Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

No widzisz od razu inaczej :) Mi znajoma poleciła książkę pt. Jak rozmawiać ze swoimi aniołami., ale szukałam już w każdej księgarni i wyczerpany jest nakład.Ona za 3 razem zaszła w upragnioną ciąże i ile razy mam doła to ona mnie stawia do pionu i tłumaczy , że jak się będę zamartwiać to będzie jeszcze gorzej. Trzeba się czymś zając żeby nie myśleć , aż tak bardzo.

malwi2983 - może na Allegro poszukaj tej książki.;p Wiem przecież doskonale, że Wy wszystkie też macie podobne myśli, zmartwienia i smutki, a ja jeszcze dołuję.:/

dziewczątka ja nauczyłam sie jakoś nie przyjmować do siebie różnych przykrych wiadomości i przetłumaczam to sobie że być może lepiej jest jak jest. bo czasami jak widzę albo słyszę że jakaś matka chowa swoje dziecko przez 15lat a pózniej ginie w jakims wypadku albo umiera na jakąś chorobę to tego to napewno bym nieprzezyła.,a tak nie tracę tego czego tak naprawdę nie miałam. ale to myślenie mi się dopiero zmieniło po skorzystaniu z paru rozmów z psychologiem, myślę że dobrze jest skorzystać z kilku takich rozmów z terapeutą, to zawsze trochę podniesie na duchu i zmieni tok naszego myślenia. ale tak czy siak w dalszym ciagu liczę na ten cud posiadania dzieciątka, ale troszkę lżej przechodzę porażki niż wcześniej.

Patrzyłam teraz na Allegro, ale niestety nie ma jej.:/

igrek na allegro też nie ma tej książki . Poszukam jeszcze w sklepach internetowych.

rene74 - ja Cię naprawdę podziwiam i wszystkie dziewczyny tutaj, które wiele przeszły.:)Uważam,że zasługujesz po tej swojej walce wreszcie na to dzieciątko !! i wierzę w to oraz modlę się do Boga, by tym razem Ci się udało.;-)Wtedy i my--cały nasza reszta kobietek będziemy pewniejsze,że i nam się uda kiedyś !!!!!!!

igrek i reszta dziewczątek dzięki za te słowa otuchy, bardzo się cieszę że tu do was dołączyłam, naprawdę dużo to dla mnie znaczy!

A czy dziewczyny nie uważacie, że to forum no to jest dla nas jakby taka jakaś terapia, zastępująca nam jakiegoś terapeutę czy to psychologa.;) Proszę bardzo rene - to forum każdej z nas chyba pomaga...

Idę teraz otwożyć bramę M. bo niedługo wróci z pracy, przy okazji wypuszczę trochą pieska na to wiatrzycho niech złaoie świeżego powietrza i pobawie się z moim wilczurkiem który chowa się w podwórku bo mu smutno pewnie tak samemu pewnie.

o tak ,tak myślę ża te forum to b. dobra terapia!

tak klochanie pracuję! ale teraż wzięłam sobie trochę wolnego,niech inni popracuja.Prowadzę własną działalność handlowa, więc zwzięciem sobie wolnego nie mam problemu.

A możesz nam tutaj wszystkim napisać chociaż rene74, w jakiej branży ?

Witam kobietki... malwi 2983 wiesz masz rację z tą niesprawiedliwością ja też mam koleżankę która pierwsze dziecko i drugie poczęła za pierwszymi próbami i też jedną która pierwszą ciążę usunęła a teraz jest mamą, ma córcię i synka z tym samym facetem co to dziecko usunięte.A jak ja byłam w dołku psychicznym bo nie wychodziło to moja siostra rodzona urodziła czwarte dziecko,już takie jest życie:( mena27, igrek jeśli chodzi o ciasto to ono po wyjęciu z wody będzie takie gliniaste i mokre więc najlepiej ułożyć dodatko na wierzch polecam mak taki gotowy z puszki tylko dobrze dodać pianę z dwóch jajek to będzie puszyściejszy to dla smakoszy makowców,a jeśli chodzi o jakieś żadkie dżemy lub powidła to dobrze dodać troszkę bułki tartej lub kaszy mannej żeby tak nie pływało... trzeba popróbować:)

Spoko rene74 - każda z nas zapewne robi tu błędy.:)

Ewuś-a te dżemy czy owoce no to na wierzch tak ?

tak igrek na wierzch to przy pieczeniu i tak się zatopi...

Oki-fajnie...jeszcze raz wielkie dzięki Ewuś.:*

Ja dziewczątka handluje ; galanterią- głównie torebki damskie,portfele i rękawiczki do wyboru do koloru, ok 400 różnych wzorów, ale teraz co chwilę jest tyle nowości że trudno nadążyć. Myślę teraz dołożyć jakąś nową branżę ale na razie się rozglądam, myślę może jakieś wiązanki okolicznościowe sama robić ale tyle jest róznych ofert że jeszcze nie mam nic sprecyzowane.

rene74 - o fajnie ! Coś dla mnie i chyba dla większości z nas.:)Super byłoby pooglądać ? Masz może stronkę internetowa ?

igrek-niestety strony internetowej brak, ale teraz mam tak dużo wolnego czasu że postanowiłam że sobie załozę. ale to trochę potrwa bo nie za bardzo jestem w tych komputerowych zawiłościach biegła, ale myślę że metodą prób i błędów jakos sobie poradzę.Jak juz będę mieła to dam znać!

rene74 - no myślę, że na pewno sobie poradzisz doskonale.;D A masz sklep, butik czy coś innego ?

Widzę Rene - zauważyłam to, że Ty chyba jesteś taką życiową optymistką ???

no raczej wolę te optymistyczne podejście do życia, lepiej się czuję jak się nie doluje.Chociaż to tez nie dobre bo ja raczej zawsze gryzłam w sobie jakies problemy , a na zewnątrz udawalam że jast ok.

rene74 - a chcesz nas zobaczyć i czy my byśmy Ciebie mogły ? Bo my już wiemy nawzajem, jak wyglądamy.:P