Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Witaj Kocahana CZTERDZIEśCI I DWA 🌻❤️😘 wpadaj do nas częściej...............błagam Skołowana Tyś jest całkiem z Wenus, piękna i uwodzicielska, kapryśna i rozkoszna..............taka pozostań! 😘 Abby................no co Ty .........nie wiesz co to jest Pogot. s.? .....................oj nieładnie sie tak nie wczytywać w tekst...................;):D:D:D:D:D Rysiulku, ściskam Cie mocno, jak niedźwiedzie;). Mam nadzieję, że n erwy juz puściły, więc wracaj i sie zrelaksuj w naszym gronie.🌻 Całuje wszystkich gorąco i bardzo serdecznie 😘😘😘😘

Gość Peter i znowu Peter
V. 😘 Zapomniałem hasła!Q

hej:) Violu , dzięki :D, piszesz..rozkoszna! - trochę mnie to..jakby to powiedzieć..połechtało!!!:D:D:D dzisiaj jestem w swietnym nastroju! Peter, wiecej pisz, proszę!:) Max,. pogniewałes się..cóż..:( ale stali bywalcy nie zrobili Ci przykrości, więc wróć! widzę Cie kazdego dnia na gg:(

Poczytuję sobie to co piszecie. Nie straciłem całkowicie kontaktu z topikiem. Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Abby, zagladasz skoro świt! Dla mnie sobota o tej porze, to środek nocy! Pozdrawiam całą gromadę ludzi na poziomie 😘😘

Gość rysiek421
Witam czytających i piszących.Wreszcie moźna pysia wystawić do słoneczka i liznąć kilka promieni ciepełka .Panie nie muszą już biegać do solarium i kłaść się w te paskudne łóźka obsypane obcym naskórkiem:):) :):):).Miłego sprzątanka lub o tej godzinie pieczenia placków sobotnich:):).

witaj Rysiu...................widzę żeś już radośniejszy 😘😘 Ja dzis placka nie robię, zadowole się bomba witaminową - sałatką owocową......🌻 Apel do mężczyzn.................nie pozwalajcie swym kobietom opalać sie w solarium! Czy nie wyestarcza Wam letnia opalenizna? Ja mam takowa i jestem szczęśliwa..........................:D:D:D

Gość podnoszenie topiku

A już myślałam, że ktoś się odezwał........a tu taki zawód..............buuuuuuuuuuuuu. Pozdrwiam serdecznie 😘😘 Hop hop hop hop ...........Odsłonięta Twarzo ...................obiecałeś/łas odezwać się kiedyś do mnie.........:D:D bardzo proszę, uczyć to! 😘

Gość rysiek421
Szpiegom mówimy stanowcze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, koniec dla podglądaczy -czytasz napisz:)

Gość rysiek421
Koniec świata ,,,, solarlum ,depilacja , traktorzystki a kto będzie robił skarpetki.

Gość Maria1301
Rysiu...Rysiu..dlaczego nie pozwalasz czytać szpiegom:):)..Piekłeś placki sobotnie?..hmmm...nie poczęstowałeś..:)

Rysiu........ja tylko o solarium.............nie o depilacji.................smutno mi:(:(

skarpetki,,,,kto jeszcze robi skarpetki? a nawet to co? buuuuuuuuuuu traktorzystki...........nie ładnie, oj nieładnie!

Gość ......ha ha hi......
:classic_cool:

jestem szpiegiem

Rysiek i co mi zrobisz za szpiegowstwo?

Ha ha ......... to zapraszamy do nas🌻 Ryszard, już mi przeszło, już nie jestem zła.:) Wyjdź z ukrycia...............