Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

MIchaline - my mamy na godzinę 19.00.Znając życie nie wejdziemy o czasie.I tam też trochę będziemy,bo mam parę pytań i chcę usg też.

Do 20-20,30 myślę,że tam będziemy. Córka tej panny w październiku tego roku kończy 17 lat.:/ Jedyna rzecz jak mi sprawia radość w tym cholernym życiu jak na razie to jest to, że jadę na ten koncert.:-)Nic więcej.:-(

Igrek, dam znać. Wyślij mi na FB swoją komorke.. Bede w aucie więc na FB pisać nie bede.

Igrek, rozumiem, ze jestes rozgoryczona, wściekła, smutna, zaskoczona i wciąż pytasz dlaczego. Rozumiem, chociaż wiem, ze przeszlas duzo wiecej. Ale sila posiadania dziecka jest ogromna.. W koncu sie doczekasz. Napewno będziesz mama. Musisz zmienić nastawienie na bardziej optymistyczne. Zmiana lekarza napewno jest optymistyczna. Powiedz sobie, ze masz nowy plan, która już zaczynasz realizować.... Myśl Kochana pozytywnie..

monka dzidzike tez mi sie podoba:)mam nadzieje,ze przerwe,ale lepiej by bylo jakby kilka z Was przerwalo przedemna...a ja poszlabym za ciosem:)zreszta tak moze jeszcze byc:)czekam na dobre wiesci. igrek no szok z ta laska,ale nikt nie mowil ze bedzie sprawiedliwie. ja tez mam znajoma z osiedla,ktora ma 19lat,i juz 4raz z brzuchem lata.tylko im to zabiera opieka te dzieci,bo to patologia totalna.straszne sa takie przypadki.jeszcze pol biedy jak mloda laska umie przebranzowic sie na mame z prawdziwego zdarzenia.oby tak bylo u corki Twojej znajomej...

monka26 stzel sobie pare kielichów:) pobawisz się ż M zobaczysz zazwyczaj jak sie gdzieś nie chce iść okazuję się super zabawa czego Ci życzę:) igrek napewno nie tylko koncert a M:) a jeśli chodzi o sprawiedliwość nasuwają mi się 2 słowa NIE MA! michaline ma rację zmieniłaś lekarza napewno będzie inne podejście jest plan i bobo też będzie. dzidziek no faktycznie dni wleką się jak flaki z olejem po mojej IUI to było najgorsze 2 tyg czekania, ale plus jest taki że połowę masz za sobą:)

Dzidziekk trzymam za Ciebie mocno kciuki. Czy do Iui podchodzilas w novum?ile twoj m ma plemnikow? U nas przy nieprawidlowej budowie 99% nie chcieli robic iui, ale powiedzielismy ze i tak chcemy. Jak bylo u Was?

dith pisalam Ci odp i wszystko zniknelo. Moj m ma 98%o nieprawidlowej budowie,ale calosciowo mial 78mln.poza ta budowa to najwazniejssze wyniki czyli ruchliwosc itd mial tylko troche ponizej normy.w novumdr stwierdzila na tle faceto leczacych sie w novum t moj m ma niezle wyniki, mimo ze w niektoryvh aspektach barkuje troche do normy.dr powiedziala,ze grzechem byloby przy takiej ilosci nie sprobowac kilka razy.ale wytlumaczylismy jej nasza satuacje z kasa i ruskim targiem ustalilismy ze podejdziemy do iui 2razy,a potem in vitro.

dith a moze poza tym ze macie zla budowe,to ogolnie malo bylo plemnikow w nasieniu.bo nam powiedziala doktor ze minimum 5mln musi byc do iui.nie mam przy sobie tej kartki z wynikiem,ale jak jutro dojade do domu, to napisze Ci co tam dokladnie naskrobali.a kiedy macie iui?troche nie mam ostatnio czasu na pocztywanie,dlatego nie jestem temacie.i ktora to proba?

igrek - babcia w moim wieku ? no poprostu szok ! Naprawde jakie to wszystko jest nie sprawiedliwe . Ja tu tyle lat staram się i nic .

monka26 -baw się dobrze na weselu . Ja jutro idę na urodzinki , równierz mi nie chcę się . Ale muszę iść bo to mojego M najlepszy kolega .

