Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

Gość wczorajsi plotkarze
To ogolna jest nie erotyczne:O

🖐️ Wszyscy w komplecie ? Zabawa sie rozkreca ? Wszyscy maja grzecznie raczki na stołach ? :classic_cool: Dobra ... Bede spadał... sie katowac ... i dobijac moje przegrane zycie ... 🖐️ miłej nocki...

lewą rączkę grzeję pod dupa bo mi zimno a nie chce mi sie wstawać a drugą sobie piszę....no dobra musiałem wyjąć ,żeby zrobic ogonki w literkach...brrrrrrr Dobranoc synu:P

Gość Optymistka
O czym rozmawiacie? czuję się już nie na miejscu... :O

Optymistko ty zawsze jesteś na miejcu🌻 zamiast podszywu napiszę PODLIZ

jezeli masz 170 cm wzrostu (juz nie sprzeczajmy sie o ten centymetr) to 70 kg jest ok

Gość Optymistka
A kto tu jest podszywaczem i kogo podszywa? I czy komuś to przeszkadza?

Gość Optymistka
Irku, nie pytałam czy Ty podszywasz, ale czy ktoś to robi wbrew Waszej woli. Więc?

ja siedze narazie, niedlugo trza sie bedzie zmusic do spania, ale jeszcze sie trzymam :classic_cool:

no to staŃczyk powinien dać odpowiedź bo mi osobiście nie przeszkadza jesli nie będzie ,żadnych zwyrolskich tekstów i tak wiem kto jest kto no właśnie sam zainteresowany to napisał

mój pokemon jak na razie nie przeszedł transformacji na wyższy poziom:P guma do żucia wspaniała zabawa!!!! la la la bum bum bum bum bum boomer:classic_cool:

Gość Optymistka
Ja kiedyś miałam tamagotchi Pikachu:D I płakałam potem jak mi się skończył, bo ja miałam wersję jedną z pierwszych, ciocia z Niemiec mi przywiozla i one się kończyły po jednej misji i nie można było ich zresetować. To były czasy....

Gość Optymistka
A co sądzicie o robieniu rzeczy, które są dla małych dzieci Np. wpieprzanie danonków czy zabawa w basenie z piłkami?? Ośmieszają nas czy powodują, że możemy na chwilę cofnąć się w czasie?

jestem chłopcem w ciele mężczyzny😭 a ja miałem dinozaura i po jednym dniu nauczyłem się oszukiwać żeby mi szybko urósł. Wystarczyła zminić godzinę w zabawce:P

Gość Optymistka
O boże i ja dopiero teraz się o tym dowiaduję? Kurde, Irek, trzeba było mówić wtedy a nie teraz! :D

:D Jak te zabawki weszły w modę to ja już chyba w 8 klasie byłem😭 co nie zminia faktu ,że od dziecinstwa jestem w stanie ubrudzić się podczas jakiegokolwiek posiłku i z tego chyba nigdy nie wyrosnę:P