Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

Znalazlam trzy najlepsze moim zdaniem....kopiuje w celach edukacyjnych:P \"Corocznie, po przejściu pierwszej wiosennej burzy, owijam swe stopy w onuce, których używał mój pradziadek podczas walk o Wilno w 1919 roku i wychodzę z domu aby w pobliskiej drogerii nabyć opakowanie \"Kreta\" do udrożniania rur. Specyfik ten wciągam nosem i znacznie odświeżona umysłowo udaję się na pobliski plac zabaw, gdzie wdrapuję się na górną belkę huśtawki i deklamuję z pamięci deklarację programową Samoobrony, przy czym mój zwieracz odbytu kurczy się rytmicznie z zadowolenia.\" \" Kiedy tylko promienie porannego słońca oświetlą port w Yokohamie owijam się dokładnie lepem na muchy wyprodukowanym przez Spółdzielnię Inwalidów w Rydzynie i tanecznym krokiem przypominającym pląsy Borysa Jelcyna udaję się na istniejące hardo w mojej wyobraźni molo w Zakopanem, gdzie siadam na styropianowym zydlu i jako nowe wcielenie Dalajlamy XVI pouczam przechodniów o szkodliwości nadmiernego spożywania benzoensanu sodu. Potem się budzę i automatycznie wręcz zmieniam prześcieradło.\" I na deser...oslawiony batman...:D:D:D:D:D \"Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy.\"

Zapomnialam o lamparcie:D:D:D \"Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji\" :classic_cool:

Milo mi ze kogos rozweselilam.:D;):classic_cool: I jeszcze...nie wiem czyje to jest, ale tez fajne (to nie podszyw) \"Codex Zapadają ciemności, grubaski zmęczone całodziennym odchudzaniem idą spać, wrześniówki wstrzymują rywalizację z majówkami do świtu, onaniści w końcu zadowoleni idą śnić o prenumeratach świerszczyków...nastaje czas frustatów, studentów, samobójców. Nasuwają się pytania: Ilu z nich przetrwa noc, ilu z nich zachowa zdrowe zmysły i gdzie k***a wsadziłem paczkę fajek?\" buziaki dla przegrancow👄

Też mam coś :D \"Z radosnym drżeniem serca i podekscytowanym umysłem wyjmuję z ceratowej torby mą specjalistyczną pipetę, by z poświęceniem podobnym do tego, które charakteryzowało czyn zbrojny oręża polskiego we wrześniu 1939 przemierzać bezkresne rzędy półek i grzęd w kurnikach na Podlasiu, albowiem jam inseminator drobiu\" - Autor nieznany

Oraz oraz pewna wariacje lamparta : \"Ze zmysłami wytężonymi do granic możliwości oraz z majestatycznym spokojem i opanowaniem wędruję w wielkim skwarze wzdłuż doliny Nilu, wypatrując z nadzieją parujących wielbłądzich stolców wygrzewających się niezmiennie na palących piaskach czarnego kontynentu, zaskakujących swoją prostotą, a zarazem doskonałością w swym istnieniu, stanowiących boską ambrozję dla każdej istoty ludzkiej, wypełniając radością nasze ponurą, monotonną egzystencję, dając nadzieję na lepsze jutro. Gdy już odnajdę upragniony stolec, w sakramentalnej ciszy i ze zrównoważonym chodem zbliżę się na odpowiednią odległość, uraczając swój nos zapachem owego przysmaku, poczuję zapierający dech w piersiach i wiatr we włosach, doznając stanu oczyszczenia i niezwykłej ekstazy, czując przy tym nie dającą się opisać słowami radość i zadolowolenie, wiedząc zarazem, że życie ma sens, po czym nie wytrzymując przeraźliwie narastającego napięcia rzucę się gwałtownie na upatrzony stolec i trzymając go ciasno w mych dłoniach z kamienną miną skonsumuję go w ciszy i spokoju, sam w osamotnieniu doznając katharsis i pojękując delikatnie z rozkoszy \" - Autor takze blizej nieokreslony;)

te podszywy to klasyki, ale należy również szanować pracę zwykłych szarych podszywaczy, którym inwencji starcza tylko na standardowy siarczysty OZP czy uczuciowy KNK.....to oni są odbytem tego foruma to oni swym codziennym trudem tworzą na kafe rodzinną atmosferę [jebać ich] :)

Ozp na poczatek dnia zalecany przez Instytut Żywności i Żywienia jako dopełnienie diety i uzupełnienie witamin :classic_cool:

Gość Optymistka
Halo halo! To wy sobie śpicie, a biedny moder musi pracować... Ech.. :D To ja też spadam!

Gość Optymistka
Dzień dobry :classic_cool: