Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okazaly facet

Okazac uczucie, jakie to proste a zarazem trudne.

Polecane posty

Gość okazaly facet

Macie moze na to prosta rade? Jak zrobic, zeby to bylo proste jak metr sznurka w kieszeni?

Gość nie okazuj uczuć kobiecie
bo cie rzuci

Gość okazaly facet
jak to rzuci? przeciez wszystkim dziewczyna o to chodzi!!! a jesli tak to niech lepiej ucieknie daleko bo moja zemsta nie bedzie rozowa.

Gość facet nie moze pokazac kobieci
ze mu zalezy bo wtedy kobieta ucieka

Gość Bardzooo
nie rzuci nie słuchaj ich Taka co nie kocha nie bedzie zadowolona, ale ta co kocha i tęskni bardzo:)

nie mozesz okazywac uczucia kobiecie no chyba ze znacie sie juz dosc dlugo, musisz byc tajemniczy, malo dostepny, konczyc wszystkie rozmowy telefoniczne jako pierwszy i miec swoje zdanie.

Facet, nie słuchaj tych wszystkich rad!!! Oczywiście, że okazuj jej uczucia!!! Powiem Ci, co dla kobiety jest najważniejsze. POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA! Jeśli będzie wiedzieć, że ją kochasz, że chcesz być z nią i nie zostawisz jej z byle powodu to będzie szczęśliwa. A jeśli zastosujesz się do tych wszystkich rad to uzyskasz tylko tyle, że kobieta ciągle będzie niepewna, znerwicowana, zdołowana, itd. Tego chcesz dla ukochanej kobiety???

Gość okazaly facet
No niby tak. To o co tu biega? W koncu wszedzie slysze, zalezy nam obojgu na sobie kochamy sie i wszystko jest cacy? A ja powiem inmnie kopnie w dupe? przeciez to bez sensu. To zalezy tym ludziom czy nie, ja juz nic nie kapuje. A tak pozatym kiedy to jest za szybko?

Gość okazaly facet
Macie racje, nie ma co sie otwierac piewrwszy, moze i tesknie za nia, ale czy to jest wazne? W koncu jak ona chce ze mna byc to niech sama mi to powie, a nie ja, wycofuje sie poczekam troszke i zobacze co bedzie i dopiero wtedy jej powiem, ze mi jej brak, ze chce z nia byc, tak bardzo mi zalezy zobaczymy co wtedy bedzie.

Gość do autora
jaja sobie robisz? Wycofujesz się i poczekasz co ona zrobi? Musze zauważyć, ze to TY jesteś facetem a tradycyjnie to facet wychodzi z inicjatywą. Rób tak dalej a ona stwierdzi, że Ci nie zależy i ja stracisz...

Ale kobiety częściej mają opory, żeby powiedzieć co czują. Ciągle jeszcze oczekuje się inicjatywy faceta pod tym względem. Pytasz kiedy to jest za szybko. A to chyba nie o to chodzi, że nagle przychodzi jakiś moment od którego już można zacząć okazywać uczucia. Trzeba je tylko dopasować do czasu, do sytuacji. Wiadomo, że jeśli np. w pierwszym miesiącu znajomości zaczniesz jej mówić, jak okropnie ją kochasz, że chcesz być z nią na zawsze, ... to będzie raczej dziwne i mało prawdopodobne. Ale przecież możesz delikatniej okazywać, że Ci zależy. Przez drobne gesty, zadbania o drugą osobę, miły sms z tekstem \"myślę o Tobie\". Niech wie, że jest dla Ciebie ważna, po prostu.

Gość okazaly facet
Czyli co? Liczyc na szczescie? W sumie widze, ze kazdy uwaza inaczej jedni mowia zrob tak abo to, inni wrecz przeciwnie, wiec gdzie jest prawda? Chyba jednak trzeba okazac uczucie, w koncu jak dziewczyna rzuci znaczy sie ze to nie ta. I szukac sobie innej.

Gość okazaly facet
Czuje, ze okrecam ja wokol palca, ona jest zakochana we mnie, a mi chodzi tylko o seks, wiec powiem ze ja kocham i mi sie odda i zrobie ja w konia w koncu to tylko dziewczyna na 1 raz.

Gość dobrze robisz facet
najpierw rozkochaj, podupcz troszke a pozniej rzuć

:o :o :o Jak na jeden raz to jak nie jest idiotką to wyczuje:P:P:P No i jak długo się znacie?

Słyszałam kiedys od faceta taki teskt: nie mogę się w Tobie zakochać, bo wtedy mnie rzucisz...Lubię zdobywać a jak zdobędę to czasem sie nudzę ofiarą i ją porzucam ale przecież tak nie musi być zawsze:p

Gość okazaly facet
No troszke sie znamy caly miesiac, to juz chyba ten czas, w koncu podupczyc trzeba :) bo ile za jedna laska mozna latac zeby podupczyc? ja juz jestem u kresu sil

Gość niewiadomoco
Rzeczywiscie, miesiac to troche krotko. Ale chcialabym ci cos doradzic. Ja czekam az to slowo padnie z JEGO ust juz od roku. ON wie, ze ja go kocham, powiedzialam mu to zaledwie kilka razy, a zaraz po tym plakalam i bylo mi przykro. Wiesz dlaczego? Bo ciagle nie slysze od niego w odpowiedzi tego samego. To bardzo boli. I dlatego jesli kochasz swoja kobiete, powiedz jej o tym, na pewno bedzie szczesliwa. Ja bym byla.

Gość okazaly facet
dupczenie to co tygryski lubia najbardziej, jak mi sie nie uda to zaplace panience to od razu bede mia esks, a tu nie dosc ze dlugo to drozej niestety