Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alem senna kurwa mać

ide spać, a Wy?długo jeszcze bedziecie siedzieć?

Polecane posty

też byśmy się napili oczywiscie , ze dla Was tez mam!! ja mam bliziutko gorzelnie jakies 2km:D ostatnio byl w niej wybuch i dwoje ludzi zginelo:( Stanczyk nie mam podstaw do tego zeby Cie chciec , tak samo jak ty do tego zeby mnie chciec;) potasik to pijemy[zuberek dla Ciebie:)]

Gość zaspana pracując
Zazdroszczę Wam,ze możecie iść spać. Marzę o tym. Musze pisać jakieś durne tabelki. Na chwilę uciekłam od nich na Wasze forum. Pozdrawiam wszystkich.

Gość ojojojojoj
Stańczyk dostał kosza .ups.

Stanczyk czy Ty powaznie tak wszystko przezywasz, czy po drugiej stronie " pokladasz sie" ze smiechu??????

Stanczyk ale jak?? ja tylko nicka cytowalam tzn pisalam do kogos;) ] A ty nie smutaj sie tak caly czas!!!jest tyle fajnych minek :);):D;O ......:)

Stanczyk milo mi , ze tak piszesz:0 naprawde!:) Tylko nie smuc sie tyle!!!!!!Ciesz sie tym co masz:)

Stanczyk , czy to Ty miales nick kiedys \"mam brzydki charakter\"???;) moj wiek tez jest pod stopka:)

Gość Uuu Uuuuu Uuuuu

Stanczyk to jest tylko forum i ja to rozumiem ;) Nie mysl sobie , ze wzielam ten wpis do siebie:)

Stanczyk bo ja lubie wszystko wiedziec, a ten podzial duzo mowi;) ja tez humanistyczny;)

nie znam ciebie człowieku ukrywający się za nickiem stańczyk, brzydki i... itp. , ale cholernie nie podoba mi się twoja postać stworzona w necie bądź co mam nadzieję jest prawdą stworzona tylko na potrzeby wirtualnej rozrywki

Gość radosna_depresja
to ja jestem stworzona dla stańczyka............ nie jestem zbyt ładna, mam 158 wzrostu, owszem szczupla, ale (zawsze jakieś ale) mieszkam niedaleko.......... tez ten rejon piękne Bieszczady........ chociaz na zadupiu no i nigdy nie miałam chłopaka......... niech ktoś mnie przytuli..........

Radosna depresja coz za sprzecznosc;0 ale nic to:) no to wymienicie sie ze stanczykiem@ ,a zreszta On ma w stopce.....wiec na co czekasz!!!!!!!!! Stanczyk a jestm tam gdzies niedaleko Bajcowka? Ostanio vczytalam ksiazke i o tym miejscu bylo;0 moglam nazwe pomylic ale jak jest cos \"takiego\' to pewnie skojarzysz nawet jak literki poprzestaswialam;)

Gość radosna_depresja
ja jestem pełna sprzeczności :) ale takie jest życie.......... nic tu po mnie......... dobranoc wszystkim......... postaram się jutro tu zajrzeć........... chociaż nieśmiała jestem.........

Radosna depresja o ile jutro ten topik bedzie istnial ale wszystko zalezy od Nas:) Wiec spij spokojnie:)