiem (stosunek przerwany). Nie mam porannych nudności, wzmozonego apetytu, zawrotow głowy, zaparc i tak dalej (czytalam ze to mozliwe oznaki ciazy) troche pobolewa mnie w okolicach podbrzusza!!! co mam robic isc do ginekologa czy poczekac jeszcze z kilka dni!!! Prosze o pomoc

Gość radzę
zrób test i jak najszybciej idź do lekarza. Ja mam tak samo i jestem w ciąży. Powodzenia

Gość jakich qrva
sywkow? :O

Gość jakich qrva
wiem przeciez :O

pryszczy!!!!! tak bedzie dobrze!!!!!!!!!! A tak apropo ostatnio cykl trwal 34 dni i teraz tez policzylam i powinnam dostac 11 a spoznia sie 2 dni!!!!!

Gość kicia1111111
kotku, stosunek przerywany to przeciez żadna metoda antykoncepcji. Dlaczego nie zrobisz testu zamiast sie zastanawiac.Taki test można kupić już od 10zł A jeśli chodzi "sywki" chodzi o to że napisałas to z błedem.

Gość radzę
zrób test i jak najszybciej do gina nic innego zrobić już nie można

dobrze o tym wiem!!!! no ale coz krew nie woda!!!! tak strasznie sie boje zrobic test a co jak bedzie wynik pozytywny ja nie jestem na to przygotowana!!!!!!!! cholera niech to wszystko juz sie skonczy!!!!

Gość 2 dni spóźnienia
a ty tak panikujesz???? Zawsze miałaś regularnie co do dnia? No nie przesadzaj :-)

juz wszystko dobrze zrobilam dzisiaj rano test wynik: brak ciazy a wieczorem dostalam okres:)