Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

hehe, coś mi tu kręcisz, chyba wybrałes jednego ze swoich mniej znanych nick jak nick jak na razie moim osobistym hitem wszechczasów były Analne przygody krecika:P

shorty :D widzę, że wielbicieli masz na kafe, dwóch Yyyrków walczy o Twe serce??? chłopaki nie pozabijać się ;) :D

ja do shorty nic nie mam,że tak powiem:D do Yyyrka też nie:P ech z resztą to co pisze pod tym nickiem to diaametralnie inne rzeczy niż zwykle:D

;) inne rzeczy niż zwykle? a co?? na codzień jesteś Pani? ;) stańczyk, nigdy nie mów nigdy ;) Shorty jakie 5 minut??? ten topik już ma chyba więcej nż 5 minut :D a gdzie te twoje fotki można zobaczyć? ;)

tą już mam:P shorty ze mną to jak ze zdjęciem o które Ciebie prosiłem:) moge jedynie zapewnić ,że ta tożsamość nie jest odskocznią dla żadnej osobowości typu TMT, choć jak pisałem mam z nimi sporo wspólnego:P

Nic nie kręcę Yyyrek, chociaż mam jeszcze 2 inne czarne nicki i nabite tam po ok. 500 postów :p ale od dawna już ich nie używałem ;)

co studiujesz shorty?? :) a Wy chłopcy, tak poczytałem, to ostro tutaj molestujecie dziewczynę :D żeby się Wasze dziewczyny i jej facet tu nie przypałętali ;)

spoko wielbicielu70B, zalezy od jak dawna ich nie używasz bo akurat mogę Ciebie pamiętać no ale to nie ważne..... 3 rok studiów to był największy zapierdziel wszechczasów do tej pory sie z tego wygrzebuję😭

ja nie mam dziewczyny😭 nawet faceta nie mam😭 a shorty molestowałem w celu wyłudzenia:P

aa, no to przepraszam, a flirtujcie sobie, po to jest net ;) a ja bym chciał wrócić znouw na studia, niedawno skończyłem, ale to były czasy :)

yyyrek a z Ciebie co taka płaczka?? że dziewczyny nie masz?? a odpocznij sobie :) następna przyjdzie, to będziesz płakał, że znowu ograniczoną wolność masz ;)

germanistyke studiuje :D nie czuje sie molestowana, chlopaki sa w porzadku :classic_cool: nic sie od wczoraj nie zmienilo i sie narazie nie zmieni :D

wielbiciel błagam tylko nie Pucio:P hehe rejony uczuciowego nie są mi obce ,że tak powiem.... jestem pijawką emocjonalną, karmię sie cudzymi porazkami:classic_cool:

shorty to molestowanie to żarcik, chłopcy chyba się nie pogniewali. ;) swoją drogą, ciekawe czy moje koleżanki znacie ;) też się tu udzielają :D germanistyka, no no. ja z języków zawsze noga byłem :)

shorty też jest w porządku:classic_cool: optymistki jeszcze mi brakuje do pełni internetowego szczęścia:P

Nie nie, żaden Pucio, ani inny pokręcony kolo :p:D Chociaż normalny to ja tez nie jestem, ale to raczej w takim lepszym znaczeniu tego określenia :p:D że tak nieskromnie rzeknę :D