Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rafinka

Czy ktoś ma Język dwulatka w wersji elektronicznej???

Polecane posty

Nie wiem czy jest, ja mam \"Język niemowląt\" ale mój mały ma już 15 m-cy no to czas się znowu wyedukować :) Jak ktoś chce to pisać.

Sądziłam, że to pewne, że jest taka książka. Chociaż.... dwulatki juz się dośc konkretnie potrafią wysławiać, więc taka książka chyba nie jest konieczna. ;) A może jest coś o tzw. buncie dwulatka? ;) :D

\"Język dwulatka\" - jest taka ksiazka tej samej autorki co \"jezyk niemowlat\". Też byłabym chętna :) jeśli ktoś ma

Ninka, taka książka na pewno jest, tylko ja chciałam na mailu, nie mam już w chacie miejsca na nastepne książki

No, w sumie, ja tez poproszę - choć nie wiem czy Smoczysko zalicza się jeszcze do 2latków czy już do 3latków @_@ ...

Hello :-D Ja mam \"Język dwulatka\" :-) Zaraz rozpocznę akcje wysyłania. Pozdrawiam

Poszło :-) Rafinka - tylko nie mam Twojego maila :-(

Doszło do którejś z Was cokolwiek ode mnie ? Bo ja dostałam jakiegoś dziwnego maila zwrotnego :-(

Aga, czy mogłabyś mi tez przesłać \'język dwulatka\' proszę :-)

Witajcie, Jesli mozecie i dysponujecie jeszcze ta ksiazeczka to i ja poprosze! Z gory ogromne dzieki.

Gość rda2
Aga ja też poproszę "Język dwulatka". rda2@autograf.pl

I ja się usmiecham i proszę :) Może pomoże mi zrozumieć mojego brzdąca... Mail pod nickiem, dziękuję!!!

No to ja tez ladnie poprosze bo mialam juz kupowac ale w sumie tez juz nie mam gdzie trzymac tych ksiazek moj mail tomelko@o2.pl z gory dziekuje

Wysłałam jeszcze raz, tym razem z innego konta- poszło do wszystkich dziewczyn które podały maila :-)

jakbym ja też mogła prosić o język dwulatka byłabym wdzięczna :)

Rafinka_kochanie🌻 przeslij miw wolnej chwilii\" jezyk niemowlat\" na--- dallas61@wp.pl Poformacie stracilam te cudowna ksiazke zaklinaczki :) z góry dziekuje 🖐️

Boshe, 3 dni bez internetu, przepraszam wszystkich :) ale technika też zawodzi. Wszystkim rozesłałam, jak ktoś nie dostał, to pisać. Aga! Ale ze mnie pierdoła... książkę chcę , topik zakładam, a maila nie podaję : D:D:D:D:D No to już: uch@essve.com.pl z góry dzięki!