Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Tak masz rację, w pomieszczeniu gdzie jest kilka osób owszem. Ja ograniczyłam sie do wypowiedzi opisującej spotkanie dwojga ludzi, którzy np poznali się na necie i postanowili spotkać sie przy kawie by lepiej się poznać ;)

ogolnie zawsze patrzę ROZMÓWCY w oczy. Jeśli natomist chodzi o kontakt wzrozkowy w dużej grupie ludzi ...to hmmm... jeśli mi się ktoś przygląda, nie spuszcza ze mnie wzroku to ..w przypadku kiedy jestem zainteresowana - przyjmuję wyzwanie ;) Jeśli natomiast ktoś nie wzbudza mego zainteresowania, wtedy staram się by w miarę szybko osoba ta to zauważyła.Myślę, że jeśli ktoś jest dobrym obserwatorem to nie będzie mial trudnosci z odczytaniem takich sygnałów nawet w duzej grupie ludzi ;)

Gość rysiek421
Czytam ,czytam i przypomina mi sie film

Gość rysiek421
Film w którym Stirlitz patrzył w oczy i na ręce i miał ,,materiał do przemyślenia''

Gość rysiek421
Ręce obślizłe i takie jak ciasto w wałku przed wyłozeniem do blachy są okropne. Witając się z nowo poznaną osoba zwracam zawsze uwagę jak podaje ręke .Dłoń otwarta i uścisk jak imadło zawsze wzbudza we mnie zaufanie.Ręka typu ,,rybiego" zawsze powoduje nieufnosc i sporu dystans do tego co ten ktos mówi.Zawsze po takiej ,,rybiej" łapce unikałem kłopotów >

Gość rysiek421
Ło,matko do srody tylko czytam :)

Gość rysiek421
Stiriltz zawsze podawał dokładny czas15,56 ( Rysiek idzie się położy,jak wstanie zaczenie przemyslenia czy isc do ogródka czy może wspomóc tyskie browary)

Gość Beata K- ka
cały czas pamiętasz o tym, że ktoś powiedział Ci dosadnie? Viola 1966 to osoba zawsze pogodna, która nie walczy na słowa. Kiedyś czytałam jej posty na innym topiku i wiem, że ma dosyć ciężkie życie i wiele dramatycznych przeżyć. Dlatego nie sądzę, że mogłaby ona komuś ubliżyć. No chyba, że ................... jesteś osobą przez którą cierpią rodziny i dzieci. Wtedy - może. Alre jednak nie wierzę. Viola 1966 - proszę trzymaj się i bądź sobą.

Gość Beata K- ka
Rysiek - pozwoliłam sobie wejść na stronkę - super. Jeśli Viola to zobaczy pewnie będzie płakać. Kiedys pisała, że ,,beczę widząc ból, cierpienie, szczęście i rodość. Rozczulam się nad każdym śmiechem dziecka, podczas obcowania ze zwierzątami i naturą. Taka jestem pokręcona...."

Gość ło matko ło matko

A mi się nie otwiera ta stronka... a ciemu? :0 hihihiih Rysiek cóż za skojarzenia??? :D Ręce mówisz... no tak,zapewne masz rację. Jak mi facet podaje dloń jak panienka, albo jest to gest niezdecydowany ... taki jakby nie wiedział czy tą dłoń podać czy zabrać, to jakoś nie robi na mnie dobrego wrazenia :0

ooo nie to może ja już żadnych linków tu dawać nie będę :( Ten też jakiś nie teges... chociaż na innym forum wkleił sie prawidło :P Widocznie mam dwie lewe łapki ;)

no to niezłą nutę Rysio posłał :D a gdzie reszta bywalców? ziz zaciera juz łapki i przeciera oczka zeby lepiej czytac posty o nadziei, marzeniach i pragnieniach oczywiście damskich..ale dlaczego tylko damskich?

Gość no tak ...
wiec idę na wycieczkę po stronkach ;) Szkoda ze uciekasz, miłego wieczorku 👋

vivian .... Już Ci wyjaśniam o co chodzi z tymi stronami. Ktoś, kopując stronę internetową, wporwadził: http://www.polkka.1k.pl/ i zaraz za tekstem wcisnął enter. To spowodowało, że niewidzoczne znaki przejścia do nowej linii dokleiły się na końcu adresu. Jeżeli Ty naciśniesz na ten link, to w adresie pojawi się nieprawidłowy adres, np. taki, jak poniżej. http://www.polkka.1k.pl/%3Cbr%20/%3E Ażeby to rozwiązać należy wykasować doklejone symbole znaków, czyli %3Cbr%20/%3E , wzorując się na linku podanym przez autora. Najlepiej jednak, aby autorzy, po wpisaniu adresu strony internetowej naciskali spację a dopiero później enter. Będzie to wówczas wyglądało tak http://www.polkka.1k.pl/ i nie będzie wówczas kłopotu z bezpośrednim przechodzeniem na stronę. Nie trzeba będzie kasować znaczków.

vivan ... ciąg dalszy. Taki błąd pojawia się również wtedy, gdy ktoś chce skopiować link z innej strony i zaznacza dodatkowy wiersz. Wówczas ze strony źródłowej przenosi się znak przejścia do nowej linii, a mianowicie \

vivian .... ale przechodź na strony podane na forach bardzo ostrożnie. Wiele jest osób, które w ten sposób uruchamiają na komputerach odwiedziających wirusy i programy złośliwe. Zawsze się więc zabezpieczaj ;)

dziękuję pięknie, za to żeś mnie oświecił Ziz, no bo ja ciemna masa pod tym zględem jestem :O Już teraz będę sobie radziła, mam nadzieję ;)

pakuję plecaczek i uciekam. pozdrawiam gorąco wszystkie Panie.

Gość kobieta też po 40-tce
No tak, niestety spóźniłam się i jak widzę, nie tylko ja. Ziz sam wybrał się na wycieczkę. :(