Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek z Krakowa

Czy każda dziewica ma błonę dziewiczą?

Polecane posty

kurcze, jakiś błąd A co Cię w tamtym temacie zainspirowało właściwie że zadajesz takie pytanie? :D

Gość Maciek z Krakowa
ja nigdy nie upraialem seksu ale tak mnie ciekawi, skoro niektore dziewczyny moga miec grubsza blone dziewicza to moze sa i takie, ktore jej wcale nie maja

Gość ktossssss
ja bylam dziewica i jak doszlo do pierwszego razu to facet( duzo ode mnie starszy ok50 ja 19) z ktorym spalam powiedzial ze go oklamalam bo on jej nie zobaczyl i nie poczul. i co Wy na to. a ja mowilam prawde

jasne że są, tak samo jak są ludzie bez jednego palca :D. Czasami też błona przebije się w dzieciństwie przy jakimś wypadku, czasami jest taka cienka ze mozna ja przebic i tego nie zauważyć :). Często się to jednak nie zdarza

Gość do nauczycielaaaaaaaaaa
no właśnie często się zdarza!!! że błona jest raczej cienka, i niewiel czuć, no chyba że ktoś miał wcześniej 10 dziewic!

Nigdy nietwierdziłem, że jest inaczej. Są przecież kobiety z tak szczątkową błoną dziewiczą, że prawie jej niema. Ale to niebyło tematem pytania.

często się nie zdarza (tak myślę oczywiście :D) że jej w ogóle nie ma ale cieniutką ma pewnie bardzo wiele dziewczyn

Gość ja mam taką że nawet kiedyś ja
kiś zboczony ginekolog się pytał, czy już z jakimś chłpakiem się "pieściłam" czy coś ten teges. A ja mu mówię, że nie. A on: a może jednak. I znowu mówię, ze nie. A on tak w koło macieju... W końcu się wqrzyłam i stwierdziłam, że chyba ja bym o tym wiedziała pierwsza od niego:o i się odczepił. Co za burak! Ale inni lekarze od razu widzą, że jestem dziewicą, tyle że właśnie mam taką dość szczątkową błonę dziewiczą.

Gość aaaaaaaaaaa ja
mia łam tak samo jak ktossssss. Nic nie czułam, żadnego bólu

Gość gość
hmm bardzo ciekawe...?