Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virgin19

nie skacz, jeśli nie umiesz pływać!

Polecane posty

Gość virgin19

Witam. Mam pytanie do doświadczonych osób z tego forum:). Zamierzamy z moim chłopakiem rozpocząć współżycie...ale moja pochwa jest bardzo wąska, nie moge nawet założyć tamponu, lekarz powiedział, żebym nawet nie probowała, bo może się to zakończyć krowtokiem...i tu pojawiaja się moje pytania- co mam zrobić, jesli dostane krowtoku w trakcie przerwania błony dziewiczej??Co się robi w takich sytuacjach?? A...i jeszcze jedno- jesli krwi będzie dużo, to przecież łóżko się pobrudzi, jak robią ludzie, żeby się nie pobrudziło? Wiem, może moje pytania są śmieszne czy nawet głupie dla Was....ale wole nie skakać na głęboką wodę, nie umiejąc pływać...do lekarza wybieram się dopiero na początku października, oczywiście będe go o wszystko pytać, jednak babska ciekawość kazała mi zamieścic ten wątek na forum:) Licze na zrozumienie. Pozdrawiam

Gość moze..
podłóż pod pupę ręcznik jak się będziecie kochać. Zawsze łatwiej uprać niż całe prześcieradło. Ale jeśli grozi ci krwotok to koniecznie najpierw porozmawiaj z lekarzem.

Gość oejeje
idz do ginekologa pogadac o tym...