Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Navigare_necesse_est

niechce mi się nic robić, słucham muzyki, czytam to forum

Polecane posty

tak wiem, że to trochę nie halo, pozatym biorę Coaxil i ponoć z tym nie można nic pić, tak mówiła pani lekarka i tak piszę w ulotce - w sumie nic mi nie jest jak się trochę skuję, żadnych skutków ubocznych - jak to do cholery jest, popijacie przy takich lekach? Osz qwa - nornalnie sentymentalnie się zrobiła Ave Maria Schuberta, wciąż śpiewa Callas, może ktoś posłucha ze mną wystarczy skype i wysyłam mp3

Gwarancji to ja Ci nie dam. Poza tym po drugiej randce większość wyięka :D

Gość mi mozesz polac
tak, antydepresant popijać alkoholem.... W DUPIE SIĘ PRZEWRÓCIŁO, NUDZI SIĘ I PIJE!!!! Ścianę by mi pomógł murować a nie takie siupy tu odstawia!!! 😠....

Dobra zmieniamy klimat, dj Naviagre puszcza wam, drogie Panie Forget me not Martha & the Vandellas stary kawałek z lat 60;tych wojna w Wietnamie, chłopak jedzie na front i dzieucha żegna go w piękny sposób: Now we kiss goodbye; you\'ll be off to war, the battle\'s on I don\'t wanna cry as I stand & watch your ship sail on Now when you\'re out to sea & the sky is dark & water surrounds you & your heart just won\'t be \'cause you feel as if our loneliness will drive you Forget me not, boy Let my love comfort you Comfort you & see you through Forget me not, boy Lock my mem\'ry in your heart & we\'ll never be apart Remember Old Joe\'s, our favorite song, our table for 2? Well, heaven knows, these little things I\'ll share with no one but you Wherever you are, no land & sea & time will divide us No matter how far, back to each other\'s arms our love\'s gonna guide us Forget me not, boy Write a letter every day Don\'t throw my picture away Forget me not, boy Let my love within you burn I\'ll be here when you return (spoken): Each night I will pray for peace on earth, goodwill to all men & my little heart will say these tender words time & time again: Forget me not, boy Let my love within you burn I\'ll be here when you return Forget me not, boy Lock my mem\'ry in your heart & we\'ll never be apart Forget me not, boy ...& fade Naprawdę nikt nie chce tego ze mną posłuchać???

Gość mi mozesz polac
potrzebuję zaprawy tynkarskiej...

Gość mi mozesz polac
stąd, ze na lekach na wariactwa wszelakie to się trochę znam ...w końcu tu polowa ludzi coś chyba bierze jakbyś się zmachał przy lakierowaniu i klejeniu szuflad to by się depresji odechciało...pewnie wszystko z braku seksu

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no ico pewnie zazdroscisz Georgowi wyglądu skoro pijasz w samotności?

hehe - fajowe jesteście, lubię was :) na wygląd nie narzekam, jeśli chodzi o prace remontowe - to dziś posprzątałem mieszkanko, po wczorej imprezce :) Jaka tam depresja, to nie jest lek na depresję - ot takie placebo, co nieco poprawia samopoczucie, przynjamniej koszmarów nie ma w nocy - no może nie takie jak były - hehe Ale jak tak poważnie o tym łączeniu leków i wódeczki - może to mieć jakiś wpływ, którego nie zauważam? Teraz James Brown I feel god - woaaaaaaah uwielbiam ten kawałek