Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka topiku W.B.

Chyba nie chcę z nikim być...

Polecane posty

Gość autorka topiku W.B.

faceci, atrakcyjni, ktorzy sie pojawiaja w moim zyciu odstawiani sa przezze mnie po kilku spotkaniach. Kazde spotkanie jest bo jest. Nie zalezy mi specjalnie... chyba jestem skazana na samotnosc :( facet z ktorym ewentulanie moglabym byc to lekkoduch i zawsze o cos sie klocilismy... samotna z wyboru bede??? :( nie zalezy mi na zadnej randce z symptycznym i przystojnym facetem, zwodze jednego zwodzilam dlugo - 8 spotkan na marne teraz pojawil sie kolejny, na razie jedno spotkanie, 2 tygodnie temu co bedzie dalej nie wiem, nie teskno mi za nim i nie chce mi sie po prostu :( co ze mna sie dzieje???

Jeszcze i Ciebie \"weźmie\". Zobaczysz. Tylko musisz trafić na \"tego właściwego\" Jeszcze i Ty będziesz wzdychać i myśleć po nocach............ ;)

Gość personifikacja4
a ja myslalam ze sie wkoncu zakochalam bo perypetiach z moja wielka m iloscia.zylam w bledzie przez miesiac to bylo zauroczenie ktore juz przeszlo: (i tak jest z kazdym to juz 4 po nim,

moim zdaniem do wszystkiego trzeba dorosnąć- chociażby emocjonalnie... a bycie z kimś \"na siłe\" tylko po to by nie być samą- to GŁUPOTA!!!

Gość personifikacja4
nie dam rady go odzyskac to juz stracone ma inna i jest szczesliwy

Gość personifikacja4
mam wielki celulitis, celulit i rozstęy

Gość brzydkiego
tym bardziej nie chce

Gość nie jestem ani
glupia ani pusta ani lafirynda chyba potrzebuje oddechu i naturalnie domagam sie odpoczynku w sumie dobrze mi samej jest teraz....

Gość complicated
Hej :) Ja mam tak samo jak Ty :) Jestem atrakcyjna, wysoka, szczupla, mam b.duze powodzenie a jednak jestem sama (moge wydac sie nie skromna ale taka jest prawda ). Mialam i mam adoratorów, faceci ogladaja sie za mna, chca spotykac ale mi zawsze cos w nich nie pasuje. Nie chce mi sie spotykac a jak sie spotkam to dlatego, ze nie mam nic innego do roboty. Nie zalezy mi jakos na zwiazku. Jestem juz dlugo sama i jest mi z tym dobrze, chociaz marze o tej wielkiej milosci. Chyba nie trafilam na tego wlasciwego? Ostatnio spotkalam sie z jednym . Zwodzilam go ponad miesiac (smsami). Przekladalam spotkanie, wymigiwalam sie az wkoncu pomyslalam, ze spotkam sie bo przeciez obiecalam, a ja jak obiecuje to dotrzymuje slowa. Na spotkanie szlam wyluzowana bo i tak mi nie zalezalo, bylam pewna ze bedie dretwo i nudno. i co sie okazalo? było suuuper :) Chłopak nie dość że inteligentny, przystojny to jeszcze super nam sie ze soba gadalo :) I tu jest problem.. chyba zaczyna mi zalezec, mimo ze bylo tylko 1 spotkanie. Ja sie po prostu boje zakochac, boje zranienia i dlatego odrzucam. tak wywnioskowalam. Ja jeszcze jestem taka, ze przyzwyczailam sie, ze to faceci za mna latali zawsze, oni zabiegali i nie napisze pierwsza smsa. Czekam az on napisze. Nie chce pokazac ze mi zalezy. Jestem skomplikowana? hehehe wiem wiem Kobieta zmienną jest :)

Gość a zrobiłaś mu loda
?

Gość kamaaaaaaa
ja tez juz nie chce, "ten wlasciwy" sie pojawil, bylam zakochana jak szalona, po 2 latach on mnie zdradzil i robil inne swinstwa, wykorzystywal moje uczucia, bawil sie mna i specjalnie mnie ranil, byl wrecz okrutny. byl moim idealem, pod kazdym wzgledem. teraz czuje sie jakbym byla slepa przez te 2 lata, albo to on tak bardzo sie zmienil? nie wiem chcial zbeysmy byli przyjaciolmi, prosil o spotkanie i oczywiscie jak zawsze przed chwila odwolal spotkanie (mielismy sie spotkac za godzine). ja siedze, becze i sie wkurzam ze znowu dalam sie mu nabrac