Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nieeeeeeeeeeeee

Wiecie czym się różni muzułmanin od katolika ?

Polecane posty

Gość o nieeeeeeeeeeeee

Ano tym że tam za zdradę kobiecie coś obcinają, spuszczają jej w pier*ol i inne takie. Także kobietą rzadko takie myśli do głowy trafiają. Natomiast w Katolandzie co druga kobieta puszcza się na lewo i prawo i ma się za katoliczkę....

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Dziękuję, ale nie narzekam - ani żadna nie narzekała :D

Toe pewnie jakbys byl kobieta w krajach muzulmanskich to by ci cos obcieli... a Katolandii i jako samiec mozesz sobie szalec.

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Słuszne spostrzeżenie, tyle że ja jestem ateistą i w tej materii hipokryzja mnie nie dotyczy....

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Hmm mi nie o traktowanie chodzi tylko o hipokryzję katolów. Leci potem takie kurw*isko z mężem pod rączkę do kościoła....

no dobra, ale myslisz, ze wsrod muzulmanek hipokrytek nie ma? ze kazda kobieta, ktora zdradza meza przyznaje sie do tego? zreszta, akurat w co bardziej fanatycznych panstwach islamskich facetowi tez ucinaja - ale z nieco innego powodu. tam po prostu jest tak duze \"uprzedmiotowienie\" kobiet, ze wszyscy mezczyzni czuja sie za nie bardzo odpowiedzialni. zdaja sobie sprawe rowniez z tego, jaka kara ich czeka za zblizenie do \"nieswojej kobiety\"...inna sprawa, ze jak czytam o o tym, ze czasem bracia wymieniaja sie zonami na noc, to mi sie niedobrze robi...:O

Gość do autora -
ja się tylko tak zastanawiam co Ciebie to obchodzi autorze topiku jak która katoliczka żyje ? Wszak jesteś ateistą więc tym bardziej nie rozumiem. Niech każdy patrzy na siebie a nie bawi się w osądzanie innych. Jeśli ktoś jest wierzący to chyba zdaje sobie sprawę że po śmierci i tak każdy z osobna odpowie za swoje czyny i nie będzie miał nawet możliwości oglądać się na innych. Więc stul dziub i zajmij się swoim życiem.

Gość o nieeeeeeeeeeeee
do autora - >>> pytasz co mnie obchodzi. Ano tyle że wkoło widzę hipokrytów-katolików, ładująmi się w zycie z butami, dorwali się do władzy i mówią że są katolikami a ludzie i m wierzą. Na głupotę trzeba reagować bez względu na wyznanie czy jego brak.

Gość Popieram autora
Katolicy to najwieksi hipokryci!!!

Gość adw
ciekawe......muszę chyba przyznac rację tym, którzy twierdzą, że nie brakuje hipokrytów wśród katolików. Niedawno dowiedziałam sie, że mój wierzący, praktykujący od zarania dziejów mąż, chodzący ze mną co tydzień pod rączke do kościoła..... miał romans i nie przeszkadzało to mu równocześnie kochać mnie i kochać się ze mną....hm...

Gość hanna barbera
a co ty mozesz wiedziec o krajach muzulmanskich

Gość niech będzie podniesiony
wolę katolików-hipokrytów niż zezwierzęcownych muslimanów, tak, tak, zezwierzęcownych, traktujacych kobiety jak bydło albo przedmiot...religia pokoju, buhahahahahahahahahaha

muzułmanie traktuja kobiety jak totalne zera. Ostatnio widzialam jak turas uderzył przy ludziach swoja żonę z całej siły w twarz,za to że jej pukil włosow wystawał spod hidzabu. Straszne ale prawdziwe.

Gość no właśnie - u Arabów
koszmar, a takiemu --o nieeeee może w Polsce baba katoliczka przywalić :-P

Gość sylwia22827
ja jestem z egipcjaninem tragedia nie szanuje mnie wogole a swoje kolezanki i kolegow na pierwszym miejscu,ja uderzylam araba w twarz,nie oddal mi na szczescie......