Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość M"arta
Jedyna- śmiech na sali!

Gość Crazy-Princess
Ja zapraszam do siebie na rzęski. Zabiegi wykonuję w Warszawie, już od ponad roku, od maja jestem także instruktorką w tej dziedzinie. www.starflower.pl - dla wszystkich których interesuje temat przedłużania rzęs

Gość KAROLINA OLSZTYN
Zapraszam na zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1. Pracuję na kosmetykach najlepszej jakości. Posiadam certyfikat uprawniający mnie do wykonywania tego typu zabiegu, Cena obejmuje doklejenie maksymalnej ilości rzęs, Każda klientka po zabiegu otrzymuje gratis szczoteczkę do pielęgnacji swoich nowych, długich i podkręconych rzęs. Jeżeli chcesz mieć piękne, długie, podkręcone rzęsy przez wiele tygodni...zadzwoń: tel. 503-791-498. Pierwsze założenie rzęs-tylko 250zł(w czerwcu -20% czyli 200zł). Wykonuję również paznokcie żelowe w cenie 90 zł. ****Zadowolenie moich klientek daje największą satysfakcję**** tel. 503-791-498.Zapraszam do studia urody na ul. Mroza 18 po uprzednim umówieniu telefonicznym:) W czerwcu wszystkie zabiegi 20 % taniej!!!

Gość KAROLINA OLSZTYN
Zapraszam na zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1. Pracuję na kosmetykach najlepszej jakości. Posiadam certyfikat uprawniający mnie do wykonywania tego typu zabiegu, Cena obejmuje doklejenie maksymalnej ilości rzęs, Każda klientka po zabiegu otrzymuje gratis szczoteczkę do pielęgnacji swoich nowych, długich i podkręconych rzęs. Jeżeli chcesz mieć piękne, długie, podkręcone rzęsy przez wiele tygodni...zadzwoń: tel. 503-791-498. Pierwsze założenie rzęs-tylko 250zł(w czerwcu -20% czyli 200zł). Wykonuję również paznokcie żelowe w cenie 90 zł. ****Zadowolenie moich klientek daje największą satysfakcję**** tel. 503-791-498.Zapraszam do studia urody na ul. Mroza 18 po uprzednim umówieniu telefonicznym:) W czerwcu wszystkie zabiegi 20 % taniej!!!

Gość taka jednakakakahdf
dziewczyny jak długo macie rzęsy przedłużonei czy to osłabia wasze naturalne? Czy te naturalne które wyrastają nowe to są słabsze? własnie przedłużyłam i zagęściłam rzęsy. Jestem mega zadowolona i chciałabym już tak miec ale boję się że potem nie bede miała swich:o doradzcie jak to jest u was

Gość to ja!!
Moja siostra dokleiła sobie rzęsy w salonie we Wrocławiu. Efekt był piękny, ale skutki uboczne...masakra! Następnego dnia oczy zaczęły ją niesamowicie swędzieć i szczypać, źle się czuła, nie mogła się na niczym skoncentrować, do tego ból głowy, gałki oczne całe czerwone jak u królila...Na drugi dzień oczy jej zapuchły, nie pomagały leki antyalergiczne i krople...Po 3 dniach musiała iść swoje nowe rzęsy odkleić, nie dało rady wytrzymać. Od koleżanki , która przedłuża sobie rzęsy od kilku lat dowiedziałam się, że takie objawy wcale nie są rzadkie...Więc dobrze przemyślcie, czy to się opłaca...

