Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Witaj igrek, dziękuję że wysłałaś mój adres do MICHALINE miłego dnia...

Lena i Ewuś, wysłałam zdjęcie :-) Igrek, dzięki :-) Lato, mam nadzieję, że wszystko ok. Nucia, co się z Tobą dzieje??????

micheline - ja dostalam dzidzie. cudny widok❤️ lato - kurczaki trzymam kciuki zeby beta jednak pokazała że test sikany sie mylił. sciskam Cie z całych sił i wciąż wierzę, że sie udało...🌼

MICHALINE nie wiem czy coś jeszcze przyjdzie bo przyszła wiadomość...od kogo wysłane,do kogo wysyłane,temat,z czego wysłane, a jak mam znależć zdięcie nie ma nic do odtworzenia czy pobrania czy coś robię nie tak?

MICHALIME jest doszło, CUDNE żebyś widziała ten mój uśmiech, aż mi się łezka zakręciła ze szczęścia oczywiście:)

Mam nadzieję, że moja dzidzia przyniesie Wam dużo szczęścia i wirusków ciążowych..

Ewus Niestety dzisiaj również czuje się fatalnie. Objawy wskazują raczej na @ Dzisiaj zaczęły mnie jeszcze boleć sutki, a to jest dziwne bo nigdy wcześniej mnie nie bolały. :( Myślę, że moje przeczucia się sprawdzą i niestety nic z tego nie będzie.. A co do testu to, tak - to będzie sikaniec, o ile dojdzie skutku i nie dostanę wcześniej @ :( Lato - trzymaj się, jeszcze będzie dobrze :)

ewuś74 - Twojego niestety nie mogłam znaleźć, bo go nie pamiętam.:/Napisz mi na nk jeszcze raz.:-)Dzięki.:P

Aneczka_K a może właśnie te bolące sutki to dodry znak,coś innego niż do tej pory przed @,większość dziewcząt przed zrobieniem testu miały oznaki jak na @ a potem wynik okazywał się pozytywny, bądz dobrej myśli do póki nie przyszła to cały czas jast nadzieja...pozdrawiam.

igrek masz napewno bo dostawałam od Ciebie informacje z Avonu,ale zaraz napiszę na nk.

Michaline- dostałam maila ale pustego ... Lato - kochana czekamy na wieście o Becie ... mi testy wyszły po pół godzinie od "wysiusiania" .... i jeszcze raz spójrz na ten test! czyli Aneczka i Zuzia - czekamy na dobre wieści :)) iza, igre, i kordianka - nastepne w kolejce :)))

Mam nk i nawet w pracy mi działa :) bo fb w pracy mam zablokowane :P Masz na nk którąś z dziewczyn ? Ja mam Anie K, Izę i u ich na pewno mnie znajdziesz :) Dorota K z Wołomina to ja :)

Michaline betę zrobię we wtorek rano bo będę w przychodni akurat. No chyba że wcześniej przyjdzie @ ja nie dostałam zdjęcia twojego dzieciątka jeszcze :( Ewus na razie się nie martwię aż tak bardzo.. czekam spokojnie do soboty :)

Michaline jak można prosić to dołącz mojego maila tam do reszty bo mnie wszystkie zdjątka omijają :(

Kordianka - jesteś w Avonie wyczytałam na Face...ja też,ale nie konsultantka ! Jakich w-maili potrzebujesz ? i Ty Michaline ??

Michaline dzidzie jest po prostu przecudowna :) chyba cały dzień się będę w nią wpatrywać :) super :)

Karina - wysłałam adres Aneczki ! Kordianka - napisz mi na Face lub nk e-mail, bo nie pamiętam.:/

W pracy mam fb zablokowanego :( Podam Wam tutaj maila :) pysiapysiaczka@tlen.pl Tak w Avonie pracuje już kilka dobrych lat :) Właśnie wysłałam kolejne zamówienie :P