Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana na maxa

NO I ZNOWU SIE ŚWIECIŁAM JAK ...... JA JUŻ NIE WIEM POMOCY !!!

Polecane posty

Gość Załamana na maxa

Właśnie dostałam zdęcia z wesela.... załamka :( świecilam się jak latarnia wyglądałam jakbym miała plamy na twarzy choć w rzeczywistości tak nie było i patrząc w lustro nie tykałam nic bo nie zauważałam, że AŻ tak bardzo się świecę !!! a specjalnie byłam u kosmetyczki robić makijaż !!!!! dała jakąś bazę i podkład MF ... jako świadek wyszłam na zdjeciach tragicznie aż wstd mi że wszyscy teraz będą oglądać to w albumie ślubnym :( Co ja źle robię?? jakie kosmetyki powinnam stosować czym matować tę cholerną gębę ?? :( Pudru sie boję sama używać bo często potem wyskakują mi plamy nie wspominając o poprawkach :o ,,,, wszystko sie warzy a sam podkład jest ok dlatego używam tylko podkładu. Może znacie jakiś kompakt nie wiem cokolwiek.. czytałam, że Face Finity MF jest dobry ale czy kryje?

Gość zuuuzaaa
mam ten sam problem :(, czekam z niecierpliwością na odpowiedzi

Gość mala miszka pliszka
nikt nawet nie zwroci na to uwagi

Gość zuuuzaaa
dlaczego??? nikt nie ma takiego problemu?

Gość Załamana na maxa
Zwróci, nie zwróci - czue sie okropie i źle :( i to jest najgorsze :( Zuza może ktoś sie odezwie :) a ty czego używasz?? jakiego podkładu/pudru? a moze probowałaś kompaktu?

A jakiego kremu uzywasz? Mi pomogla Emulsja Matujaca Iwostinu. A teraz chce wyprobowac polecany w kilku topikach krem Pichtowy, tylko ze nigdzie go dostac nie moge.

Aha w ciagu dnia, jesli widzisz ze skora sie swieci, warto odcisnac twarz w zwyklej chusteczce. Makijaz sie nie uszkadza, jesli zrobisz to delikatnie. No ale to tylko takie wyjscie awaryjne, bo wiadomo ze najlepiej byloby zapobiec problemowi.

Gość Załamana na maxa
Blu Berry - z tą chusteczką to znam. Krem używam tylko na noc. zwykle nawilżajacy lub maść z wit. A. Co do kremu pichtowego to też sie zastanawiam, na razie skończyłam tonik pichtowy (też nie było - zamówili mi w aptece :) ) Tylko co z tym podkładem a moze KOMPAKTEM - ktoś używa kompaktów, może mi powiedzieć czy kompakt stosuje sie sam, czy wystarczająco kryje i czy matowi buzię??

Gość Elfri
Ja kremu pichtowego nie polecam na błyszczenie twarzy, na to to on nie pomaga, na pryszcze i zaskórniki owszem i to bardzo, ale nie na to.

Gość a podkład COLORSTAY revlona
próbowałaś?? ten w wersji bez pompki

Gość zuuuzaaa
Nie używałam kompaktu trochę się boję, że będę wygląła jakbym miała maskę. Na forum jest podobny temat do Twojego Załamana na maxa i tam dziewczyny podają nazwy podkładów. Też mam ten problem i będę próbować a najbardziej przypadł mi z recenzji podkład Vichy (ok. 70 zł).

Gość załamana na maxa
Możesz mi podać temat do tego? Też chętnie poczytam :) Pewnie chodzi Ci o vichy dermablend ... też słyszałam i o colorstay też slyszałam, ale to nie są kompakty ale kto wie..

Gość zuuuzaaa
temat - skromnie dodam że mój ;) "jaki podkład do cery tłustej", nie wiem dlaczego ale jak podałam linka to nie działa :(

Gość erafka
a niie lepiej zmatowic buzke maseczka? polecam z ubitego biłka jajka i kilkoma kroplami cyntryny...efekt matowienia murowany ;)

Gość na tak tak
blu bery ---co znaczy opis w twojej stopce? :)

Gość maseczka maseczką
ale co z tego skoro przez godzinę staramy sie zrobić PERFEKCYJNY MAKIJAŻ a za godzine wygląda się jak latarnia morska ??!!! :( :( :( :( :(

Gość właśnie tak wyglądam
NIESTETY jak latarnia morska, na zdjęciach nic tylko świecące się czoło, nos i policzki!!! KOSZMAR

Gość 123 do góry

maseczka z białka jest naprawde skuteczna. Sprobujcie a nie pozałujecie.. .przynajmniej w moim przypadku sie sprawdziła ;)