Gość ladybalbina_90
Do to ja! Nie rozumiem, w jaki sposob ta sama usluga u jednych 'sprawdza sie", a u innych wywoluje dramatyczne skutki ????? jestem szczesliwa posiadaczka od ponad roku rzesek i nigdy nie mialam opisanych przez Ciebie skutkow. Nie swedza, nie puchna mi oczy, nie mam ubytkow w moich naturalnych rzesach, nie sa jakies oslabione, ciagle odrastaja mi nowe mlodziutkie. Fakt przyzwyczailam sie do tych "przedluzen" i nawet mozna rzec UZALEZNILAM. Powod jest prosty: nie musze ciagle sie malowac, zastanawiac sie jak wygladam po nocnym dyzurze, dobrze sie czuje z takim wygladem. To cudowna usluga i wpaniale rozwiazanie dla zapracowanych jak ja. Mam zalozone rzesy Xtreme lashes. To firma, ktora wybralam dzieki znajomej. Nie znam innch. Ale jak czytam twoja opinie to mam wrazenie, ze opisujesz inna usluge????

Gość bydzidz
Słyszałam o rewelacyjnej trenerce z Bydzi która robi też przedłużanie,czy może mi ktoś dać namiar?Ela lub Eliza nie jestem pewna.

Gość rokitka19
Mam,mam,mam :) ,po kilku tygodniach szukania znalazłam super specjalistkę i mam tak założone jak marzenie . Dziewczyny z roku też sobie zakładały ale ile zapłacisz tak masz się tu sprawdza!Nawet w akademikach zakładają ale rzęsy wyglądają jak wiechcie i lepiej zdjąć niż mieć taki obciach na oczach.Więc bez wstydu zatrzymywałam laski u których widziałam ładne rzęski i brałam namiary,żadna nie była zdziwiona,same tak też robiły.Nie chcę być posądzana o reklamę ale to jedyna 100% metoda na trafny wybór i nie stracenie pieniędzy.

Gość sonice lata
Ela i Luiza robią na Gdańskiej w kamienicy nad Vero Moda.Chodzę do nich od roku i jestem mega-zadowolona , to przedstawicielki i trenerki LASH PERFEKT,na domofonie jest LASH i GIGI . mam stronę www.salongigi.pl

Gość Katarzyna dzierżoniów
Witam serdecznie. Zapraszam na zabieg przedłużania rzęs metodą 1:1(rzęsa do rzęsy). Zapewniam profesjonalizm w wykonaniu jak i obsłudze klienta. Za cenę bardo przystępną 250zł. Jest to niewiele biorąc pod uwagę certyfikat. Zapraszam. Wszelkie pytania proszę wysyłać na adres allforwoman@interia.eu.

Gość Katarzyna dzierżoniów
Cześć dziewczyny. Zapraszam na profesjonalny zabieg przedłużania rzęs metodą 1:1. Posiadam certyfikat PerfeCt Glamour. Cena bardzo przystępna 250zł. Zapewniam profesjonalizm w wykonaniu i obsłudze. Dzierżoniów i okolice Zapraszam!!!

Gość ruda ruda
Potwierdzam Elunia jest the Best in Poland !Ja jeżdżę do Bydgoszczy tylko dla niej,zaraziła mnie mama i teraz mamy " siostrzane wycieczki" :) . Czy miałyście robione kolorki (fiolet) na rzęsach ? Widziałam w necie aktorkę na rozdaniu nagród i miała takie olśniewające fiolety.

Gość BeautyStar
Witajcie, właśnie przedłużyłam sobie rzęsy i jestem MEGA zadowolona :) Super efekt w super cenie 170zł, robi przemiła Monika z Wrocławia. Jak ktoś potrzebuje namiary, to dajcie znać.

Gość walkaria
Jak to jest że niektóre przedłużone rzęsy po przedłużeniu wyglądają jak naturalne a u niektórych widziałam sterczące kołki?

Jestem specjalistką w zakresie przedłużania rzęs 1x1. Pracuję na markowych produktach. Oferuję przystępną promocyjną cenę 150 zł za założenie nowych rzęs. Zabiegi wykonuję prywatnie w domu, we Wrocławiu. Nie zdarzyła mi się jeszcze niezadowolona klientka. Polecam się :-)

Gość do frychula
a ile rzes nakladasz na jedno oko?

