Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdamDamian

sauna na basenie nago----co uważają dziewczyny o chłopakach? ..

Polecane posty

cześć mam 22 lata. u mnie w mieście jest basen z sauną. co Wy, dziewczyny/kobniety uważacie o takiej sytuacji jak np. siedzę z dziewczyną w saunie i pytam jej czy nie będzie jej przeszkadzało jak zdejme kąpielowki, bo mam ciasne. Czy z chęcią będzie siedziałą przy gołym facecie taka dziewczyna? a może zastosować wariant wyjścią do ubikacji obok zrobic siku, a potem wejśc na saunę z wychylonym z kapielówek peinsem ciekawe jak zareaguje dziewczyna/ dziewczyny? ??

Gość a na jaki hoooj
Wiesz jeśli jest sauna koedukacyjna to możesz latać z jajami na wierzchu, natomiast jeśli byłbym z moją kobietą na basenie czy w saunie, i zdjąłbyś gacie mimo że w tych a tych godzinach sauna jest "w gaciach" to wyskoczył byś oknem machając rękoma za uzębieniem... :D

no właśnie chodzi o saunę w strojach czyli zdjęcię kapielówek to takie małe naruszenie regulaminu ...tylko czy cieszyłyby sie z niego dziewczyny?

Gość dziewczyna ze stolicy
Ale z ciebie ćwok!!!! Zdejmuj swoje gacie w domowym zaciszu i tam wal konia.A nie wystawiasz swojego małego fitka na posmiewisko w saunie...buuuuu....obrzydliwosc.:O:O:O:O

Gość o nieeeeeeeeee
Jaaasne, a jakby stara baba 65 letnia zdjęła kostium przy 22 letnim chłopaczku to też byś się cieszył ? Wiesz, w ryj można zarobić za takie rzeczy. Nie polecam.

Gość oooooooooooo
uciekłabym widząc takiego świra!!!!!!!1:)

jak to co gapimy się i potem obgadujemy, że miał takiego małego a się rozbiera:):):)

Gość wal sie bucu

Ty się chcesz saunować, popisać sprzętem, ekshibicjonować czy co? bo nie rozumiem............. w normalnych krajach ludzie korzystają ze sauny nago.......... ale u nas trzeba dostosować się do większości

Gość ale z ciebie zbol

jednym slowem - juj ja nie mialabym ogladac zwizajacego korniszonka jakiegos obcego faceta :o

\"Zwisający korniszon\" ;););) jakie to miłe i mniamuśne określenie :)........muszę zapamiętać

... no ale przecież są sauiny koedukacyjne w Polsce w kótych obie płcie przebywają nago, prawda?

Gość gość
sluchajcie wkurzaja mnie juz takie posty w saunie koedukacyjnej wszyscy sa nago tak jak na plazy nudystow i nikt nie ma z tym problemu kolo mnie ostatnio dziewczyna siedziala nago w saunie i powiem to tak sa przystojniejsi faceci ode mnie wiec nie zwracala na moja nagosc uwagi i od jej tylka tez widzialem lepsze wiec tez na nia nie zwracalem uwagi .Natomiast troche mnie krepuje jesli ja jestem sam nagi w saunie i wchodzi dziewczyna opatulona w 5 recznikow do sauny takie cnotki zgrywaja.

Gość iska16
Dla mnie nagosc w saunie to calkiem normalne.

Gość gość
studentka_jaw popiszemy?

Gość gość
Ja osobiście - polecam nieco luzu.Osobiście polecam trochę dobrych manier - skoro się chodzi się w takie miejsca, to wypadałoby wiedzieć, jak się zachować.

Gość gość
Mi nagość nie przeszkadza,stała się dla mnie naturalna a do widoku nagich facetów się przyzwyczaiłam.

Gość gość
Mi tez nie przeszkadza nagi facet czy kobieta w saunie.

Szukam panny do spędzania romantycznych wieczorów we dwoje :) Potrzebuję miłosnej terapii aby oczyścić ciemne zakamarki mej duszy. Proszę o pomoc :)