Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devils Son

Sens życia wg. Shorty

Polecane posty

Gość Optymistka
Dobrej nocki Stańczyk🖐️ Zauważ Irek, że jeszcze parę lat temu, kiedy mieliśmy 16-17 lat to był straszny wstyd przed znajomymi oglądać bajki czy przyznawać się do czytania kolejnego wydania \"Kaczora Donalda\" pożyczonego od młodszego brata. A teraz? Najczęściej oglądam Zig Zapa, a za Muminkami mogę iść w ogień! :D

To prawda mamo muminka powiedział muminek:P Ja akurat z bajek nigdy nie wyrosnę, ogladam namiętnie:D A tamajajo chcieli miec wszyscy więc i ja nie chciałem być gorszy, strasznie szybko mi się znudziło bo dinozaur jadł, srał i nie miał fajnych gierek do zabawy

Gość Optymistka
A co było Waszą zachcianką \"Bo-Inni-Też-Mają\"? Ja pamiętam jak wymusiłam na swoje 16-te urodziny gitarę klasyczną i do dzisiaj stoi, rozstrojona i zakurzona bo nie umiem na niej grać.:D Ale to fajna pamiątka i jakby nie patrzec inwestycja, chociaż nie chcę jej sprzedać.

Gość stanczyk
OPTYMISTKA!!!!!!!!!! ODBANUJ MNIE PIERDOLONA CIPO!!!!!!!!!!!!!!! 😡 BO ZAJEBIE CI KOMPA ZARAZ!!!!! 😡

Gość stanczyk
CO ZA WREDNA SUKA !!!!!!!!!!!!!!

kurcze nie przypominam sobie, jakoś nigdy aż tak nie leciałem za nowościami, komórka, internet wszystko miałem dość późno jak już ,że tak powiem się przyjęło. A żebym nie stał w sprzeczności do wczesniejszego postu to tamajajo o ile pamiętam kupiłem po okazji \"za własne\"od znajomego chyba głównie z ciekawości....ech mam w pamięci jeszcze takie rosyjskie gierki z wyświetlaczem ala kalkultor gdzie małpa łapała jajka i cośtam, no było wiele odmian. teraz przniosło się to na komórki. głównie wierciłem rodzicom dziurę w brzuchu o rzeczy, które po prostu chciałem mieć

Gość Optymistka
Spieprzaj stanczyk, ja cie nie blokowałam. I jeśli jeszcze raz mnie obrazisz to możesz być pewny, że dostaniesz bana, bo na razie masz od kogoś blokade na nicka. Ale nie ode mnie.

Gość Optymistka
Tak. Ale nie muszę przez to znosić obelg od debili, którzy sami sobie pracują na blokady. Jeśli ktoś cię zablokował, to na pewno miał rację i go popieram. Widać to po twoich ostatnich dwóch postach.

Gość stanczyk
o to sory, nie rozwale ci kompa ;) rozwale komus innemu 😡

Gość Optymistka
To proszę bardzo, powiedz mi gdzie się wpisywałeś ostatnio. Bo gdybyś był naszym staŃczykiem, to pisałbyś przez Ń, ale po prostu na pomarańczowo. więc?

Gość Optymistka
Wzajemnie.🖐️ ja też idę, bo widać, że Shorty nie ma, a po Twoim wyjściu nie będzie już nikogo ciekawego:O

Gość w poniedziałek....koniec

jaki koniec? :D sorry, wczoraj prawie usnelam przed kompem, padnieta bylam. nadrobimy kiedys :D dzien dobry wszystkim w ogole.

Gość wczorajsi plotkarze
Siema shorty:) Nie przejmuj sie przyglupami;)

hej 🖐️ :D nie przejmuje sie, tylko nie rozumiem co do mnie mają. zreszta tu kazdy predzej czy pozniej zostaje zjechany, tradycja :D

Gość wczorajsi plotkarze
Eeee kto mnie skasował i za co? :O

Gość wczorajsi plotkarze
No skasowali moj wpis z pokemonami i drugi z buzka:O Przeciez mozna sprawdzic czy to ja czy podszywacz...ehhhh

Gość Optymistka
Ja nie kasowałam. Nie widziałam potrzeby i mi się nie chciało:P Pozdrawiam i znowu uciekam:D

Gość wczorajsi plotkarze
:P;):D

Gość Optymistka
Od razu sam! :D Stańczyk, to Ty wczoraj mi pojechałeś za kasowanie postów i blokadę nicka?

Gość Optymistka
Jak im się chce... Tak podejrzewałam, ale chciałam sie upewnić do końca. A czemu przegrywasz życie? Co się dzieje?

Gość wczorajsi plotkarze
To powyzej to ja, juz mi sie wszystko kicka:O

Gość Devils Son pomaranczowy
aloha wszystkim 🖐️ cholera ... cos mi sie stało z moim czarnym nickiem :o ...

Gość wczorajsi plotkarze
Oj, cos dzis nie teges z nickami:D

Gość Devils Son pomaranczowy
Arghh... 😡 podane hasło jest błedne... podane hasło jest błedne... podane hasło jest błedne... podane hasło jest błedne... Qrva........

ciekawego? :D hmm jezeli spotkanie z kumpelą, spacerowanie po osiedlu i siedzenie na lawce z piwem w ręku i zalenie sie jaki to swiat jest beznadziejny, to tak, bylo ciekawie :D nie ma co narzekac w kazdym razie :classic_cool: a Ty co porabiales brzydalu? dobry wieczorem wszystkim ;)