Gość KasiaKkS
Witam, Jestem dyplomowanym kosmetologiem (PAM w Szczecinie), oraz stylistką rzęs(posiadam certyfikat Clarena). Zapraszam wszystkich chętnych na zabieg przedłużania rzęs,w domu Klienta. Cena usługi: 1.6zł/1rzęsa(średnia cena zabiegu ok.160zł). Na terenie lewobrzeża dojazd do Klienta gratis. nr tel. 607762861 Pozdrawiam, Kasia.

Gość marikam
Witam dziewczyny :) Zajmuję się przedłużaniem rzęs w Warszawie, posiadam certyfikaty i pracuję na produktach renomowanej firmy. Cena u mnie to 200 zl. Zainteresowane proszę o e-mail marika.mieszkowska@op.pl ;)

Witam wszystkie fanki przedłużania rzęs:) ja również od kilku miesięcy mam rzęski i jestem baaardzo zadowolona:) Po pierwsze ta wygoda!! Wogóle nie używam juz tuszu, no i ten efeekt:) Kobiety na ulicy sie na mnie patrzą, niektóre pytają czy to moje naturalne:D no i teraz na wakacje to super sprawa. Ja robie rzęski w krakowie u Karoliny i z czystym sumieniem moge ja polecić:) I cena spoko bo 300 zł za założenie a za uzupełnienie ok 140zl. Aha dziewczyny tutaj pisały o jakis skutkach ubocznych, moze to z powodu złej jakości produktów??

aha no i podam jeszcze nr do Karolinki moze komus sie przyda:) 511 63 48 48

Gość crazy girl18
do Frychula: jestem zainteresowana oferta czy moge cie prosic o kontakt?

Witam! Odpowiadam na pytania. Na jedno oko przyklejam około 40 rzęs. Podaję swój telefon: 505998490 :)

Gość justyna7129
Witam, Ja miałam rzęsy przedłużane metodą jeden do jednego i jestem załamana... moje naturalne rzęsy się wykruszyły lub połamały ;( nie wiem co teraz zrobić jak je odżywić. Czy już zawsze będą takie słabę czy odrosną i będą jak kiedyś? Czy któraś z was może mi powiedzieć jak mogę im pomoc żeby szybciej odrosły??:(

Gość justyna7129
A i jeszcze jedno pytanie ;) Jak dbać o sztuczne rzęsy żeby nie zniszczyć jeszcze bardziej swoich naturalnych ??:(

Gość oczko45954
Czesc Justyno, mam dla ciebie ciekawy artykuł o tym jak dbać o przedłużone rzęsy, aby się nie połamały. http://www.yaacool-uroda.pl/index.php?article=2508#Przedluzanie_i_zageszczanie_rzes_metoda_Blink+Go A jeśli wolisz zostawić sobie własne rzęsy, to kup sobie u kosmetyczki preparat z odżywką. Jest nie drogi. Używam takiego preparatu codziennie i lubię moje rzęsy. Przedłużam tylko, jak szykuje się jakieś większe wyjście.

Gość stonia
a ja sie zapisalam na kursik w Gdyni :) Pomyslalam sobie ze fajnie umiec robic, jestem studentka i przyda mi sie jakis weekendowy dorobek :) Kurs rusza 10sierpnia za tydzien moze ktoras z was tez sie skusi? zawsze to weselej :) podaje numer 500 484 332 :)

Gość Bydgoszcz-
Ja mam założone sztuczne rzęsy już ponad tydzień i są REWELACYJNE!!! Rano wystarczy że je przeczesze i cały dzień wyglądam super:) Podkreślają pięknie oczy:) Dziewczyny POLECAM Wam kosmetyczkę Kasie! jej email to kasia.kara@op.pl (za pierwsze założenie bierze 150zł więc warto ;)

Gość iwag30
Mam rzesy od 3 tygodni- przetrzymałay wakacje, kapiele...:) w pt ide na uzupełnienie. Bardzo starannie założone . Dziewczyna z Poznania- polecam 508-29-87-86