igrek tak de su chyba 98:) savage garden bardzo pamietam bo w radiu bardzo często ich puszczali a sztywnego tą piosenkę mniej lubię, powiem Ci Kochana że jakbym zaczęła tu pisać swoje wspomnienia to nie wiem ile bym stron zajęła:) generalnie mój ukochany zespół HEY i Nosowska:)

lato Tobie też w takim razie udanej zabawy:) ja dziewczynki lecę bo jutro przede mną 12 h w pracy D O B R A N O C pchły na noc karaluchy pod poduchy a szczypawki na zabawki:)

michaline,a Ty ile dni po transferze testowalas?mialas takie objawy jak na@?bo ja tak mam, krzyz mnie boli, brzuch, cycochy...i czuje jakbym zaraz miala dostac.a kysz@nie podchodz do mnie...nie chce jej.mam nadzieje ze nie przyjdzie jednak,lecz watpie...

ja tez juz uciekam nyny.zycze milych imprezek jutro, zebyscie sie wybawily za mnie:)bo mnie niestety czeka robotka jutro... a za Was wszystkie niezmiennie trzymam kciuki i z niecierpliwoscia wyczekuje dobrych nowin:)

lena66 - Tobie równierz życzę Kochana kolorowych snów . Tak naprawde to spółczuje tobie 12h w pracy ................... Ja kiedyś tak pracowałam , ale teraz max jestem 10 h . To jak przyjezdżam do domu to już na nic nie mam sił .

Dzieńdobrek wszystkim zwłaszcza pracusiom :) Igrek ja po nieudanym transferze @ miałam przez 7 dni co mi sie nigdy wczesniej nie zdarzało miec tak długo, tak obficie i tak boleśnie :( Dzis 27 dc i jakos na @ sie na razie nie zapowiada. Chyba wszystko mi sie niestety przesunie albo stety bo wlasnie dzis mnie oswiecili wpracy ze moje wolne na sierpien nie za mile widziane z powodu okresu urlopowego....normalnie rece mi opadły :(

michaline,a przypomnij prosze czy u Ciebie byla na peknietym pecherzyku?u mnie nie. W sobote miala iui a w niedziele pekl.w poniedzialek robilismy usg to sladu nie bylo po plynie,wiec moze nawet w sobote w nocy pekl. Wczoraj mialam taki bol brzucha ze bylam pewna ze w nocy albo rano dostane okresu,a dzis jak wstalam jak reka odjal.zadnych bolesci,zadnego napiecia i troche sutki mniej bola. Nie wiem jak ja dotrwam do piatku:) milego dnia zycze wszystkim mamusiom i przyszlym mamusiom:)

Dzidziekk, ja miałam na niepeknietym. IUI była o 19 w środę a we czwartek o 12 nie było już pecherzyka, więc pękł w nocy lub wczesnym rankiem. Ja nie miałam żadnych objawów ciazowych, tylko miesiaczkowe. Bol piersi jak zwykle plus bole w dole podbrzusza na miesiaczka. Pamietam jak byłam pewna, ze nic z tego. Ale udało sie:-) trzymam kciuki za Ciebie:-)

michaline ja tez jestem pewna ze nic z tego,wiec moze sie uda:)pozdrawiam Cie serdecznie i poglasz ode mnie maluszka:)

Właśnie się dowiedziałam, że kolejna panna w rodzinie jest w ciąży.:/Czułam to i znowu po raz kolejny intuicja mnie nie zawiodła ! Nienawidzę tego życia !!! Po prostu go nienawidzę.:/

Gość przytulacek345
Igrek nie lepiej adoptować dziecko?? Przecież to żaden wstyd.... a jak widze twoje choroby to raczej marne szanse....sorry tu ci nikt tego nie powie ale nie uda ci się raczej-ale to tylko moje zdanie...tylko zostawicz w novum kupe kasy....jak chcesz to twoje zycie.Przeciez twoje dziecko i tak nie bedzie miało twoich genów....sorry dla mnie to niezrozumiałe. Jakbym nie mogła miec dzieci to bym nigdy nie chciala invitro z komórki innego dawcy...to chore.Wbrew naturze i wszystkiemu.

przytulacek345 - to jest ostatni mój wpis na tym forum ! Dzięki Tobie właśnie.Pogratuluj sobie.Brawo. Lekarzem jesteś lub Bogiem, co piszesz, że mi się nie uda ? Masz dziecko lub dzieci to się ciesz i nie dawaj rad, jak Cię problem nie dotyczy, bo nigdy nie zrozumiesz, a łatwo komuś jest coś napisać, jak coś go nie dotyczy !!! To tyle mam do powiedzenia w tej kwestii. Żałuję...dzięki takim osobom jak ty właśnie, że w ogóle zaczęłam pisać na takim forum.:/:/:/