Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu Zaraz rozwalę kużwa klawiaturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Zaraz rozwalę kużwa klawiaturę Spokojnie wez głęboko oddech Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie wez głęboko oddech Masz racje Magi ... Ten kawałek też mi w tym pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiem żartowałem nie przewiduję takiej możliwości raczej Nigdy w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Masz racje Magi ... Ten kawałek też mi w tym pomoże. Ten posłuchaj głośno. to lubię słuchać jak mnie cóś denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy w życiu Nie ma mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ten posłuchaj głośno. to lubię słuchać jak mnie cóś denerwuje Spoko, znam ją. Mnie denerwuje niemoc czasami nic poza tym Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie ma mowy Nie każdy nadaje się na pewne klimaty, a to, że jestem miła i sobie żartuję, to nic nie znaczy. Więc babka Boni nie musi ani mnie ani Ciebie bez przerwy obrażać, bo to już przekracza granice dobrego smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie każdy nadaje się na pewne klimaty, a to, że jestem miła i sobie żartuję, to nic nie znaczy. Więc babka Boni nie musi ani mnie ani Ciebie bez przerwy obrażać, bo to już przekracza granice dobrego smaku Wiadomka, ale tutaj ciężko nawet pożartować czasami, bo niektórzy węszą już jakiś spisek lub dorabiają ideologię zamiast spojrzeć inaczej. Nie musi, ale robi to, bo chce, więc może przekraczać granicę, ale nie z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie ma mowy Wtedy jest taka adrenalina moze jednak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wtedy jest taka adrenalina moze jednak? Odpalasz zapalniczkę my tylko żartujemy nie Złośnico Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Odpalasz zapalniczkę my tylko żartujemy nie Złośnico Ja też żartuje mi sie podobało na lotnisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiadomka, ale tutaj ciężko nawet pożartować czasami, bo niektórzy węszą już jakiś spisek lub dorabiają ideologię zamiast spojrzeć inaczej. Nie musi, ale robi to, bo chce, więc może przekraczać granicę, ale nie z nami Niech sobie myślą co chcą.. Jutro i tak będzie o tym gadane, więc wiesz, gdzie to mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niech sobie myślą co chcą.. Jutro i tak będzie o tym gadane, więc wiesz, gdzie to mam? A niech gadają- taka płyta ich troje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja też żartuje mi sie podobało na lotnisku Luzik Magi wiem z ambony zleciałaś czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niech sobie myślą co chcą.. Jutro i tak będzie o tym gadane, więc wiesz, gdzie to mam? Wkurza to, ale nic nie zrobimy. Raczej nie, ale mam to tak samo jak Ty Niech się pali niech się wali ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Daniel86 napisał: Witam. Wy wyobraźcie sobie, że Wy na jakieś randce, na przystanku lub 2-tygodniowym kursie rozmawiacie z jakąś osobą, a z tej rozmowy wynika, że ta osoba ma już prawie 40 lat, nigdy nie była w żadnym związku i od ukończenia liceum ta osoba siedzi w domu, co najwyżej wychodzi do sklepu, lekarza lub fryzjera. Jaka by była Wasza reakcja? Co Wy byście pomyśleli o takiej osobie? Jakie ta osoba by miała u Was szanse na związek z Wami? Zależy czy atrakcyjna chętna i pozytywna Kiedyś znałem fobiczke ale była pięknom brunette więc różnie bywa zazwyczaj jednak to pewnie jakaś gorsza od dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 1 godzinę temu Samicy trzeba słuchać co mówi jak jest brzydka opowiada ci o kocie i pyta o zarobki to uciekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach